#70 farklı Ülkeden İnsanların milli marşlarını söylemesi

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD 1:30:14

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 4. Bölüm ÖzetnnBahar'ın ani hastalığı Ezel'in planını yeni bir şehr..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD 1:30:14

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD

Ezel 4. Bölüm ÖzetnnBahar'ın ani hastalığı Ezel'in planını yeni bir şehre taşır.Aileyle birlikte İstanbul'a dönen Ezel, burada da hayatlarının içinde olmanın bir yolunu bulur. Ancak bu yol, onu acı bir gerçekle yüzleştir..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Deprem 51:08

Deprem

Hepimizin başı sağ olsun! TEK BİR SORUM var : TSK, Neden İlk ANDAN İtibaren ORADA DEĞİLDİ?! Helikopterleriyle, sahra hastaneleriyle,amfibi gemileriyle... Silahlı kuvvetler savaş zamanında bir harekata hazır olarak eğitil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

İnsana ve Doğaya Tuzak Kuruyorlar! İklim Plandemisi, Yapay Et, GDO ve DSÖ'nün Tüm Gizli Planları! 1:27:20

İnsana ve Doğaya Tuzak Kuruyorlar! İklim Plandemisi, Yapay Et, GDO ve

03:14 İnsan Ailemizin Dönemi 10:29 YAPAY ET! İnsan eti ve yapay etleri soframıza koymak istiyorlar! 22:30 Bunlara Karşı Durmaktan Korkmayın! 25:28 Dünya Sağlık Örgütü'nün ARKA YÜZÜ!! Siyasiler Bunlara Kanmamalı! 30:39 İ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İYİLEŞEN YOK ÇÜNKÜ! Proteine Foto Shop Yaptıkları İspatlandı! Omega3 kanserli hastanın ömrünü uzatır 49:20

İYİLEŞEN YOK ÇÜNKÜ! Proteine Foto Shop Yaptıkları İspatlandı! Omega3 k

???? Ben insanların bildiği ama onlara unutturulan gerçekleri anlatıyorum ! ???? Modern tıbbın en ekmekli hastalığı Diyabettir! ???? Üniversitede sürekli bayılıyordum, hocalarım tümöre bile baktı! Ama akıllarına hipoglis..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 10 ay önce
Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

15 Temmuz Animasyon Filmi 03:10

15 Temmuz Animasyon Filmi

15 Temmuz Animasyon Filmi Üniversite öğrencisi ve animasyoncu Muhammet Raşit Navgasın, çocukların 15 Temmuz hain darbe girişimini anlaması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla 2 aylık bir çalışma sonucu 'Milli İra..

Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu Oldu 00:47

Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu Oldu

Kenan Sofuoğlu dünya şampiyonu oldu Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda en yakın takipçisi Randy Krummenacher'in, sezonun İspanya'daki 11. ayağında yarış dışı kalmasıyla şampiyonluğunu i..

Fetö Okulunda Gizli Oda 01:07

Fetö Okulunda Gizli Oda

Fetö Okulunda Gizli Oda Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) devredilen okulda, gizli oda çıktı...

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Yerli Tabanca Nato Testini 6'ya Katladı 02:10

Yerli Tabanca Nato Testini 6'ya Katladı

Yerli Tabanca Nato Testini 6'ya Katladı Giresun'da milli imkanlarla Karadenizli mühendislerin geliştirdiği MC 28 SA adı verilen tabanca, atış testinde NATO'nun belirlediği kriteri 6 kat aştı..

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI 08:15

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI

EMsan,Pttt,Mitsubishi,Ülker,Arko Krem,Ege Seramik,Tat,Diana,six de savoie,Milli Piyango,Aksu,Moda Örgü ürünleri,La vache qui rit,Lassa,Ytong..