#99 ismini

Hayrettin Vücutlarına Ünlü Kişilerin İsmini Dövme Yaptıranları Tiye Aldı komed 00:55

Hayrettin Vücutlarına Ünlü Kişilerin İsmini Dövme Yaptıranları Tiye Al

Vücutlarına Uzi, Mero, Reynmen, Enes Batur, Çakal gibi kişilerin isimlerini dövme yaptıran kişileri ti'ye alan Hayrettin'in o videosunu izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Zor Anlaşılan Bir İsmi Olanların Yaşadığı 11 Şey 03:31

Zor Anlaşılan Bir İsmi Olanların Yaşadığı 11 Şey

Bu videoda zor anlaşılan bir ismi olanların yaşadığı şeyleri bir araya getirdik. İsmini kodlamaya alışırsın, ismin sürekli yanlış söylenir, seninle aynı adı olan birine rastlayınca sevinirsin, tanışırken ismini mutlaka t..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

15 Çocuklu Yarışmacı Salonu Kahkahaya Boğdu (Kim Milyoner Olmak İster) 01:31

15 Çocuklu Yarışmacı Salonu Kahkahaya Boğdu (Kim Milyoner Olmak İster)

Kim Milyoner Olmak İster ? yarışmasına katılan Urfalı yerel sanatçı Sait Emektar salondakileri kırdı geçirdi. Sunucu Murat Yıldırım 15 çocuğu olan Emektar'a çocuklarının ismini ezbere sayıp sayamayacağını sordu. Sayabile..

  • JET TV tarafından
  • 1.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler ! 10:03

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler !

Zülmanlar.. Süleyman Peygamber'in lanet ettiği cin topluluğu. Eski insanlar onlara çöl cinleri yada çöl zülmanlar ismini vermişlerdi. anlattıklarına göre görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Sokağa çıkma kısıtlaması ve yüksek sesle müzikten ceza yedi, verdiği cevap şoke etti 01:56

Sokağa çıkma kısıtlaması ve yüksek sesle müzikten ceza yedi, verdiği c

Sakarya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle getirilen 9 saatlik kısıtlama kuralına uymayan ve aracında yüksek sesle müzik dinleyerek dolaşan bir vatandaş, ceza yemekten kurtulamadı. Hem sokağa çıkma kısıtlamasına..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek 02:10

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek

Yazım ve imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kaynaklanan anlam değişiklikleri bulunan isim ve soyisimler e-Devlet üzerinden mahkeme kararı aranmaksızın düzeltilebilecek. İsim ve soyisim düzeltilmesine yön..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Huzurlarınızda Alien: Covenant'tın İlk Fragmanı 02:13

Huzurlarınızda Alien: Covenant'tın İlk Fragmanı

19 Mayıs 2017’de gösterime girecek olan Alien: Covenant, ismini filmin geçeceği uzay gemisinden alıyor. Covenant isimli gemideki mürettebatın, galakside henüz keşfedilmemiş ve kutsal olarak kabul edilen bir bölgenin başl..

  • PengoTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Remi Gaillard'ın 2016'da Yaptığı Birbirinden Yaratıcı Troll'lükler 08:54

Remi Gaillard'ın 2016'da Yaptığı Birbirinden Yaratıcı Troll'lükler

Rémi Gaillard ismini bilmeyen, duymayan veya saygı duymayan yoktur. Zekice düşünülmüş troll'lükleriyle internetin en sevilen isimlerinden olan Remi, 2016'da yayınladığı en iyi videolarından bir derleme yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Onur Saylak'ın Boşanmayla İlgili Söylentilere Dövmeli Cevabı! 03:46

Onur Saylak'ın Boşanmayla İlgili Söylentilere Dövmeli Cevabı!

Son zamanlarda Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın boşanıyorlar söylentileri üzerine, yakışıklı oyuncu sosyal medyadan ne boşanması ailemin ismini koluma kazıdım der gibi bir resim geldi...

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:20

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle

Dipper, Mabel Pines'ın ikiz kardeşidir. Alnında büyük ayı takım yıldızı şeklinde doğum lekesi vardır ve ismini de oradan alır. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u 02:12

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u

Brianna Lyston, ismini şimdiden bir yere not etmekte fayda var. 200 metreyi 23.46 ile koşarak son günlerde spor kamuoyunun en çok dikkatini çeken isimlerden biri olmayı başardı bile.....