#72 saat

En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı 01:59

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı İstanbul Beşiktaş’ta 1 polisin ölümüne 1 polisin ise yaralanmasına neden olan Rüzgar Çetin’i yargılayan mahkeme gerekçeli kararında, alkol muayenesini 1 saat 4 dakika so..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi 00:46

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi açıklarında Karadeniz'de bugün saat 11.18'de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce..

ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ 03:02

ANKARALI YASİN - Bİ DE SEVİYOM DEDİ

Akıl Yok ki Başta Ne İşin Var Aşkta Aşkın Kabahati Yok Sevmeseydim Keşke.. Bide Seviyom Dedi Sana Yanıyom Dedi İnan Ölüyom Dedi Vah Vah Vah İş Verip Tüydü Ortada Koydu Aşkıma Kıydı Vah Vah Vah Evleniyo işte akş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı 05:54

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Top

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı ŞehitkamilBelediyesiKasımayımeclistoplantısının 1. Birleşimi yapıldı. Meclis’te 6 madde görüşüldü. Maddelerin tamamı komisyona sevked..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fıtığa Neştersiz Çözüm 04:21

Fıtığa Neştersiz Çözüm

Fıtığa Neştersiz Çözüm Günlük hayatta insan hayatını zorlaştıran bel ve boyun fıtıkları artık neştersiz de tedavi edilebiliyor. Epiduroskopi yöntemiyle hastaların iki saat içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirte..

İlginç yakma deneyleri. Kola ve Pil yakılırsa ne olur ? 04:53

İlginç yakma deneyleri. Kola ve Pil yakılırsa ne olur ?

Kola yakılırsa ne olur.? Pil yakılırsa patlarmı.?..

Kibar adamdan rahatlatıcı video derlemeleri. İyi seyirler. 11:18

Kibar adamdan rahatlatıcı video derlemeleri. İyi seyirler.

Kibar adamdan rahatlatıcı video derlemeleri. İyi seyirler...

Güle Oynaya Dayak Yiyen Kızın Kürekle İntikamı ( KIZ DÖVÜŞÜ) 02:03

Güle Oynaya Dayak Yiyen Kızın Kürekle İntikamı ( KIZ DÖVÜŞÜ)

Siyahlı kız iki saat yapınıp kavgaya hazırlanıyor ve kavga başladıktan sonra pembeli güzelin art arda inen yumrukları karşısında sersemliyor. Pembeli güzel adeta güle oynaya sopa çekiyor. Sonunda cinnete bağlayan siyahlı..

  • Cowboy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volvo ve Şahin Kaza Yaparsa 01:10

Volvo ve Şahin Kaza Yaparsa

Volvo ve Şahin kaza yaparsa ne olur ? Volvo sağlamlık testi..

Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..