#72 saat

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi 01:00

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi

Bartın'ın Kaman köyünde ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler bulundu. Bartın'ın Kaman köyünde saat 13.00 sıralarında ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler ekiplerin aramaları sonucu bu..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇ 07:29

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇

Müge okuldan verilen ev ödevini yapmak için eve gelir. Müge çeşitli eşyalar ile bir saat tasarımı yapacaktır. Galip bey ev ödevini yapmak için harekete geçer. Çocuklarla birlikte çok eğlenceli bir ortam da ev ödevini yap..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 00:50

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de Düzce, 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yaklaşık 30 saniye süren depremde 980 insan ölmüş, yaklaşık 5 bin kişi de yaralanmıştı...

İsveç'te Gece 10'da Pencereden Bağırırsanız Ne Olur 02:02

İsveç'te Gece 10'da Pencereden Bağırırsanız Ne Olur

İsveç'tesiniz, saat akşamın 10'u, canınız sıkılıyor ve camı açıp bağırıyorsunuz. Sonra ne mi oluyor? Saat tam 22:00'da, İsveç'te camdan çığlık atarsanız bunu kimse yardım olarak algılamaz yada yadırgamaz. Aksine, size ..

  • Cowboy tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Porsche'dan Audi'ye Yıllar Sonra Duygusal Cevap: Geri Gel! 01:43

Porsche'dan Audi'ye Yıllar Sonra Duygusal Cevap: Geri Gel!

Audi, 2014 yılında Le Mans 24 saat yarışlarına geri döndüğünü açıklayan Porsche için bir reklam filmi yayınlamıştı. Tatlı bir rekabetin başladığı o tarihten sonra Le Mans 24 yarışlarında Porsche liderliği hep elinde tutt..

  • Cowboy tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin Düğün Törenine Katılan Ünlülerin Komik Anları 02:24

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin Düğün Törenine Katılan Ünlülerin K

Törene katılan isimler arasında yer alan Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Beren Saat, Kenan Doğulu çiftinin komik anları....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yolun Ortasında Kavgaya Tutuşan Yaban Tavşanları 00:30

Yolun Ortasında Kavgaya Tutuşan Yaban Tavşanları

Kır tavşanı ya da yabani tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasındaki Lepus cinsi memelilerin ortak adıdır. Kır tavşanları çok hızlı hayvanlardır. Örneğin Avrupa kır tavşanı (Lepus europaeus), 56 km/saat'e varan hızl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 7 Plus, Yüzlerce Lastik ile Sarılırsa 05:57

iPhone 7 Plus, Yüzlerce Lastik ile Sarılırsa

1,500 adet lastiği 5 saat boyunca iPhone 7'ye saran ekibin eğlenceli anları...

  • PITIRCIK tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cerablus Polislere Emanet 01:29

Cerablus Polislere Emanet

Türkiye'de eğitildikten sonra Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Halep'in Cerablus ilçesine gelen 450 polis, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre görev yapıyor...

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!! 05:38

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!!

Onu Görünce Aşıklık Sistemim Çöktü Hatlarım Kilitlendi.Beren Saat'e 6 Kez Evlenme Teklif Ettim.diyen Kenan Doğulu Beren'i görünce aklım gitti dedi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya Ve Hadise'nin Makyajsız Hali Sizi Korkutmasın!! 05:44

Serenay Sarıkaya Ve Hadise'nin Makyajsız Hali Sizi Korkutmasın!!

Ünlü güzellerimiz makyajsız görüntü vermemek için, kılı kırk yarsada,Beren Saat,Serenay Sarıkaya,Hadisenin ve daha kimlerin objektiflere takılan makyajsız halleri görenleri hayli şaşırttı...

  • ANKA tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Yaptığı Hile Neslini Devam Ettiren Guguk Kuşu 01:31

Yaptığı Hile Neslini Devam Ettiren Guguk Kuşu

Yumurtadan çıktıktan 8 saat sonra guguk kuşu yavrusu içgüdüsel olarak diğer yumurtaları yuvadan atıyor. Artuk bu yavru yuvanın tek sakini...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ruhsar 9.Bölüm 42:00

Ruhsar 9.Bölüm

Ruhsar, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış fantastik tarzda bir aile dizisi. Dizi Ruhsar ve Mazhar adında iki insanın ölümsüz aşklarını ve başlarından geçen tuhaf olayları anlatır. Eylül 2002 itibarıyla ..

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Bisikletle 80 Günde Devr-i Alem 01:09

Bisikletle 80 Günde Devr-i Alem

İskoçyalı uzun mesafe bisikletçisi Mark Beaumont, dünyanın çevresini 80 günde dolaşarak yeni bir rekor kırmayı planlıyor. Rekor denemesinde Beaumont’un günde 16 saat giderek 386 kilometre yol kat etmesi gerekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Hafta Sonu Vine 01:00

Hafta Sonu Vine

Hafta sonunu full uyumakla geçirmek isteyen arkadaşın annesinin sabah saat 9 da ev temizliğine başlaması seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce