#8’e karşı 3 hayır

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı 02:17

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı

Boston Celtics koruması Isaiah Thomas, basketbol sahasında pek çok görünüşe düşürmüyor. NBA'de değil, en azından. Ama 5'9 boks şampiyonu Floyd Mayweather'a karşı farklı bir hikaye Thomas, WBA, WBC ve Ring Wetterweight ş..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı 01:29

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı

ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz Yeryüzünde yoktur olmaz Türk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yüceltmeye andlar o..

  • PengoTV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cambaz Kız 02:18

Cambaz Kız

Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü. Filmin Adı: Cambaz Kızın Aşkı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sabina, Efgan Efekan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Y..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle 00:38

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle

Toronto Raptors guardı Kyle Lowry, dün gece Cleveland Cavaliers'a karşı oynadıkları Doğu konferansı yarı finali 2. maçında sakatlanmıştı...

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Feride Hilal Akın - Sana Saklandı Ruhum Ft. Hakan Tunçbilek 02:24

Feride Hilal Akın - Sana Saklandı Ruhum Ft. Hakan Tunçbilek

Şarkı sözleri: Bu yerler, bu insanlar bana yabancı Biliyorsun. Sana saklandı ruhum Beni bırakma ne olursun. Bize karşı dursalarda. Kalbimize vursalarda. İftira atsalarda. Yanında dursun kalbim...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 82.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu 02:29

Survivor 2017 82.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu

Survivor İlk Raund - Dokunulmazlık Oyunu [ SURVIVOR 2017 ] 82. BÖLÜM Serhat Gökhan'a Karşı..

  • ANKA tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! 02:42

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund!

Survivor 2017 84.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan ödül oyununun ilk raundunda Serhat Akın ve Anıl karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! 03:59

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund!

Survivor 2017 85.Bölüm Ödül Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan iletişim ödülü oyununun ilk raundunda Furkan ve Volkan karşı karşıya geliyor. İşte 1-0 öne geçen takım...

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle 45:12

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Mayıs 1968’de Fransa’nın Sorbonne Üniversitesi’nde De Gaulle iktidarına karşı meydana gelen öğrenci hareketleri ve Türkiye'deki yansıması röportajlar ile anlat..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Cevher Ailesine Büyük Şok! 05:21

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Cevher Ailesine Büyük Şok!

Norm Ender'in yorumuyla Yarem parçası eşliğinde, Arda ve Bade'nin romantik dakikaları... Evde çıkan tartışmalarda istenmeyen çocuk olduğunu düşünen Bade, evden kaçmaya karar verir. Arda'ya karşı olan duygularını dizgin..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatının Dayağını Yiyip Aşağılanan Kadın 00:53

Hayatının Dayağını Yiyip Aşağılanan Kadın

Alem yapmaya geldiği evde 2 kız arkadaşının dayağına ve üstüne erkeğin kendisini şamar edişi ile karşı karşıya kalan zavallı kadını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması 00:52

Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması

Tayland'da kontrolden çıkan araç devrilirken az daha karşı yönden gelen motosikleti de altına alıyordu. Kamyon motosikleti de devirirken, sürücü bu korkunç kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kamyonsa bir süre yolda sürüklen..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat 01:56

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ tehlikesine işaret etti. Ramazan ayında Teröristbaşı Gülen'in insanların manevi duygularını kullanarak eylem yapabileceğini aktaran Erdoğan, ..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Survivor 2017 88.Bölüm Araba Ödülü Oyunu İlk Raund! 04:19

Survivor 2017 88.Bölüm Araba Ödülü Oyunu İlk Raund!

TV den ÖNCE Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan büyük ödül oyununun ilk raundunda Adem Kılıççı ile Volkan karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester United ve Celta Vigo'lu Futbolcular Birbirine Girdi 00:50

Manchester United ve Celta Vigo'lu Futbolcular Birbirine Girdi

Manchester United ile Celta Vigo UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. İlk maçı İspanya'da deplasmanda 0-1 kazanan Manchester United, kendi sahasında da rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve finale yü..

  • En Yeniler tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumuzu Söyleyecek 01:55

Başbakan Binali Yıldırım : En Başından Beri Nato'da Müttefik Olduğumu

Başbakan Yıldırım - ABD'ye Savaş İlan Edecek Değiliz .BBC'ye konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin kendilerine Suriye'de Halk Savunma Birlikleri (YPG) güçlerini silahlandırma kararının bir tercih değil, kısa vadeli ..

Motorla Ters Yönden Makas Atmak 01:37

Motorla Ters Yönden Makas Atmak

Tehlikeli kenya yolunda ters yönden girip tehlikeye davetiye çıkaran adamın amacının ne olduğu bilinmiyor. Karşı yönden gelen araçlara işaret yaparak gidiş güzergahının rahatlamasını sağlayan adam bu anları gopro kameras..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce