#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Kino No Tabi: The Beautiful World ( Kino's Journey ) 3. Bölüm İzle 24:41

Kino No Tabi: The Beautiful World ( Kino's Journey ) 3. Bölüm İzle

Kino no Tabi: The Beautiful World Kino, genç bir gezgindir. Motosikleti Hermes ile sohbet ede ede, ülkeden ülkeye dolaşmaktadır. Her ülkede sadece 3 gün kalıp, oradaki insanların yaşamlarını, kültürlerini, alışkanlıkları..

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Kocasını Parayla Kandıran Ablamız 02:15

Kocasını Parayla Kandıran Ablamız

İnsanların duygularıyla oynamayın helede parayla oynamayın bunlar evliliğinizi tehlikeye atabilir beden söylemesi ...

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

'Kanatlı Güdüm Kiti' Görücüye Çıktı 00:34

'Kanatlı Güdüm Kiti' Görücüye Çıktı

Milli imkanlarla üretilen ve testleri devam eden 'Kanatlı Güdüm Kiti', mevcut MK83 ve MK82 bombalarının menzilini 100 km'ye kadar çıkaracak. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından 'Kanatlı Güdüm Kiti'ne ait..

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu 01:45

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu

Milli imkanlarla üretilen ATAK helikopterinin 20'ncisi, Milli Savunma Bakanı Işık ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ın katıldığı törenle TSK'ya teslim edildi...

Yumrukla Degaj Yapan Kaleci 00:23

Yumrukla Degaj Yapan Kaleci

Suriye Milli Takımı Kalecisi Ibrahim Alma, milli takım arasının en çok konuşulan futbolcularından oldu. Bunun sebebi ise 25 yaşındaki kalecinin degaj stili.....

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Mor'dan Müthiş Asist! 01:49

Emre Mor'dan Müthiş Asist!

A Milli Takım deplasmanda kendisi gibi şansı kalmayan Finlandiya ile 2-2 berabere kaldı. Milli takımımızın gollerini Cenk Tosun atarken Emre Mor'un yaptığı asist büyük beğeni kazandı...

Taffarel Ayak Tenisinde Hünerlerini Sergiledi 00:44

Taffarel Ayak Tenisinde Hünerlerini Sergiledi

Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörü Taffarel, milli takım kampında ayak tenisine dair tüm hünerlerini sergiliyor..

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..