#80li yıllara ait disko görüntüleri

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Favori Ojelerim 11:20

Merve Özkaynak Favori Ojelerim

Hem klasik tonları sevenler hem de daha çılgın metalik renkleri tercih edenlerin seveceği, farklı markalara ait alternatifler bulabileceği uygun fiyatlı favori ojelerim ile ilgili deneyimlerimi anlattım ve hepsini uygula..

Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı 01:50

Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı

Çorum’da bir iş yerine giren sansar kısa süreli paniğe neden olurken çalışanların tepkisi güldürdü. Olay, Ulukavak Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Caddede panik halindeki bir sansar Halim Çatal’a ait iş yer..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Adana Lezzetlerini Tadan Turistin Hastanelik Olması 00:59

Adana Lezzetlerini Tadan Turistin Hastanelik Olması

Türkiye'nin en özgün ve en lezzetli mutfaklarından biri Adana'ya ait. Adana mutfağı ülkemizde et ve kebap kültürünün en iyi temsilcilerinden. Adana'ya turistik bir gezi düzenleyen çift bu lezzetleri ara vermeden tatmaya ..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Kargo Gemisiyle Köprüye Çarpan Sarhoş Kaptan 00:53

Dev Kargo Gemisiyle Köprüye Çarpan Sarhoş Kaptan

Rusya'ya ait kargo gemisini kullanan sarhoş kaptan Güney Kore açıklarında bir köprüye çarpmış.O anlarda olayı far edenler kayıttaymış...

  • JET TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinburnu'nda Denizden Ceset Çıktı 01:15

Zeytinburnu'nda Denizden Ceset Çıktı

Zeytinburnu sahilinde denizden bir erkeğe ait ceset çıktı. Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi Sahil Kennedy Caddesi'nde bulunanlar denizde ceset olduğunu görerek polis ekiplerine haber verdi...

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı 04:58

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı

Şair Hüseyin Öztürk Kuzeyin Oğlu adlı şiirin eser sahibi olduğunu ve ismin kullanım hakkının kendisine ait olduğunu ileri sürerek şarkıcı Volkan Konak'ı mahkemeye vermişti. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'..

  • BETA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaza Yapan Otobüs Böyle Sürüklendi 00:13

Kaza Yapan Otobüs Böyle Sürüklendi

Muğla'nın Milas ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 42 kişinin ise yaralandığı otobüs kazası, bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde otobüsün devrildikten sonra sürüklendiği görüldü...

Kırmızı Işıkta Geçip Motosikletliye Çarptı 00:15

Kırmızı Işıkta Geçip Motosikletliye Çarptı

Bursa'da kırmızı ışıkta geçen bir otomobil, yaya geçidinden elektrikli bisikletiyle geçen yaşlı adama çarptı. Bursa'da ünlülere ait antika ve klasik otomobilleri tamir ve yenilemesiyle bilinen kaportacı Fahri Ak kazada h..

TBMM'de Terör Eylemi Girişimi 00:27

TBMM'de Terör Eylemi Girişimi

TBMM'de suikast girişiminde bulunan iki kişi yakalandı. İşte şahıslara ait ilk görüntüler...

Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada 00:45

Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada

Çin'de içinde 2 pilotun bulunduğu bir savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Kaza anı, bir otoyolun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yerel medya Çin ordusuna ait savaş jetinin, bir yerleşim alanına düştüğünü, uçaktaki 2 ..

Rüyamda Seni Gördüm - The Post 10:36

Rüyamda Seni Gördüm - The Post

Herkese merhabalar, sizlerin yorumlarının önemini tekrardan vurgulayarak bunun adına geniş kapsamlı bir çalışma sergiledik. Uzun çalışmalarımız ardından sizlerin yorumlarını önemseyerek bu videoyu hazırladık. Videomuzun ..

  • JET TV tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle 3:48:18

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle

Asırlardır kayıp olan yüzük bulunur ve kaderin garip bir cilvesi sonucu, küçük bir Hobbit olan Frodonun eline geçer. İhtiyar Gandalf, bu yüzüğün Kara Lord Saurona ait özel yüzük olduğunu anlar. Frodonun yapması gereken, ..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Winx Club - 3. Sezon 12. Bölüm - Siyah Söğüdün Gözyaşları 24:00

Winx Club - 3. Sezon 12. Bölüm - Siyah Söğüdün Gözyaşları

Winx Club, Faragonda üzerindeki büyüyü çözmek için Flora'nın ait olduğu gezegene gider...

  • ÇocukTV tarafından
  • 456 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 2. Sezon 3. Bölüm 23:05

Mia And Me - 2. Sezon 3. Bölüm

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!!! Bu felsefe çok özel dostlukları olan Mia, Mo ve Yuko'ya ait! Bu videoyu izleyin ve Centopia'daki en güzel ve en eğlenceli dostluğu keşfedin!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 234 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fahriye Evcen Oğlu Karan'a İngilizce Ninni Söyledi 06:12

Fahriye Evcen Oğlu Karan'a İngilizce Ninni Söyledi

Fahriye Evcen, sır gibi sakladığı oğluna İngilizce ninni söyledi. Evcen o anlara ait videoyu sosyal medya hesabından paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben 10 - Öfkeli̇ Rath 04:07

Ben 10 - Öfkeli̇ Rath

Ben, kendisine ait bir kostümü olmadığından kedi kostümü yarışmasına katılamamaktadır. Ama kedi türünden yeni bir uzaylı olan Rath'e dönüştüğünde, Ben'in yeni keşfettiği vahşi tarafı, beklediğinden daha fazla olacaktır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vedat Özkaya Suzan Hacigarip - Affet 02:56

Vedat Özkaya Suzan Hacigarip - Affet

Affet hatırla eskiden olanları ve sana ait olup da elinden hızlıca gözünden hırsızca düşüp gidenleri affet, affet beni unutma aşk içinde biyerde dokunmadan anlarsın ya evinden uzakta kalbiyle kavgada solup giden biri..

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser 01:16

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..