#80 kişinin yaralandığı balkon kazası

Almanya'da Baltalı Saldırı  7 Yaralı 01:31

Almanya'da Baltalı Saldırı 7 Yaralı

Almanya'nın Düsseldorf kentindeki ana tren garında, bir kişinin balta ile rastgele yolculara saldırması sonucu 7 kişinin yaralandığı bildirildi...

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika 00:27

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika

ABD, Golf Sahasında Ölümcül Blackhawk Kaza Oldu. ABD Ordusu Askeri Bölge Washington'a göre, UH-60 Blackhawk(kara şahin) helikopteri, Maryland, Leonardtown'daki bir golf sahasında, rutin bir eğitim egzersizi sırasında bir..

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga 00:38

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga

Beyoğlu'nda Esnaf ile Torbacılar Arasındaki Silahlı Çatışma Kamerada Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda, mahalle esnafı ile torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları a..

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı 00:56

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı

Hindistan'da bir tren istasyonunun üst geçidinde kalabalık nedeniyle meydana gelen izdihamda en az 15 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı belirtildi...

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış 00:30

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış

Konya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı kazada, araç sürücüsünün kazadan dakikalar önce kaza yaptığı yolda çektiği videosunu sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü Mehmet Büyükuyanık..

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın' 00:56

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın'

Teksas polisi, 27 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı kilise saldırısında vatandaşlara evlerinizden çıkmayın uyarısında bulundu...

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü 00:48

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Al Rawda köyündeki bir cami yakınlarında meydana gelen patlamada 184 kişinin hayatını kaybettiği, 85 kişinin yaralandığı bildirildi. Görgü tanıkları, El-Abed'de bulunan bir camiye önce bombal..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi 00:51

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi

Trabzon'da yolcu minibüsünün yol kenarındaki kamyona arkadan çarptığı, 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı kaza anı, bu sırada canlı yayın yapan minibüsteki yolcunun cep telefonuna yansıdı. Kaza 23 Haziran'da Arsi..

Türkler ve Suriyeliler Arasında Yaşanan Esenyurt Muharebesi 11:28

Türkler ve Suriyeliler Arasında Yaşanan Esenyurt Muharebesi

İstanbul Esenyurt'ta Suriyeliler tarafından 4 Türk Vatandaşımızın bıçakla yaralanması sonucunda ortalık savaş alanına dönmüş. İddiaya göre, çıkan kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bild..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı - İhlas Haber Ajansı 07:39

Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı -

Bursa’da 4 kişinin öldüğü 2’si ağır 34 kişinin yaralandığı kazaya sebep olan tırın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Faciadan saniyeler önce çekilen görüntülerde Akiniş rampasında freni patlayan tırın son sürat yokuş aşağı ..

Pakistan’da bombalı saldırı 01:21

Pakistan’da bombalı saldırı

Pakistan'ın Karaçi kentinde düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4'ü ağır toplam 13 kişinin yaralandığı bildirildi...

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada 00:32

Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada

Kadıköy'de otomobille halk otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası saniye saniye araç kamerasına yansıdı...

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza 00:41

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazası bir araç kamerasına yansıdı. Kazada otomobil sürücüsünün ağır yaralandığı belirtildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Dakikada Yalan Testi 02:21

2 Dakikada Yalan Testi

Karşınızdaki kişinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Bu videoda karşınızdaki kişinin nasıl yalan söylediğini anlayacağınızı anlattık. İki dakika uzunluğunda olan bu videoyu izledikten sonra karşınızdaki kişinin size ..

  • PengoTV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..