#90 yaşında Üniversite okuyan amca

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 01:32

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2 01:15

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

İstanbul’da Öğrenci Olmanın Masrafı Ne Kadar? 02:31

İstanbul’da Öğrenci Olmanın Masrafı Ne Kadar?

İstanbul’da okuyan bir üniversite öğrencisi 1 ay nasıl geçiniyor? Eline ne kadar para geçiyor? Harcamaları ne kadar?..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show  Kardeşini Çamaşır Makinesine Atan Ünlü Kim 05:51

Beyaz Show Kardeşini Çamaşır Makinesine Atan Ünlü Kim

Beyaz, 24 Kasım konuklarından Pınar Deniz ve Leyla Feray ile ilgili Bunları Biliyor musunuz? köşesinde öyle bilgiler verdi ki, stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi! Doğum günü net olmayan ünlü kim? Meraktan göbeği..

  • BETA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Gençten Sinan Oğan'a Mesaj 03:45

Suriyeli Gençten Sinan Oğan'a Mesaj

Türkiye'de üniversite okuyan Suriyeli öğrenciden Sinan Oğan'a tepki...

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

Her Gün 200 Kediyi Doyuran Öğrenci 01:01

Her Gün 200 Kediyi Doyuran Öğrenci

Kütahya'da yaşayan üniversite öğrencisi Metehan Erdem, kışın yiyecek bulmakta güçlük çeken 200 sokak kedisini belediye balık pazarından temin ettiği balık atıkları ile besliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YGS'ye Geç Kalınca Ağlayan Öğrenciye Yardım Eli 01:42

YGS'ye Geç Kalınca Ağlayan Öğrenciye Yardım Eli

Adana'da, YGS'ye geç kalınca sınava giremeyen üniversite adayına, sanatçı Haluk Levent aracılığıyla bir iş adamından destek geldi...

Ölümcül Beyin Tümöründe Ömrü Uzatan Yöntem 01:12

Ölümcül Beyin Tümöründe Ömrü Uzatan Yöntem

Zürih Üniversite Hastanesi bir süredir ölümcül beyin tümörü hastalarına uyguladığı yeni tedavi yönteminin sonuçlarını Washington’da düzenlenen kanser konferansında açıkladı. Yöntemin ölümcül hastaların ömrünü bir kaç ay ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı 06:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG ile ilgili yaptığı açıklamada “Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asla Yardımcı Olmayan Öğrenci İşleri - Aslı İnandık 00:29

Asla Yardımcı Olmayan Öğrenci İşleri - Aslı İnandık

Üniversite zamanlarının mapus damlarında geçmesi için sizi inadına zorlayan uyuz tipli öğrenci işleri personelini çok iyi anlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

Dizi Gerçek Mi Oluyor 03:56

Dizi Gerçek Mi Oluyor

Dizi Gerçek Mi Oluyor ABD'de amca ve yeğenine 11 yıl sonra cinayetten aklanma umudu doğdu...

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı... 00:21

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı...

Rusyada yaz kampında çocuklarıyla oyunda eğlenirken Amcanın aniden saha çıkıp Şov yapmak istemesi, Biraz pahalıya mal oldu. hazin sonu izleyelim. Amca görev tanımı dahilinde olmayan işlerde çokbilmişlik yapınca...:-D..

  • JokerS tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle

Akın, Basri amca ile birlikte fotoğraf albümüne bakmaktadır. Yere düşen bir fotoğraf Akın'ın oldukça dikkatini çeker. Basri amca, Akın'ın heyecanlandığını görünce fotoğraftaki pelerini Akın'a verir ve Tayfa'yı güzel bir ..