#8’e karşı 3 hayır

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı 01:21

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı

Hindistan'da yer alan Bannerghatta Biyolojik Park'ında beyaz kaplanın bulunduğu kafes açık unutuldu. Karşı kafesten gelen 3 tane Bengal kaplanı, nadir bulunan beyaz kaplana saldırdı. O anlar böyle görüntülendi...

İsimsizler 16.Bölüm Fragmanı 00:58

İsimsizler 16.Bölüm Fragmanı

İsimsizler 16.Bölüm Fragmanı yayında! Kudret'in adamları ve İsimsizler karşı karşıya geliyor ve Kurmay Murat'la ilgili herkesi şok eden bir emir veriyor!..

Barzani'ye Son Uyarı  Referandumu İptal Edin 02:42

Barzani'ye Son Uyarı Referandumu İptal Edin

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ IKBY'nin referandum yapması halinde uygulanacak yaptırımları açıkladı. Bekir Bozdağ 'Referandum yeni sorunlar doğurmaya adaydır. Barış or..

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya geliyor! Ekip, Bedran'ı yakalayabilecek mi?..

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sevda ile Aylin karşı karşıya! Sevda ile Levent yıllar sonra yüzleşiyor; eski defterler yeniden açılıyor!..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası! 00:49

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası!

Sakarya'da Arda Turan vakası! Sakaryaspor maçında ceza sahasında yerde kalan Elaziz Belediyesporlu Okan Sarı, penaltı verilmeyince kramponunu çıkarıp hakem Gökmen Karataş'a doğru fırlatınca kırmızı kart gördü. Spor Toto ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen Pazarlık Peşinde 00:15

Reynmen Pazarlık Peşinde

Pazarlığı, ettiği yeminlerle süsleyip karşı tarafa söz hakkı vermeyen, kendini kutsayan bir o kadar komik ve yeminli esnaf,esnafımız,abimiz,canımız,ciğerimiz. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binadan Binaya Uçan Çılgın Adam 00:24

Binadan Binaya Uçan Çılgın Adam

Bu kadarda olmaz diyoruz. Adamı karşı binanın üzerine uçurmaya çalışıyorlardı ama fazla uçurunca olanlar oldu. Adamın bir parçasını bile buldularsa helal olsun...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızını Alamayan Otobüs Bariyerlere Çarptı 00:25

Hızını Alamayan Otobüs Bariyerlere Çarptı

Güney Kore'nin Siheung şehrinde hızını alamayan otobüs bariyerlere çarparak karşı şeride geçti...

16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiasına Mahalleli Dayağı 05:11

16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiasına Mahalleli Dayağı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 16 yaşındaki kıza uyuşturucu vererek taciz ettiği ileri sürülen şahsa karşı mahalleli ayağa kalktı. Mahalleli, 51 yaşındaki E.S.’yi döverek hastanelik etti...

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle 2:34:38

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle

Transformers 5 Son Şövalye - Transformers The Last Knight Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle.Transformers 5 Son Şövalye filminin konusunu kısaca açıklamak gerekirse; Transformerların yaratıcısı olduğuna inanılan Quintess..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Çin Seddi - Taotie Saldırısı  03:01

Çin Seddi - Taotie Saldırısı

Çin Seddi Amerikan yapımı, aksiyon filmi. Yönetmenliğini Zhang Yimou üstlenmiştir. Matt Damon gibi aktörler ise başroldedir. Film, savaşçıların doğaüstü yaratıklara karşı Çin Seddi'nde yaptığı savaşı anlatır...

  • ANKA tarafından
  • 3.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum 05:16

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, çok genç ve fizik gücü yüksek bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek, “Taraftarlara ve bu galibiyeti al..

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı” 01:59

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı”

Irak Başbakanı Haider el-Abadi, Kuzey Kürd Bölgesinden Erbil ve Süleymaniye Uluslararası Havaalanlarının kontrolünü merkezi hükümete devretmesini emrettisini söyledi.Ayrıca Irak Başbakanı El-Abadi Salı günü Bağdat'taki b..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Geceye Damgasını Vuran Frikik Golü 00:27

Geceye Damgasını Vuran Frikik Golü

Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçında Liverpool ile Spartak Moskova ile karşı karşıya geldi. Spartak Moskova'nın oyuncusu Fernando geceye damgasını vuran frikik golüne imza attı...

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..