#Aachen Üniversitesi

Bir Öğrenci Yurdunun Saniyeler İçinde Yok Edilmesi 00:39

Bir Öğrenci Yurdunun Saniyeler İçinde Yok Edilmesi

Nebraska Kampüsü Üniversitesi'ndeki Cather ve Pound yurtları 1963'te inşa edildi. Üniversite yeni gelişme için araziyi temizliyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastalarla Şarkı Söyleyip Zeybek Oynayan Doktor 03:02

Hastalarla Şarkı Söyleyip Zeybek Oynayan Doktor

Katip Çelebi Üniversitesi'ne bağlı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaydedilen görüntülerde, doktorl Mehmet Bayındır, kanser hastalarının kemoterapi gördüğü serviste orkestra eşliğinde hastalara şarkı söyledi ve..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu 01:52

Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu

Pelin Çift’in TRT'de sunduğu 'Öteki Gündem' programına konuk olan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh ile oğlu cep telefonuyla konuştu dedi. Programda Nuh tufanı üzerine ilginç söylemlerd..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı Başka İş Yapsın 00:53

İlber Ortaylı Başka İş Yapsın

İlber Ortaylı Nuh tufanına ilişkin Hz. Nuh'un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu iddia eden İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek'e yanıt verdi. İlber Hoca Bilim adamının her şeyd..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor 01:50

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor

Harran Üniversitesi öğrencileri, Osmanlı dönemine ait Urfa mimarisini taşlara işliyor...

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir” 04:29

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir”

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, 4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin sanayi 4 devrimine ayak u..

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor 05:39

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor

Uludağ Üniversitesi'nde atçılık yüksek okulunda eğitim gören genç kızlar, her gün ahıra girip atların bakımını yapıyor, nallarını çakıyor...

İstanbul’un İlk Adı Tharakion 06:33

İstanbul’un İlk Adı Tharakion

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Protohistorya ve Ön asya Arkeolojisi Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şevket Dönmez, İstanbul tarihinde ilk yerleşimin Yunanlılar tarafından olmadığını savundu...

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize'de Keşfedilen Balık Türü 03:05

Rize'de Keşfedilen Balık Türü

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi araştırma ekibi, solucana benzeyen yeni bir balık türü keşfetti...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otizm Tedavisinde Yeni Gelişme 02:14

Otizm Tedavisinde Yeni Gelişme

Polonyalı bilim insanları otistik çocuklar ve engellilerin tedavisi için yeni bir uygulama tasarladı. Gliwice Polytechnic Üniversitesi'nden mühendisler, doktorlar ve terapistler, çocuklar için 3 boyutlu bir mağara içinde..

  • NABIZ tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize Dua 00:59

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize

Somalili öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Afrin'deki Mehmetçik'e dua etti. Uluslararası Afrika Üniversitesi Mescidi'nde çekilen görüntülerde Siyasi Bilimler okuyan Somalili genç Türk halkına, Cumhurbaşkanı..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Hande Doğandemir Kimdir? 04:09

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Anka..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Yolu Kapatan Dev Yılan 00:32

Yolu Kapatan Dev Yılan

Güney Afrika'daki kırsal Limpopo bölgesinde aracıyla ilerleyen Witwatersrand Üniversitesi'nde çalışan 50 yaşındaki Cameron Watt gördüğü uzun siyah şekli, ilk önce bir trafik işareti olarak algılamış. Aracından inen adam ..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Öğrencilerinin Kartopu Savaşı 02:53

Üniversite Öğrencilerinin Kartopu Savaşı

Dünyanın en kalabalık kartopu savaşı ünvanını elinde bulunduran Virjinya Teknik Üniversitesi öğrencileri her sene düzenlediği büyük kartopu savaşını gerçekleştirdi...

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampuan Yiyen Ceo'nun Bu Kez Siyah Maske Yemesi 01:13

Şampuan Yiyen Ceo'nun Bu Kez Siyah Maske Yemesi

Ders verdiği Aydın Üniversitesi'nde ürettikleri şampuanı yiyerek dikkat çeken Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, öğrencilerle beraber bu kez de Polifenol teknolojisi ile üretilen doğal siyah maskeyi yedi...

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam 02:19

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) tarafından düzenlenen 1'nci Bilim, Kültür, Sanat ve Kitap Şenlikleri'ne katılan Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva öğrencilerle buluştu. Burada öğrencilere söyleşide ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif Atakan Kimdir? 01:41

Elif Atakan Kimdir?

Elif Atakan, 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur'dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu. Daha önce Harry Potter g..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi 01:39

Hastanede 'Yapay Zekayla Tedavi' Dönemi

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) bilim insanları, tahlil örneğinden yola çıkarak hastanın sağlık durumuna ilişkin ileriye yönelik tahminde bulunan yazılım geliştirdi ve merkez laboratuvarda uygulamaya başladı...