#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..