#8’e karşı 3 hayır

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

'Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun' Diyen Ak Partili Erdem'in İstifası İstendi. 00:43

'Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun' Diyen Ak Partili Erdem'i

Soma'da düzenlenen bir konferansta konuşan AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem'in Bu referandum oylamasında yüzde 50'yi geçemezsek iç savaşa hazır olun açıklaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu. ..

  • JokerS tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı 05:14

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı

Avusturya'da artan Türkofobi'yle ilgili Avusturya'nın Türk kökenli vekili Hakan Gördü'ye bazı sorular yöneltti. Avusturya'da Türklere karşı yapılan ayrımcılığı ve artan baskıyı anlatan vekil Gördü, özellikle Avusturyalı ..

Kendi Kendine Yıkanabilen Yavru Maymun 04:03

Kendi Kendine Yıkanabilen Yavru Maymun

Lavabo içerisinde görmüş olduğunuz maymun kardeşimiz bir yavru kapuçin maymunu. Banyo zamanı sahibinin ısrarlı yardımlarına karşı hayır ben kendim yıkanabilirim diyor ve özellikle sırtını, kafasını, dübürünü ve avret böl..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

A-Sosyal Misin 12:54

A-Sosyal Misin "Önce Kendimi Tanımalıyım''

Videomuzun Adı : Asosyal misin ? Özgüven eksiklikleri mi yaşıyorsun ? Videomuzu izle, içindeki düşmanlarını yen ! • Hayır diyememe, ilişkilerinde sınır koyamama, diğerleri tarafından kullanılma. • Eleştirilere karşı has..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

İKLİM KANUNU MECLİSTEN GEÇMEMELİ 1:05:42

İKLİM KANUNU MECLİSTEN GEÇMEMELİ

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 12 ay önce