#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor- 04:56

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor-

Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Ayça Gümüş, korona virüsün (Covid-19) diğer virüs ve hastalıklar arasındaki farkını, “Genç hastaları, sanki 80-90 yaşındaki bir hastanın akciğer kapasitesi gibi e..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Avrupa′dan ilginç yılbaşı adetleri 04:46

Avrupa′dan ilginç yılbaşı adetleri

Yılbaşı kutlamaları ve adetleri ülkeden ülkeye farklılık gösterebiliyor. Örneğin Avrupa'da birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri var...

Dünya pilotlarının inemediği piste inen çılgın Türk pilot 01:37

Dünya pilotlarının inemediği piste inen çılgın Türk pilot

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yer alan Düsseldorf Uluslararası Havalimanına şiddetli fırtına yüzünden iniş yapamayan uçaklar ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Birçok ülkeden gelen uçakların inemediği pis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1980 Yılının Güzellik Anlayışının Değişimi 01:55

1980 Yılının Güzellik Anlayışının Değişimi

1980 Yılının Güzellik Anlayışının Değişimi Cut ekibi 1980 senesinin ülkeden ülkeye güzellik anlayışını başarılı bir çalışma ile anlattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maket Hobisini Kazanca Dönüştürdü 01:50

Maket Hobisini Kazanca Dönüştürdü

Aydın'da torunları için yaptığı araç maketlerinin internette paylaşılmasının ardından, birçok ülkeden sipariş almaya başlayan İsmail Erzurumluoğlu, galeri kurup maket araç ihracatına başladı...

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Uçak Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağına Tepki 01:26

Uçak Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağına Tepki

Amerika Birleşik Devletleri yönetimi dün sekiz ülkeden doğrudan uçuşlarda yolcuların uçak kabinlerine cep telefonundan büyük elektronik cihaz sokmasını yasaklayan bir karar aldı...

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Dünya Haber: Abd Ve Güney Koreden Ortak Tatbikat 00:57

Dünya Haber: Abd Ve Güney Koreden Ortak Tatbikat

ABD ve Güney Kore, Kuzey Kore'yi ülkeden ayıran askersiz bölgenin 30 km güneyinde son yılların en kapsamlı ortak tatbikatını gerçekleştirdi...

Uyuma Moduna Geçen Bir Sınıfı Tahta Silerek Uyandırmak 00:23

Uyuma Moduna Geçen Bir Sınıfı Tahta Silerek Uyandırmak

Böyle öğretmenler nadir bulunur.Görüntüler yabancı ülkeden olmalı,görüntüde tahtayı silerken hoca tabiri cahissi bu hareketle ölüyü bile uyandırır..

  • JET TV tarafından
  • 1.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minikler Dostluk için Futbol'da Buluştu 01:33

Minikler Dostluk için Futbol'da Buluştu

Pakistan'dan Libya'ya, Brezilya'dan Çin'e, 64 ülkeden 12 yaşındaki çocuklar futbol ve dostluk için Rusya'da buluştu. Türkiye'yi Beşiktaş 12 Yaş Altı Futbol Takımı oyuncusu Abdulmecid Dönmez temsil etti...

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede! 01:59

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede!

Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Türkiye'de Yunan turist sayısı her geçen yıl azalıyor. Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Yunan turizmciler ülkeden Türkiye’ye gelen tu..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor 01:32

İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor

İspanya Başbakanı , Bağımsızlığın Katalonya tarafından beyan edilmesi hiçbir şeye yol açmaz . Mariano Rajoy, Madrid'in bölgenin ülkeden ayrılmasına izin vermeyeceğini vurguladı...

Dünyanın Posta Zarfını Topladı 01:04

Dünyanın Posta Zarfını Topladı

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Tarlakazan, 21 ülkeden 650'ye yakın posta zarfı toplayarak sergi açtı...

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:50

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:27

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahl

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı 01:12

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı

Hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle ülkeden apar topar kaçan İspanya’nın eski Kralı Juan Carlos'un yeri belli oldu. Kaçak Kral’ın Birleşik Arap Emirliği'nde olduğu ortaya çıktı.....

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

7 bin km uzaktan baklava siparişi 01:59

7 bin km uzaktan baklava siparişi

BAKLAVANIN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI ÇOKTAN AŞTI, TÜRKİYE'DEN YAKLAŞIK 7 BİN KİLOMETRE UZAKTAN BİLE SİPARİŞ ALINDI. BAKIN O SİPARİŞ HANGİ ÜLKEDEN GELDİ VE TESLİMAT NASIL YAPILDI..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..