#80li yıllara ait disko görüntüleri

Kalın Bir Mendil Aldım Dereden Türküsünü Yorumladı 01:17

Kalın Bir Mendil Aldım Dereden Türküsünü Yorumladı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sözü ve müziği Ekrem Yeşilada'ya ait olan Bir Mendil Aldım Dereden i yorumladı...

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun 00:16

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Emine Aydın'ın İlk Şarkısı - Kirli Sepeti 09:35

Emine Aydın'ın İlk Şarkısı - Kirli Sepeti

Emine Aydın, söz müziği Murat Yaprak'a ait olan Kirli Sepeti şarkısını ilk kez seslendirdi...

  • ANKA tarafından
  • 6.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti 02:24

Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti

Rus Donanması’na ait 152 borda numaralı “Nikolay Filchenkov” isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti. Savaş gemisinin geçişi esnasında mürettebatın sahili izlediği, askerlerin ise silahla nöbet beklediği görüldü...

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu 00:59

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle 01:28

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle

İspanyol ekiplerinin karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerken maça Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Hat-trick yapan..

İzzet Yıldızhan - Yalancı 05:10

İzzet Yıldızhan - Yalancı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İzzet Yıldızhan söz ve müziği Cengiz İmren'e ait olan Yalancı adlı parçasıyla podyumda...

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı 07:35

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı

15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombalayan F-16 savaş uçaklarına ait görüntü kayıtlarına AA ulaştı. Kaynak :AA..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu 00:46

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu

Suriye'de operasyon başlamasından endişe eden terör örgütü YPG'liler yaşadıkları panikle kendi mevzilerini korumak için hendek kazmaya başladı. Suriye'nin Azez yakınlarında teröristlere ait kepçeler bölgede çatışan tugay..

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü 02:54

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü

Giresun’un Görele ilçesi Cillioğlu mahallesinde dün gece fındık bahçesindeki kayalıklardan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya kütlesi yaklaşık 200 metre yuvarlandıktan sonra Talip Kaçar’a ait evin balkonuna düştü. Bal..

  • JET TV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü 00:28

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü

Giresun'un Görele ilçesi Cillioğlu mahallesinde dün gece fındık bahçesindeki kayalıklardan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya kütlesi yaklaşık 200 metre yuvarlandıktan sonra Talip Kaçar'a ait evin balkonuna düştü. Bal..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body 03:45

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull] Mr. Worldwide! Ha ha ha With the mami, with the sexiest body J.Lo, let's ride! [Chorus: Jennifer Lopez] I would like, to get, to know you, baby Like, t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Çoktur Vine Videoları 05:46

Onur Çoktur Vine Videoları

Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için www.seyredelim/jettv.com..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karatepe 1.Bölüm İzle 18:58

Karatepe 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Karatepe'deki Hitit Uygarlığı’na ait kalıntılar, Hitit kabartmaları, saray ve tapınakların sergilendiği ve ülkemizin ilk açık hava müzesi olan Aslantaş Müzesi tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 2.Bölüm İzle 29:29

Dımıdan 2.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 2. bölümünde; Aydın yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca Kınalık Eğlencesi ve yöreye ait köy düğünü gösterimi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Deep House 2017 - Amazing Mix Set # 15 Best Of Deep House Chill Out & New Tropical House Mix 2017 52:02

Deep House 2017 - Amazing Mix Set # 15 Best Of Deep House Chill Out &

Deep House 2017 ? Amazing Mix Set #15 ? Best Of Deep House Chill Out & New Tropical House Mix 2017 -Tüm müzik videoları yüksek ses ve görüntü kalitesinde seyredelim.com'da! Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve gün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dımıdan 6.Bölüm İzle 26:36

Dımıdan 6.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunduğu programın 6. bölümünde; Balıkesir yöresel kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait görüşmelik töreni gösterisi yer almaktadır...

Dımıdan 8.Bölüm İzle 28:00

Dımıdan 8.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Silivri'nin coğrafi ve kültürel özellikleri, kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kına gecesi töreni gösterisi yer almakta..

Dımıdan 10.Bölüm İzle 28:32

Dımıdan 10.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Kırşehir kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kız isteme töreni ve küçük şerbet oyunu ile ilgili görüntüler yer almaktadı..

Dımıdan 11.Bölüm İzle 28:16

Dımıdan 11.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Menemen yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kilit açma töreni ve Hıdırellez eğlenceleri yer almaktadır...

Dımıdan 15.Bölüm İzle 30:32

Dımıdan 15.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Edirne Keşan yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait misafir ağırlama töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...