#72 saat

Jackie Chan Ejderha Ateşi Fragmanı 00:40

Jackie Chan Ejderha Ateşi Fragmanı

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jackie Chan'den heyecan dolu bir film! Baş rolünde Jackie Chan'in olduğu Jackie Chan Ejderha Ateşi filmi 19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 22.00'de Kanal D'de!..

Pele Efsanenin Doğuşu Fragmanı 01:01

Pele Efsanenin Doğuşu Fragmanı

Attığı rövaşata golleri ile futbol tarihine damgasını vuran Pele'nin hayatını konu alan film TV'de ilk kez yayınlanacak! Baş rollerinde Leonardo Lima Carvalho, Kevin de Paula, Vincent D'Onofrio, Seu Jorge ve Colm Meaney'..

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Çok Uzak Fazla Yakın Fragmanı 00:55

Çok Uzak Fazla Yakın Fragmanı

Başrollerini Burcu Biricik, Özgün Çoban, Servet Pandur, Kaan Yılmaz, Metin Coşkun'un paylaştığı romantik türdeki Çok Uzak Fazla Yakın filmi TV'de ilk kez Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Aşk İksiri Fragmanı 00:51

Aşk İksiri Fragmanı

Başrolleri Pierce Brosnan ve Emma Thompson paylaştığı romantik komedi türündeki Aşk İksiri (The Love Punch) adlı film Tv'de ilk kez Cumartesi akşamı saat 22.00'de Kanal D'de! Boşanmış bir çift olan Kate ve Richard'ın b..

Hedefteki Adam Fragmanı 00:48

Hedefteki Adam Fragmanı

Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek..

Turist Fragmanı 00:33

Turist Fragmanı

Baş rollerini Johnny Deep ve Angelia Jolie'nin paylaştıkları Turist filmi Cuma akşamı saat 22.00'de Kanal D'de!..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Sturm Graz - Fenerbahçe Maçı Beın Sports'ta 00:28

Sturm Graz - Fenerbahçe Maçı Beın Sports'ta

Fenerbahçe Avrupa macerasına beIN SPORTS'ta başlıyor... Sarı lacivertlilerin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Garz ile Avusturya'da oynayacağı ilk maç beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak.27 Temmuz Perşembe günü..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirer'in Bodrumlulara Depremi Unutturması 02:51

Ata Demirer'in Bodrumlulara Depremi Unutturması

Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıkan Ata Demirer, şarkı ve esprileri ile Bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşatmış. Cuma günü saat 01.31'de meydana gelen depremin ardından Bodrumlular, ünlü komedyenin esprileri ile moral..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benimsin 8.Bölüm Fragmanı 00:56

Benimsin 8.Bölüm Fragmanı

Benimsin 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Temmuz Pazartesi Saat 20:45’te Kanal 7 'de...

Beren Saatmi  Meryem Uzerlimi Daha Başarılı 01:35

Beren Saatmi Meryem Uzerlimi Daha Başarılı

Sokağın nabzında Beren Saat'mi Yoksa Meryem Uzerli'mi Daha Başarılı Ve Güzel..

  • ANKA tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrumda Bugün!! Plajda Feci Görüntüler 04:47

Bodrumda Bugün!! Plajda Feci Görüntüler

Son dakika: Bodrum'da 6,6 büyüklüğünde deprem! 200'e yakın artçı... Bodrum ve Kos arasında saat 01.31'de meydana gelen deprem, İzmir'den Fethiye'ye kadar tüm sahil şeridinde büyük paniğe yol açtı. AFAD ve Kandilli Rasath..

  • ANKA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jackie Chan 1911 Fragmanı 00:38

Jackie Chan 1911 Fragmanı

1911 Xinhai Devrimi'ni anlatan bir yapıt. Sun Yat-sen'in, Ming Hanedanı devirerek Çin Cumhuriyeti'nin kuruluşunun hikayesini anlatıyor. Jackie Chan 1911, TV'de ilk kez Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Beyin Ameliyatı Sırasında Gitar Çalan Adam 01:36

Beyin Ameliyatı Sırasında Gitar Çalan Adam

Doktorlar 7 saat boyunca beyniyle ilgilenirken o gitar çaldı. Hindistanlı hasta Abhishek Prasad, bilinci açık bir şekilde gitar çalarken doktorlar da onun rahatsızlığı tedavi etmek için gerekli noktalara elektrik gönderd..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcı Fulden Urastan Kötü Haber Geldi! 00:43

Ünlü Şarkıcı Fulden Urastan Kötü Haber Geldi!

Annesini kaybetesinin ardından üzüntülü günler geçiren Fulden Urasın 11 saat içinde göğsünde büyüyen kitle sevenlerini ve yakınlarını oldukça tedirgin etti...

  • ANKA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'ın Yeni Yıldızına Coşkulu Karşılama! 00:24

Kartal'ın Yeni Yıldızına Coşkulu Karşılama!

Beşiktaş'ın yarın sözleşme imzalayacağı İspanyol futbolcu Alvaro Negredo, İstanbul'a geldi.Tecrübeli futbolcuya Beşiktaş Kulübü yöneticileri Umut Güner ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşlik etti.Atatürk Havalimanı'nda siyah-b..

  • OFSAYT tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş İmza İçin İtalya Seferinde! 01:24

Beşiktaş İmza İçin İtalya Seferinde!

Beşiktaş yönetimi, Gary Medel transferini bitirmek için İtalya'ya gitti! Medel'le ilgili uzun zamandır girişimde bulunan siyah beyazlılar, transferi sonlandırmak için Inter'le pazarlık masasına oturacak. Beşiktaş yönetim..

  • OFSAYT tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İşte Gary Medel'in Geliş Saati! 01:15

İşte Gary Medel'in Geliş Saati!

Beşiktaş, Inter'in Şilili savunmacısı Gary Medel'le her konuda anlaştı. Yıldız oyuncu bugün saat 13.15'te İstanbul'a geliyor. Medel'le yıllık 2.3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme için el sıkışan siyah beyazlılar, Inter'..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçenin Yeni 10 Numarası Geliyor! 00:27

Fenerbahçenin Yeni 10 Numarası Geliyor!

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Giuliano ile anlaştı. Brezilyalı yıldız bugün saat 18.30'da İstanbul'a gelecek! Sarı lacivertli kulüp transferde yeniden hızlandı ve Soldado'nun ardından Giuliano'yu da renklerine katıyor. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bodrum Edis İle Coştu 01:40

Bodrum Edis İle Coştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Edis hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bodrum'un Gümbet Mahallesi'ndeki Pasha Club'da konser veren Edis, sahneye seyirciler arasından şarkı söyleyerek çıktı. İki..

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Rafet El Roman Bartın'ı Salladı 03:51

Rafet El Roman Bartın'ı Salladı

Bartın'da düzenlenen 'Kum Zambağı Festivali'nin final gecesine Rafet El Roman damga vurdu. Bartın'da düzenlenen 'Kum Zambağı Festivali'nin finalinde ünlü sanatçı Rafet El Roman sahne aldı. Yaklaşık 15 bin kişi şarkıcıya..

  • ANKA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce