#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

İstanbullu Gelin'in Esma'sı İpek Bilgin Bu Haliyle Şoke Etti 02:38

İstanbullu Gelin'in Esma'sı İpek Bilgin Bu Haliyle Şoke Etti

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Esma Sultan karakteri ile akıllara kazınan başarılı oyuncu İpek Bilgin, özel hayatında diziden daha farklı bir profil çiziyor...

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim 13:55

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü 03:07

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Ayşenur Yaylalı Günlük ve Şık Kombinler 03:00

Ayşenur Yaylalı Günlük ve Şık Kombinler

Bayram da ve günlük kullanımda beğenerek kullanabileceğinizi düşündüğüm 3 farklı kombin paylaştım.Hangisi en çok sizin tarzınıza uygun yorumlarda belirtmeyi unutmayın..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle 02:35

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle

Zuhal Topal'ın yeni programı belli oldu! Gelinlerle kayınvalideleri yarıştıracak! İzdivaç programlarının sevilen ismi oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, farklı bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir çok ülkede yayınlanan, düny..

  • BETA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsan Dostuna Kaybola Numarası Yapan Köpek 00:11

İnsan Dostuna Kaybola Numarası Yapan Köpek

Evcil hayvanlarıyla vakit geçirirken muzurluk peşine koşan insanlar son zamanların yeni trendi kaybolma numarasını yaparak sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. Şili'nin başkenti Santiago'da yaşayan adam bu sefer far..

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu 01:50

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu

Ordu'da 2 bin 100 yıllık üç heykel bulundu Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç farklı figürden oluşan heykeller bulundu...

Böğürerek Simit Satan Simitçi 00:06

Böğürerek Simit Satan Simitçi

Seyyar satıcıların kendine has yöntemlerle ürünlerini satması çok farklı yollarla oluyor. Bu simitçide böğürmeyi tercih etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Çılgın Renkli 25 Mac Ruj Denedim 16:44

Merve Özkaynak Çılgın Renkli 25 Mac Ruj Denedim

Sürekli nude ve dudak rengime yakın ruj sürmekten sıkıldıysanız, alışılmışın dışına çıkmak istiyorsanız tam size göre bir video hazırladım. Tam 25 farklı MAC ruj deneyeceğim. Bakalım renkleri, performanları, kalıcılıklar..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Taksim'de Asfaltta Yumurta Pişirmek 07:27

Taksim'de Asfaltta Yumurta Pişirmek

Ülke genelinde sıcaklıkların artması ile kış günlerini özler olduk. Bir youtuber ise sıcaklığı ölçmek için farklı bir yöntem denemiş ve Taksim'de asfaltta yumurta pişirmeyi denemiş...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaleceyi Hayata Küstüren Gol 00:24

Kaleceyi Hayata Küstüren Gol

Slovenya Ligi'nin 3. haftasında Mura ile Domzale takımları karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımın 5-1 gibi farklı bir skorla kazandığı maçta Mura forması giyen Slovenyalı futbolcu, güzel bir gole imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 1.840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2 Göz Makyajı Arasındaki Farklar 22:16

2 Göz Makyajı Arasındaki Farklar

Uzun zamandır aklımda olan videoyu sonunda hayata geçirdim :) 2 Farklı göz makyajı yapıyoruz biri aydınlık biri daha yoğun ve aralarındaki farkları görüyoruz..

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali) 52:49

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Kabak Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 02:01

Kabak Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartma için ayçiçek yağı 3 adet yumurta İlk olar..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

8D Tunes sadece ismin illüzyon 03:29

8D Tunes sadece ismin illüzyon

8D Tunes sadece ismin illüzyonundan ibaret. 3D müziğin efektlerle elde edilen bir versiyonu. Müziğe eklenen farklı efekt ve sağ, sol, ön ve arkada dolaştırılmasıyla, müziği sanki beyninizin içerisinde çalıyormuş gibi hi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En İyi Patates Kızartması Hangisi - Test Ettik 12:28

En İyi Patates Kızartması Hangisi - Test Ettik

Bu videoda farklı fast food markalarının patates kızartmalarını test ediyoruz ve hangilerini daha çok beğendiğimizi söylüyoruz. Menüde Burger King, McDonald's, KFC, Popeyes, Carl's JR restoranlarında satılan patates kıza..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce