#990 tl pizza yapmak

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ateşle Saç Tıraşı Yapan Garip Adam 01:11

Ateşle Saç Tıraşı Yapan Garip Adam

Bunu yapmak için yürek yemek gerek bence . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Kız Canlı Yayında Hocasını Rezil Etti Canlı Yayında Ağır Çuvallayan 10 Kişi 05:19

Genç Kız Canlı Yayında Hocasını Rezil Etti Canlı Yayında Ağır Çuvallay

Konu: Televizyon canlı yayınlarında zaman zaman ilginç olaylar yaşanabiliyor. Kayak merkezinden yayın yapmak isteyen spor muhabirinden, kolej futbol takımının amigo kızlarının gösterisinde yaşanan aksiliğe, çocuklarla ka..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

İşeyen Adama Tokat Atan Kızın Hazin Sonu 00:17

İşeyen Adama Tokat Atan Kızın Hazin Sonu

Çalı çırpıntıların olduğu bölgede işeyen adama arkadan gelerek tokat atıp şaka yapmak isteyen kadının kameraya yansıyan görüntüsünü izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkez'e geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyundan ilk görüntüler...

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull 01:05

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull

Adam hırsızlık yapmak için eve giriyor ama içerde onu bekleyen bir süpriz var. Evin köpeği pitbull ve sonuç malum.....

  • JET TV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar 04:21

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar

Bugün sizlere dünya çapında yaratıcı tasarımcılar tarafından evlere yapılmış gizli odalar ve mobilyalardan bahsedeceğiz. Evinde gizli oda yapmak isteyenler için güzel fikirlerin yer aldığı videomuz da vakit kaybetmeden g..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Markette Şoke Eden Cüzdan Hırsızlığı 00:25

Markette Şoke Eden Cüzdan Hırsızlığı

İzmir'de süpermarkette alışveriş yapan kadının düşürdüğü cüzdan, ödeme yapmak için arkasında sıra bekleyen bir kişi tarafından çalındı. Cüzdanın çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı...

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Sebile Ölmez Pipetle Kıvırcık Saçlar Isı Kullanmadan 07:21

Sebile Ölmez Pipetle Kıvırcık Saçlar Isı Kullanmadan

Isıtıcı kullanmadan spiral dalgalar veya kıvırcık saçlar yapmak gerçekten çok kolay. Bunlardan piri Pipet yöntemi...

Rimel Askına Işıltılı Gözler Koyu Dudaklar 07:14

Rimel Askına Işıltılı Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere ışıltılı gözler, koyu dudaklatr makyajı yapmak istedim istedim. Umarım videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

Pedal Çevirerek Hacca Gidiyorlar 00:55

Pedal Çevirerek Hacca Gidiyorlar

Makedonyalı 2 arkadaş avukat Senad İdrisi ve imam Amir Aslani, Makedonya'dan bisikletle hac vazifesini yapmak için Mekke'ye ulaşmak istiyor...

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:52

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : 2. Dünya Savaşı bitmiştir. Savaşın etkilerini üzerinden atamayan Merrin, gizemli bir Bizans kilisesiyle ilgili bir arkeolojik kazının liderliğini yapmak durumunda kalır. Kilisenin hemen altında çok daha antik b..

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Muhabire Üç Buçuk Attıran Lastikçi 00:16

Muhabire Üç Buçuk Attıran Lastikçi

Kış lastiği uygulaması ile ilgili haber yapmak isteyen muhabir soluğu bir lastikçi de almış. Ancak lastikçi muhabiri fena korkutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri 07:54

Aslı Özdel Çok Kolay Saç Modelleri

Okul sabahı en zahmetli şeylerden biri saçlarımızı şekillendirmek olsa gerek. ???? Oysaki 2 dakikada çok tatlı ve kolay saç modelleri yapmak o kadar da zor değil! Okula giderken bayılarak yaptığım çok kolay bu 3 saç mod..