#Aachen Üniversitesi

Koronavirüs Belirti Takvimi 02:12

Koronavirüs Belirti Takvimi

Hacettepe üniversitesi koronavirüsün belirtileri ve hastalık semptomlarının ilerlemesini nasıl olduğunu anlatmak için bu animasyonu hazırlamışlar. İlk üç gün grip gibi 4. gün asıl tehlike başlıyor. 9. gün yaşamsal kritik..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun 02:30

Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun

yüzde 99 Bakteri engelleme özelliğine sahip Doku tasarımı ve lif yapısı farklılaştırılmış yeni bir kumaşdan elde edilen yıkanabilir Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun...

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi- 13:10

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi-

ABD Senatosu'nda ortaya çıkan bir madde tartışma konusu oldu. Maddeye göre ABD, Türkiye'nin elindeki S-400'leri satın alabilecek. Peki böyle bir süreç yaşanabilir mi? S-400’leri ABD satın alabilir mi? Konuyu Altınbaş Üni..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın 00:45

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın

İsveç Kraliyet Bilim Akademisi’nin 2017 Nobel Ekonomi Ödülü ABD’li iktisatçı Richard Thaler’in oldu. Şikago Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Profesör Thaler, İsveç merkez Bankası’nın (Sveriges Riksbanks) ..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 03:13

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Bazı çocuk yıldızlar, özellikle sevdiğimiz dizilerin sevimli karakterleri kolay kolay unutulmazlar. Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de 'Üvey Baba' dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah... 2000 yılının fenomen dizilerind..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Profesörün yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor 06:32

Profesörün yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde görev yapan bir profesörün sürüngen sevgisi görenleri şaşırtıyor...

Kanserle Savaşta Yeni Hücreler Bulundu 02:27

Kanserle Savaşta Yeni Hücreler Bulundu

Türk bilim insanları çağın hastalığı kanseri yenmek için aralıksız çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda önemli bir çalışma Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Güneş Esendağlı ve ekibinden geldi. Türk bilim insanları, kanser..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Şimdi de Bursa'da Yetişiyor 04:45

Şimdi de Bursa'da Yetişiyor

İspanya başta olmak üzere Akdeniz’e komşu ülkelerde yetiştirilen yassı şeftali için Bursa Uludağ Üniversitesi Bahçe Bitkileri Bölümündeki araştırmalar devam ediyor...

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı 00:46

Fetö, Örgüt Elemanlarına Masaj Yaptırdı

Fotoğraflarda Gülen'in, Pensilvanya'daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırdığı görülüyor. FETÖ'nün yeni görüntüleri ortaya çıktı! Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğr..

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı- 01:35

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı-

Türkiye’de testine başlanan korona aşısının yan etkileri belli oldu. Hacette Üniversitesi Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, korona aşısıyla ilgili merak edilenleri açıkladı...

Pandemi hastanesinde sağlık çalışanları ve virüs tedavisi görenlerin bir günü kayıt altına alındı 07:03

Pandemi hastanesinde sağlık çalışanları ve virüs tedavisi görenlerin b

Pandemi hastanesi olarak hizmet veren Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinde sağlık çalışanları ile tedavi olan korona virüs hastalarının bir günü kayıt altına alındı...

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları 00:18

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde verilen uzaktan eğitim sırasında mikrofonunu açık unutan öğrencinin hakareti hocası tarafından duyuldu...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor 04:50

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor

Antalya'da yaşayan, daha önce 3 üniversite bitiren resim ve tezhip sanatçısı Rahime Halide Soysal (71), bu kez Anadolu Üniversitesi Açıöğrtemi Fakültesi (AÖF) Felsefe Bölümü'nde öğrenci oldu...

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Aşı Denemelerine Katılan Doktor Öldü 01:12

Aşı Denemelerine Katılan Doktor Öldü

Brezilya'da Oxford Üniversitesi’nin koronavirüse karşı geliştirdiği aşı çalışmalarından kötü haber geldi. Deneylere katılan bir gönüllü doktor yaşamını yitirdi.nn..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

Yerli Aşı İlk Kez İnsanda Denendi! 06:52

Yerli Aşı İlk Kez İnsanda Denendi!

Erciyes Üniversitesi'nde COVID-19'a karşı geliştirilen ERUCOV-VAC aşı adayının ilk dozu bir gönüllüye uygulandı...

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler 34:06

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler

Murat Güloğlu ve Muharrem Sarıkaya, Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nebi Sümer ile Kovid-19'un çocukların psikolojisini nasıl etkilediği hakkında konuştu...

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’ 01:50

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’

Maltepe Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Türkiye’nin dört bir yanında pes etmeyen öğretmenleri buldu, ilham veren hikâyelerini ekrana taşıdı...

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Sevdiği Kız İçin Tuvalet Tabelasını Tutan Adam 03:21

Sevdiği Kız İçin Tuvalet Tabelasını Tutan Adam

Eskişehir'deki Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunu, 25 yaşındaki Uğur Biber, günde 50 lira karşılığında sokakta üzerinde 'WC- Şadırvan' yazılı yön tabelasını gösteriyor. Bib..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce