#81 İlde süper sözlü halay deget bayburt

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bafetimbi Gomis İçin Yeni Beste 00:59

Bafetimbi Gomis İçin Yeni Beste

Galatasaray futbol oyuncusu Gomis için sazlı sözlü beste :)..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kime Oy Vereceksiniz Sorusuna Chp'lilerden Taciz 02:43

Kime Oy Vereceksiniz Sorusuna Chp'lilerden Taciz

AK Partiye oy vereceğini söyleyen yaşlı kadın CHP'li seçmenlerin sözlü saldırısına maruz kaldı. 24 Haziran seçimlerine özel sokak röportajlarını sürdüren Gazete 365 TV bu kez Büyükçekmece'deydi...

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı 00:54

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı

51. yeni bölümünde Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyüme..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahta Atmalı Komşu Kavgası 01:10

Tahta Atmalı Komşu Kavgası

İngiltere'de yaşayan iki komşunun sözlü tartışması tahta atmalı kavgaya dönüşmüş. İlginç görüntüler amatör kameraya yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler 01:41

Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler

Mersin'de yol ortasında yol verme yüzünden başlayan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş. Kavgayı olaya tanıklık eden esnaf ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstek Parçası Yüzünden Savaş Alanına Dönen Sokak Düğünü 03:01

İstek Parçası Yüzünden Savaş Alanına Dönen Sokak Düğünü

Adana'da yapılan bir sokak düğününde istek parçası yüzünden gelin ve damat yakınları sözlü tartışmaya başlamış. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüp iki taraf birbirlerine tekme, yumruk ve plastik sandalyelerle saldırmış..

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı 00:50

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı

Diyarbakır'da bilinmeyen bir sebeple M.S. ile M.B tartıştı. M.S.'nin durumu babasına anlatmasının ardından, ismi öğrenilemeyen baba, eşi ve çocuklarıyla M.B.'nin geç saate ders çalıştığı parka geldi. Tarafların bir araya..

İstanbul'da mide bulandıran olay! 02:07

İstanbul'da mide bulandıran olay!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR KIZ, İSTANBUL GÖZTEPE'DE TACİZ KABUSU YAŞADI... MOTOSİKLETLİ SAPIK ONA ÖNCE SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU... SONRA TRAFİĞİN ORTASINDA, MİDE BULANDIRAN AKILALMAZ İŞLER YAPTI.....

Sokak ortasında taşlı sopalı kavga! 01:16

Sokak ortasında taşlı sopalı kavga!

MARDİN'DE ARALARINDA HUSUMET OLAN AKRABA 2 AİLE, CENAZEDE KARŞILAŞINCA ORTALIK KARIŞTI. SÖZLÜ ATIŞMA, TAŞLI SOPALI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. TARAFLARI JANDARMA GÜÇLÜKLE AYIRDI...

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanlıya Müdahale Etmesi 01:05

Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanl

Avustralya’da bir emniyet görevlisi, basın açıklaması yaptığı sırada konuşmasını yarıda keserek kaçmakta olan bir zanlıya müdahale etti. Başkomser Daren Edwards, ülkenin doğusunda bulunan Maroochydore kentindeki mahkeme..

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Sözde bakıcı gözaltına alındı 02:45

Sözde bakıcı gözaltına alındı

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK.. SÖZDE BİR BAKICI 83 YAŞINDAKİ BİR KADINA HEM FİZİKSEL HEM DE SÖZLÜ TACİZDE BULUNMUŞTU. TEPKİLERİN ARDINDAN POLİS HAREKETE GEÇTİ. VE ÖZBEK BAKICIYI GÖZALTINA ALDI. VİCDANLARI KANATAN O GÖRÜ..

Gelin kaynana kavgası kamerada 02:14

Gelin kaynana kavgası kamerada

Taraflardan biri kayınvalide, diğeri gelin. Sözlü tartışma yumruklu kavgaya döndü. Gözü dönen gelin, kayınvalidesini darp etti...

Cadde Ortasında Bıçaklı Kavga 00:21

Cadde Ortasında Bıçaklı Kavga

Bursa'da husumetli olduğu düşünülen iki kişi arasında kavga çıktı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklar çekildi yumruklar havada uçuştu..