#80li yıllara ait disko görüntüleri

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Hk 33 ile seri atış ;) 00:43

Hk 33 ile seri atış ;)

HK33, G3 piyade tüfeğinin 90'lı yıllara güncelleştirilmiş, NATO standardına getirilmiş versiyonudur. Türk Silahlı Kuvvetleri bu silâhı fizikî ömürlerini tamamlamakta olan G3 ile değiştirmek istemekteydi. Fakat, HK416 var..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Kurşun 03:28

Sıla - Kurşun

Sıla - Kurşun Şarkı Sözleri Haber sal gelsin Eski sevgililer, eski dostlar Bu batık gemide İnatçı küslük nereye kadar Nereye kadar Dönelim pervasız yollara Kesince şiir akan yıllara Cam göbeğiydi deniz Kurşun da kalbim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun 03:53

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun

Duydum ki unutmussun gözlerimin rengini Yazik olmuş o gözlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz ha..

Jennıfer Lopez'in Güzellik Sırları 03:23

Jennıfer Lopez'in Güzellik Sırları

Jennıfer Lopez güzellik sırlarını paylaştı ve tüm kadınlara 3 önemli tavsiyede bulundu ,ayrıntılar videomuzda.....

  • ANKA tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Defne Samyeli Güzellik Sırlarını Anlattı 03:25

Defne Samyeli Güzellik Sırlarını Anlattı

Defne Samyeli yıllara meydan okurcasına halen bu kadar güzel olmasının püf noktalarını açıkladı.Kadınlara gençlik sırlarıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı.Keyifli seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Hiç bilinmeyen Fenerbahçe Bestesi 00:49

İşte Hiç bilinmeyen Fenerbahçe Bestesi

90'larda Ceylan'ın seslendirdiği Fenerbahçe marşı sizi eski yıllara götürecek...

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun 03:09

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin..

Muazzez Ersoy Duydum Ki Unutmuşsun 03:51

Muazzez Ersoy Duydum Ki Unutmuşsun

Muazzez Ersoy - Duydumki Unutmuşsun Şarkı Sözleri Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM 04:46

Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM

yollarda kaldı gozum Sensiz deli gibiyim Acılan her kapıda Seni gorur gibiyim Baktıgım aynalarda Ziyan olan yıllarda Daracık sokaklarda Seni gorur gibiyim Gel gel gel Gel gel gel Bekletme yazık Günleri aylar..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 13.Bölüm 29:24

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 13.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Cumhuriyet'in ilk yıllarından itibaren İstanbul'daki sosyal, ekonomik ve mimari değişmeler ile 1990'lı yıllara kadar yapılan plansız imar hareketleri konu e..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Ünlülerin Gelinliklerinden En İyi 30 Gelinlik 03:05

Ünlülerin Gelinliklerinden En İyi 30 Gelinlik

Milyonlarca takipçisi olan ve geçen yıllara damga vuran isimler nasıl gelinlikler tercih etti. İşte geçmişten bugüne gelinlik tercihleriyle hatta şıklıklarıyla çok konuşulan ve milyonlarca geline örnek olan o isimler...

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zuhal Topal Selülitleri İle Görüntülendi 01:33

Zuhal Topal Selülitleri İle Görüntülendi

Zuhal Topal ve Sibel Can bikinili görüntülendi. Zuhal Topal selülitleri ile öne çıkarken Sibel Can yaşına ve geçen yıllara rağmen düzgün fiziği ile genç kızlara taş çıkartdı...

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kuşum Aydın Dudak Dudağa Poz Verdi 02:26

Kuşum Aydın Dudak Dudağa Poz Verdi

Kuşum Aydın bir döneme damga vuran efsane isimlerden biri.90'lı yıllara kuşum şarkısıyla damga vuran Aydın uzun zamandır ekranlarda gözükmüyor. Yeni şarkısıyla tekrar sanat camiasına dönen Kuşum Aydın'ı görenler tanıyama..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Tepe Beşiktaş 110.Yıl Marşı 03:51

Gökhan Tepe Beşiktaş 110.Yıl Marşı

BEŞİKTAŞ 110.YIL MARŞI 19.03 aşkımın doğum günü Şanlı tarihi zaferlerle örgülü Kartalın kanadı zirveye açılırken Taraftarları Türkiye'nin gururu Canımız feda sana, Nice yüz on yıllara Mutlu yaşlara Beşiktaş... Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..