#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık 03:39

Meşru ve Makul Olmayan Bağımsızlık

Bir topluluğun, içinde yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeden ayrılıp bağımsız olmayı istemesinin çeşitli sebepleri vardır; benim tahlil ederek bir sonuca ulaşmak istediğim sebep dinî olanıdır. Bir Müslüman topluluk, halkı..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

MPT-76 El Bab'da Sahneye Çıktı 01:16

MPT-76 El Bab'da Sahneye Çıktı

Büyük ölçüde kontrol sağlanan El Bab'da, tamamen milli imkanlarla üretilen milli piyade tüfeği MPT-76 sahneye çıktı. Komandolarımız, milli piyade tüfeğiyle terör örgütü DEAŞ'a nefes aldırmıyor...

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 03:00

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

Lukas Podolski’nin milli formaya veda maçında Almanya ile İngiltere, Dortmund kentindeki Signal Iduna Park’ta karşı karşıya geldi. Podolski'nin 69. dakikada attığı muhteşem golle ev sahibi İngiltere mücadelesinden 1-0 ga..

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..