#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi 03:46

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliği ile 'Gümrük Birliği Anlaşması'nı güncellemesi talebine Almanya engel çıkardı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini yapmayacaklarını söyledi. Peki güncellen..

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu! 05:04

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye, bugünden itibaren hafta içi her gün 07.00'de ekrana geliyor! İlk bölümün konuğu Serkan Çağrı, Kanal D ile Günaydın Türkiye izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'ye kritik operasyon! 01:42

Fetö'ye kritik operasyon!

TÜRKİYE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE BİR DARBE DAHA VURDU. TERÖR ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİ SELAHADDİN GÜLEN, MİT OPERASYONU İLE YURTDIŞINDA YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ. BU KRİTİK GELİŞMEYİ, ERDOĞAN, YAKLAŞIK 10 G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME 02:53

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana Türkiye krizin çözümü için yoğun diplomatik temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. M..

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı 00:14

Örümcek Adamı Kızdıran Yurdum İnsanı

Türkiye'de Örümcek Adam olmak bile kolay değil... Antalya sokaklarında örümcek adam kıyafeti ile gezen genci fotoğraflamak isteyen vatandaşlarla genç arasında ilginç anlar yaşanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..