#81 İlde süper sözlü halay lorke müzik dinle

Yenilmezler - İron Man vs Thor Dövüşü 03:22

Yenilmezler - İron Man vs Thor Dövüşü

SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en ..

Yenilmezler - Thor vs Hulk Dövüşü 02:50

Yenilmezler - Thor vs Hulk Dövüşü

SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en ..

Yenilmezler - Yenilmezler vs Chitauri Ordusu Savaşıyor 04:07

Yenilmezler - Yenilmezler vs Chitauri Ordusu Savaşıyor

SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en ..

The Walking Dead 8. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:47

The Walking Dead 8. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Mart Pazar Günü AMC'de The Walking Dead 8x11 Season 8 Episode 11 The Walking Dead S08E11 8x12 TWD 8x11 TWD Season 8 Episode 11 The Walking Dead 8x1..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Captain Marvel Orijinal Fragman 02:18

Captain Marvel Orijinal Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 05:22

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın'a neden sponsorundan giyinmediğini sorunca Dilara aynı tip abiyeler olduğu için ve tekrara düşmek istemediği için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Sahibe Kölesini Fuarda Gezdiriyor 01:00

Sahibe Kölesini Fuarda Gezdiriyor

BDSM kültüründe partnerine hükmeden baskın kadın. Fiziksel veya sözlü olarak partneri (köleyi) aşağılama, ezme faaliyetleri gerçekleştirir.İşte bu fanteziyi sonuna kadar yaşayan bir çift fuara katılmış..

  • JET TV tarafından
  • 2.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Kuzucuk Uçma Dersleri 03:32

Kuzucuk Uçma Dersleri

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir tepenin kenarında uçma dersleri veriyordur. Ancak Horoz ve Kuzucuk kendi aralarında şımarmaktan dersleri dinlemiyordur. Dersin sözlü kısmı biter ve pratik kısmına geçilir. Kuzucuk kollarına ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi 00:58

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi

ABD'nin 45. Başkanı seçilen Donald Trump, seçimin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, hakkındaki istihbarat raporları ile ilgili soru yağmuruna tutuldu. Trump, raporu haber yapan basın kuruluşlarından biri ola..

Suudi Arabistan Ve Katar Heyetinin Birbirine Girmesi 00:57

Suudi Arabistan Ve Katar Heyetinin Birbirine Girmesi

Kuveyt’te süren Körfez İşbirliği Konseyi toplantısı sırasında, Katar heyeti ile Suudi Arabistan heyeti arasında sözlü sataşma başlamış. Daha sonra iki taraf tekme tokat birbirine girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekme Ve Yumrukların Konuştuğu Kız Kavgası 01:34

Tekme Ve Yumrukların Konuştuğu Kız Kavgası

Sözlü sataşmayla başlayan kavga sonrası iki taraf sokak ortasında tekme tokat birbirine girmiş. Tekme ve yumrukların konuştuğu saç baş yolmalı kız kavgası kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Sokağında Kemerli Yumruklu Kavga 01:15

Londra Sokağında Kemerli Yumruklu Kavga

İngiltere'nin Başkenti Londra'da iki sürücü arasında çıkan sözlü sataşma ile başlayan tartışma kemer çekmeli, tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne İle Bebeğine Sert Müdahalede Bulunan Polislerin Dövülmesi 00:49

Anne İle Bebeğine Sert Müdahalede Bulunan Polislerin Dövülmesi

Çin'de anne ve bebeğine sert şekilde müdahale eden polislerle çevredekiler ilk önce sözlü tartışmaya girmiş daha sonra ise polisleri tekme tokat dövmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Kocası Felç Bıraktı Yakınları Böyle Saldırdı 02:24

Kocası Felç Bıraktı Yakınları Böyle Saldırdı

Boşanmak istediği kocası tarafından felç bırakılan genç kadın eşinin tutuklu yargılandığı davada eski akrabaları tarafından sözlü saldırıya uğradı...

Tatil Yatmak İçindir 00:18

Tatil Yatmak İçindir

Açık sözlü öğrenciden diğer öğrencilere tavsiye..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irkçı Kadına Müslüman Gençten İnsanlık Dersi 00:59

Irkçı Kadına Müslüman Gençten İnsanlık Dersi

Avustralya'da ırkçı bir kadın, Lübnanlı Müslüman bir genci sözlü olarak taciz etmekle kalmadı defalarca tokatladı. Kadının onca çabasına rağmen Müslüman genç sakin tavrından vazgeçmedi...