#Aachen Üniversitesi

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi 01:02

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi

Bursa'da Uludağ Üniversitesi (UÜ) yerleşkesindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na tahsis edilen 100 hektarlık geyik yetiştirme alanındaki geyikler, aç kalan köpekler tarafından yenild..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Soğuk Algınlığı ve Grip Salgını Uyarısı 02:10

Soğuk Algınlığı ve Grip Salgını Uyarısı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Taş, sonbaharda havaların yavaş yavaş soğumasıyla grip ve soğuk algınlığı hastalıklarının ortaya ç..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Başbakan Yıldırım'dan 'TEOG' Açıklaması 01:00

Başbakan Yıldırım'dan 'TEOG' Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Tevdi Töreni'nde konuştu...

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti 00:19

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti...

Profesörden Sıra Dışı Sanat 03:38

Profesörden Sıra Dışı Sanat

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Kavukcu, sanatın etki alanındaki diline dikkat çekmek için Erzincan Üniversitesinde boyalarla sıra dışı bir sanat performansında bulundu...

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..

Dünyada İkinci Kez Rastlanan Vaka Doktorları Bile Şaşırttı 01:52

Dünyada İkinci Kez Rastlanan Vaka Doktorları Bile Şaşırttı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde böbrekten çıkarılan 20 santim boyutundaki kitle, dünyada böbrekte ikinci kez rastlanan kötü huylu tümör (miksofibrosarkom) olarak literatüre geçti...

Koyunların Yüz Tanıma Becerisi 00:59

Koyunların Yüz Tanıma Becerisi

Daily Telegraph'ta haber olan bilimsel araştırmada , şimdiye dek uysal tavırları ve pek de parlak olmayan zekalarıyla bilinen koyunları biraz fazla hafife aldığımız sonucuna varılmış. Cambridge Üniversitesi'nde yapılan a..

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Karaciğer Naklinde 3 Boyut Devrimi 01:21

Karaciğer Naklinde 3 Boyut Devrimi

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde karaciğer tomografisinin 3 boyutlu yazıcıyla basılabilmesini sağlayan yazılım geliştirildi. Uygulama, ameliyat öncesi modelleme imkanı sunarak cerrahların işini kolaylaştıracak...

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Subaylara İlber Ortaylı'nın Hikayesini Anlattı 01:57

Genç Subaylara İlber Ortaylı'nın Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Komutanlığı'nda muvazzaf subay adaylarının mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında, ünlü tarihçi İlber Ortaylı'nın aktardığı; Türk ..

Gelecekteki Eşinize Ne Söylemek İstersiniz Röportaj 05:53

Gelecekteki Eşinize Ne Söylemek İstersiniz Röportaj

Üniversitesi öğrencilerine gelecekteki eşlerine ne söylemek istedikleri sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Öğrencileri Dikine İniş Kalkış Yapabilen İHA Yaptı 02:29

Üniversite Öğrencileri Dikine İniş Kalkış Yapabilen İHA Yaptı

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 40 gün içinde dikine iniş ve kalkış yapabilen İnsansız Hava Aracı (İHA) yaptı. NEÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğren..

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:52

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım dün yaşamını yitiren İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze namaz..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

16 Yaşında Harvard'a Kabul Edilen Gencin Sevinci 00:53

16 Yaşında Harvard'a Kabul Edilen Gencin Sevinci

16 yaşında Harvard Üniversitesi'ne kabul edilen gencin ve arkadaşlarının muhteşem sevinci...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi 01:20

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi fahri doktora töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudanlı gençlerin muhabbetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali İmran Suresi 110. ayetini okudu...

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler 02:29

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi Fahri Doktora töreninde konuştu. Afrika ülkelerine yapılan ambargolara tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dik dur eğilme' diye slogan atan kalabalığa 'Biz Allah'ı..

Sudan'da Erdoğan'a Dikkat Çeken Karşılama Müziği 01:10

Sudan'da Erdoğan'a Dikkat Çeken Karşılama Müziği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi fahri doktora törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan salona girerken çalınan müzik dikkatlerden kaçmadı...

Keşfettiği Böceğe Babasının Adını Veren Profesör 01:30

Keşfettiği Böceğe Babasının Adını Veren Profesör

Böcekler üzerine uzun süredir araştırmalar yapan Prof. Dr. Erol Yıldırım, keşfettiği böcek türüne babasının ricası üzerine Tiphia Bahattini ismini verdi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğreti..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..