#81 İlde süper sözlü halay deget bayburt

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol 01:28

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari İkiyaka Dağları’nda vatan nöbetindeki askerleri ziyaret etti. Soylu yapımı tamamlanmak üzere olan yeni üs bölgesinde de incelemelerde bulundu...

Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hırsızı Pes Ettiren Süper Babaanne 01:06

Hırsızı Pes Ettiren Süper Babaanne

Rusya’nın başkenti Moskova’da güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler herkesi şaşırttı. Babaanne hırsızın hakkından gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası 03:21

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası

roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar hertarafı ayrı oynayan kız yok böyle bir düğün düğü..

  • Cowboy tarafından
  • 3.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

Covid- 19’u yenen Bayburtludan halaylı kutlama 01:24

Covid- 19’u yenen Bayburtludan halaylı kutlama

Bayburt merkeze bağlı Uğrak köyünde korona virüsü (Covid-19) yenip sağlığına kavuşan vatandaş mutluluğunu halay çekip kutladı...

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu 03:14

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Öğrencileri İçin Kısıtlı İmkanlarla Fen Sınıfı Tasarlayan Fedakar Öğretmen 03:04

Öğrencileri İçin Kısıtlı İmkanlarla Fen Sınıfı Tasarlayan Fedakar Öğre

Tavanda güneş sistemi, duvarda Osmanlı tarihi. Sınıfının her köşesine taşıdığı bir bilgi ile Bayburt'ta öğrencilerine daha verimli eğitimi amaçlayan fedakar öğretmen Emre Özel ile tanışın!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halayda Hızını Alamayıp Duvara Tırmanmak 00:26

Halayda Hızını Alamayıp Duvara Tırmanmak

Halayda Hızını Alamayıp Duvara Tırmanmak Düğünde halay başı olan adamın hızını alamayarak örümcek adam misali duvara tırmanıp halay çekmesi kameralara böyle yansıdı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sofi Dayı Halayda Döktürüyor 05:59

Sofi Dayı Halayda Döktürüyor

Sofi dayı katıldığı düğünde halay müziği çalınca dayanamayıp geçmiş halay başına ve gençlere taş çıkartan bir performans sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir 33:17

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir...izleyelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüsteki Sevgilileri Kameraya Çeken Adamın Savunması- 'Dedelerim Osmanlı Benim' 00:53

Otobüsteki Sevgilileri Kameraya Çeken Adamın Savunması- 'Dedelerim Osm

İzmir'de bir otobüsteki çifti kameraya kaydeden adam girdiği sözlü tartışmada kendini 'dedelerim Osmanlı benim' diyerek savundu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.519 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı 01:51

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin medyatik başkanı Hüseyin Sözlü, hem Adana Karpuzunu tanıtmak hem de Ramazan ayı vesilesiyle bir reklam filminde ailesiyle birlikte rol aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam 00:17

Tek Yumrukla Kafası İçeri Giren Adam

ABD 'de bulunan bir AVM içerisinde iki adam sözlü tartışmaya girip daha sonra kozlarını paylaşmak için dışarıya çıkmış. Kapı önünde sözlü tartışa devam ederken rakibinden yumruk yiyen adamın kafası camdan içeri girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konya Merkezli Fetö Operasyonu 00:59

Konya Merkezli Fetö Operasyonu

Konya Merkezli Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında merkezi Konya olduğu öğrenilen 17 ilde operasyon başlatıldı. 73 asker FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında g..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı 03:03

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı Elazığ merkezli 3 ilde düzenlen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda çoğunluğu doktor ve eczacı olmak üzere 23 şüpheli gözaltına a..

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 02:29

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Oper

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 14 ilde 'FETÖ ablası' operasyonu Konya merkezli 14 ilde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanmasının (FETÖPDY) 'Kadın ve öğrenci evle..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..