#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

5 ayrı yeri yakan şahıs yakalandı 03:44

5 ayrı yeri yakan şahıs yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi mobilya sanayindeki 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe veren şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Yangınlar itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürüld..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu 04:45

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe verildi. Yangın itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürülürken Polis ekipleri, yangının kundaklama olduğunu değe..

15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda hoparlörün içerisinden uyuşturucu çıktı 00:54

15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda hoparlörün içerisinden uyuşturucu çıktı

Esenler’de, polis ekiplerince 8 farklı noktada gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 48 kişi gözaltına alındı. 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda bir hoparlörün içerisine gizlenmiş 125,69 gram uyuşturucu mad..

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam 00:11

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam

Aracının durmayan kornasını susturmak için tekmeleyen adam her tekmede farklı bir ses çıkınca ortaya böyle bir video çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 3 yıl önce
YKS maratonu koşuyla başladı! 04:32

YKS maratonu koşuyla başladı!

Kütahya'da Ecem Taşdemir’e destek olmak isteyen babası, annesi ve halası Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) girdi. Aynı okulun farklı sınıflarında sınava girdiklerini ifade eden baba İbrahim Taşdemir, “Kızıma destek ..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans 11:11

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans

Netflix yeni dizisi Atiye'nin oyuncuları arasında bulunan Melisa Şenolsun kameralar karşısına bu kez çok farklı çıktı. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun doğal güzelliği ve düzgün fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başar..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti 10:56

Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ev halini paylaştığı fotoğrafıyla mest etti! Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye'de herkesin tanıdığı biri haline gelen Meryem Uzerli kısa sürede büyük bir hayran kit..

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe 02:28

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe

İSTANBUL'DA BİR HAYVANAT BAHÇESİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... AMA BURASI, BİLDİKLERİNİZDEN ÇOK FARKLI... ÇÜNKÜ AYNI ZAMANDA BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ OLDUĞU İÇİN HAYVANLAR ÖZGÜRCE DOLAŞIYOR... ZİYARETÇİLERLE BİRLİKTE VAKİT GEÇİ..

Çölde Kum Tepesinden Ters Taklalarla İnen Arap 00:13

Çölde Kum Tepesinden Ters Taklalarla İnen Arap

Çölde kum tepesinin zirvesine çıkan Arap aşağıya inmek için farklı bir yöntem seçmiş. Arap ters taklalar atarak zirveden inmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bakan Nebati, sektör bazlı görüşmelerini tamamladı 00:47

Bakan Nebati, sektör bazlı görüşmelerini tamamladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sektör bazlı görüşmelerini tamamladı. Bakan Nebati, fiyatların sebepsizce artışına müsamaha göstermeyeceklerini belirterek, ihtiyaç halinde farklı enstrümanları etkin şekilde devr..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

EYE 00:12

EYE

Naked Eye/ Çıplak Göz Bakış açılarımız hayatımıza ne kadar hakim ya da bizi ne kadar yönlendiriyor, yönetiyor?Kendimizi bildiğimiz andan itibaren, ileriki yıllarda oluşacak bakış açımızın temelleri rolmodeller aracılığıy..

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kelime Oyunu Temalı Evlilik Teklifi 00:47

Kelime Oyunu Temalı Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına evlilik teklifi etmek isteyen genç çok farklı bir yöntem uygulamış. Hazırladığı panoda kelime oyunu temalı bir teklif gerçekleştirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Taşkınların yaşandığı Bartın’da hasta vatandaşlara helikopterlerle ulaşıldı 00:59

Taşkınların yaşandığı Bartın’da hasta vatandaşlara helikopterlerle ula

Bartın'da hafta sonu etkili olmaya başlayan sağanak yağışlar sonrasında kentin farklı noktalarında taşkınlar oluştu. Ulaşımı kesilen bölgelerde sağlık sorunu yaşayan vatandaşlara ise helikopterle ulaşıldı..

KYK borcu olanlar müjdeyi bekliyor! Kredi faizleri silinecek ana para ödenecek 02:19

KYK borcu olanlar müjdeyi bekliyor! Kredi faizleri silinecek ana para

Yeni haftayla birlikte öğrenci kredilerindeki faizlerin silinmesi için gözler Kabine toplantısına çevrildi. Bu noktada öğrencilerin eğitimine olan net desteğin sürmesi için faizlerin silinmesi öğrencilerin yalnızca anapa..

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..