#Aachen Üniversitesi

Murat Yıldırım Kimdir? 01:54

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu...

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Ayşenur Balcı Kimdir? 01:36

Ayşenur Balcı Kimdir?

23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde öğreniminedevam etmektedir. İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların ..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Buray Kimdir? 01:16

Buray Kimdir?

Hoşsöz, 1984'de Lefkoşa'da doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik bölümü mezunu olan ve master derecesini University of Glamorgan'da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamladı...

Ayşe Hatun Önal Kimdir? 01:03

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978'de Adana'da dünyaya geldi. Adana Borsa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı...

Ebru Polat Kimdir? 01:26

Ebru Polat Kimdir?

1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen d..

Fadime Özkan Kimdir? 00:52

Fadime Özkan Kimdir?

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “İletişim Bilimleri” dalında yüksek lisans tezini tamamladı. 1997 yılında Popüler Kültürün Özel TV Kanallarının Haber Bültenlerine Etkisi başlıklı teziyle de Prof. Dr. ..

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım 06:44

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım "Tarih Bizi Çağırıyor"

Tufan Gündüz tarafından anlatılan insanı çok duygulandıran gerçek bir olay... Tufan Gündüz, Gazi üniversitesi edebiyat fakültesi tarih bölümü'nün değerli hocasıdır. prof. dr. unvanına sahiptir. Türkiye'de doğruları söy..

  • ANKA tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica 14:20

Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica

Teknolojinin ilerlemesiyle, robotlar üzerindeki çalışmalar da bir hayli arttı. Her gün yeni bir robotla karşılaştığımız teknoloji dünyasından şimdi Erica ile tanışacağız. Erica şimdiye kadarki en gerçekçi robot olarak di..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İsimsiz Kahraman'a TÜBİTAK'tan Ödül 01:50

'İsimsiz Kahraman'a TÜBİTAK'tan Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) 20 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan ve adı geçici olarak İsimsiz Kahraman konulan elektrikli araç, TÜBİTAK'ın verdiği Yerlilik ödülünün sahibi oldu...

Hayır Çadırı'ndaki Güldüren Diyaloğu Anlattı 02:39

Hayır Çadırı'ndaki Güldüren Diyaloğu Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Hayır çadırı'nı ziyaretinde yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bir tane Alevi üniversitesi yapmadınız diyen kişiyle yaşadığı diyaloğu anlatırken hem güldü hem de güldürdü..

Günlük' Kısa Korku Film 07:10

Günlük' Kısa Korku Film

2016 Korku Filmi ''Günlük'' Kısa Film Ege üniversitesi..

  • ZULMA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Oyun Teknolojisi İle Fantom Ağrısı Tedavisi 01:25

Oyun Teknolojisi İle Fantom Ağrısı Tedavisi

İsviçreli uzmanlar kaybedilen uzuvda ağrı çeken hastaları oyun teknolojisi ile tedavi ediyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bacağı 180 Derece Ters Dikilen Adam 00:57

Bacağı 180 Derece Ters Dikilen Adam

Konya'da trafik kazası sonucu sol bacak uyluk bölgesindeki kırıklar nedeniyle bir dizi ameliyat geçiren 24 yaşındaki Fevzi Aktaş'ın, protez kullanabilmesi amacıyla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekle..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü 01:02

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü

Bilim insanları tarafından yapılan araştırmalar, Afrikalı olmayan tüm insanların, 50 bin ila 80 bin yıl öncesinde Afrika’dan göç ettiğini ortaya çıkardı. Hawaii Üniversitesi tarafından üretilen bu animasyonlu video, 125...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün Cenaze Törenine Katıldı 04:27

Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 97 yaşında vefat eden amcası Abdurahman Külünk için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenin..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Geleceğin Robotları BAU’de Yarıştı 04:42

Geleceğin Robotları BAU’de Yarıştı

Bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlediği 4. BauRobotics Robot ve Proje Günleri başladı...

Damla Bilic Kamera Arkası 00:59

Damla Bilic Kamera Arkası

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in Yeditepe ÜniversitesiP Burslu Kız Makyajı, Instagram Profilinde ' Kün Feyekün ' Yazan Kız Makyajı, Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Okuyan Kız Makyajı gibi eğlenceli videolarının kame..

  • JET TV tarafından
  • 1.666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yaparken Köprüden Uçmak 00:23

Drift Yaparken Köprüden Uçmak

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan talihsiz kaza...

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biyoteknolojinin Son Aşaması  Kök Hücreden Organa 05:38

Biyoteknolojinin Son Aşaması Kök Hücreden Organa

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Biyoteknoloji Kulübü’nün düzenlediği II. Biyoteknoloji Sempozyumu ile birlikte konusunda uzman akademisyenler ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler bir araya geldi...

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni 01:11

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni

Washington Üniversitesi öğrencileri Thomas ve Navid, sağır ve dilsizleri günlük hayatta çok daha rahat ettirecek bir buluşa imza attılar. İşte bu iki genç mucidin yaptığı o muhteşem icat!..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce