#Aachen Üniversitesi

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı 01:50

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Afrin zaferi için lokum dağıtmış, bu durumdan rahatsız olan terör yandaşı öğrenciler ise Nasıl girdiyseniz oradan çıkarmasını da bilirler sizi diyerek adet..

Ev İşleriyle Felç Terapisi 07:09

Ev İşleriyle Felç Terapisi

Doktorum ekibi Kocaeli Üniversitesi Fizik Tedavi Merkezinde'ki o terapiyi izliyor...

  • NABIZ tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı 02:02

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından deneysel amaçlı geliştirilen küp uydu UBAKUSAT SpaceX firmasının Falcon 9 roketiyle Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden saatler içerisinde uza..

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı 4 Ölü 01:56

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı 4 Ölü

Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesindeki bir araştırma görevlisi, dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutmanı öldürdü...

Bakan Sarıeroğlu EKPSS Adaylarını Ziyaret Etti 02:32

Bakan Sarıeroğlu EKPSS Adaylarını Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde EKPSS'ye girecek adayları ziyaret etti...

İran'da Abd Karşıtı Gösteri 01:36

İran'da Abd Karşıtı Gösteri

İran'ın başkenti Tahran'daki Tahran Üniversitesi yerleşkesinde toplanan yüzlerce kişi, ABD'nin İran ile nükleer anlaşmadan ayrılacağı ve 2015'te askıya alınan İran yaptırımlarının yeniden uygulanacağına ilişkin kararına ..

Dünyanın Posta Zarfını Topladı 01:04

Dünyanın Posta Zarfını Topladı

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Tarlakazan, 21 ülkeden 650'ye yakın posta zarfı toplayarak sergi açtı...

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu 00:54

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu

Muharrem İnce, kendisinin de mezun olduğu Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi'ne gelerek, burada seçmenlere diplomasının fotokopisini dağıttı. İnce'nin diploma şovunu muhabirin sorusu bozdu...

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Boston'daki Mezuniyete Damgasını Vuran Müslüman Kız 01:15

Boston'daki Mezuniyete Damgasını Vuran Müslüman Kız

ABD'nin Boston Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine Iraklı Yasmin Liva Yunus'un, Özgür Filistin konuşması damga vurdu. İşte o konuşma:..

Van Kedileri İçin Özel Havuz 03:11

Van Kedileri İçin Özel Havuz

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma Merkezinde özenle korunan Van kedileri, özel olarak tasarlanan ve yakında açılışı yapılacak havuzda yüzebilecek...

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Salyangozdan Salyangoza Hafıza Transferi 03:37

Salyangozdan Salyangoza Hafıza Transferi

Kaliforniya Üniversitesi'ndeki bilim insanları, deniz salyangozları üzerinde yaptıkları araştırmada, bir salyangozun hafızasını diğerlerine aktarmayı başardı. Bilim insanları bu çalışmanın Alzheimer ve travma sonrası str..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz Dört Bacak Üzerine Düşecek 00:31

Herkesin İhtiyacı Olan Kılıf Üretildi Bu Kılıf Sayesinde Telefonunuz D

Telefon düşürmek oldukça sıkıntılı anlar yaşanmasına neden oluyor. Düşüşün boyutuna göre kalpteki çarpıntının da boyutu değişirken Almanya’daki Aalen Üniversitesi’nde mühendis olan Philip Frenzel, telefonları dört bacak ..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler 01:50

Askeri Operasyonlar İçin Örümcek Robot Geliştirdiler

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, zorlu arazi şartlarında gerçekleştirilen askeri operasyonlarda saldırı amaçlı kullanılabilecek 6 bacaklı örümcek robot geliştirdi...

Üniversite Öğrencilerinden Temizlik Görevlisine Sürpriz 00:52

Üniversite Öğrencilerinden Temizlik Görevlisine Sürpriz

İngiltere Bristol Üniversitesi'ndeki öğrenciler, okullarındaki temizlik görevlisi ülkesine gidemediği için para topladı. Öğrencilerin bu davranışı yaşlı adamı duygulandırdı...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce