#8’e karşı 3 hayır

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Devrilmeyen Elektrikli Motosiklet Lit C-1 00:36

Devrilmeyen Elektrikli Motosiklet Lit C-1

Lit motorun tanıttığı elektrikli motosiklet C-1 dışarıdan gelen darbelere karşı sağlamlığı ve ayakta kalabilme özelliğiyle dikkat çekti...

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı! 00:43

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı!

İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'nde bir güvenlik kamerasına yansıyan olayda sırt çantalı olduğu görülen kişi, karşı yönden gelen başörtülü kadına çarpıyor. Tepki gösterdiğinde aldığı yumrukla neye..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: 01:22

Rusyada Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir terör örgütü diğeriyle ber

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin 6. toplantısı için Moskova'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriye krizini masaya yatırdı. Ortak basın topl..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Düşen Motorcu Otobüsün Altında Ezilerek Can Verdi 00:17

Düşen Motorcu Otobüsün Altında Ezilerek Can Verdi

Rusya'da karşı şeritten gelen otobüsün altında kalan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti...

Popun Kraliçesi Kim? 05:46

Popun Kraliçesi Kim?

Teweter üzerinden yapılan Popun kraliçesi kim anketine kızan Hande Yener Demet Akalına karşı olay açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emperyalist Güçlerin Maşası  Barzaniler 14:01

Emperyalist Güçlerin Maşası Barzaniler

Kuzey Irak'ta, ikinci İsrail'i kurmak için referandum yapan Mesud Barzani'nin ailesinin tarihi de karanlık. Barzani ailesi geçmişte de önce Rusya ile işbirliği yapmış ve Osmanlıya karşı ayaklanmış ama başarılı olamamıştı..

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü 03:48

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli ..

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Meryem 11. Bölüm Fragmanı 00:43

Meryem 11. Bölüm Fragmanı

Meryem 11. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş'ın Meryem'e karşı beslediği bir aşk var mı?..

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Kamyonet Refüjden Böyle Aştı.Faciadan Son Anda Dönüldü 00:17

Kamyonet Refüjden Böyle Aştı.Faciadan Son Anda Dönüldü

Kilis'te, kontrolsüz şekilde kavşağa çıkan midibüs kamyonete çarptı. Kamyonet refüjden aşarak karşı şeride geçerken, bir motosiklet ise kamyonetin altında kalmaktan sonra anda kurtuldu...

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Suat Metin - Çanakkale Türküsü 04:12

Suat Metin - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz ev..

Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol 00:28

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol

Trabzonspor'un Karabağ'a kiralık olarak gönderdiği Ramil Sheydaev, Azerbaycan Milli takımında Almanya'ya karşı müthiş bir gole imza attı. İlk yarısı 1-1 biten maçı Almanya 5-1 kazandı...

Sevdanın Bahçesi - Tolga Ceydadan Ayrılabilecek Mi 05:23

Sevdanın Bahçesi - Tolga Ceydadan Ayrılabilecek Mi

Sevda'nın Bahçesi 3. Bölümde; Tolga, Ceyda'dan ayrılmak istediğini söylemeye karar veriyor ancak beklemediği bir durumla karşı karşıya kalıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü 03:28

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü

Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

En Tehlikeli Cinler  Zuzula Cin Kabilesi 09:05

En Tehlikeli Cinler Zuzula Cin Kabilesi

Zuzula Cinleri. Şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir cin kabilesidir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı bile geçmez. Hatta bazı kaynaklarda s..

  • ZULMA tarafından
  • 4.688 görüntüleme
  • 8 yıl önce