#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Erdoğan'dan Macron'a Haddini Ve Boyunu Aşan Beyan 03:45

Erdoğan'dan Macron'a Haddini Ve Boyunu Aşan Beyan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye ile SDG arasında arabulucu olabiliriz lafı, doğruysa, bunu söyleyen kişinin haddini ve boyunu çok aşan bir beyandır. dedi...

2 Ay Önce Otobüs Kaçıran Çocuklar Şimdi De Minibüs Kaçırdı 01:55

2 Ay Önce Otobüs Kaçıran Çocuklar Şimdi De Minibüs Kaçırdı

Yaşları 11 ile 13 arasında değişen çocuklar yaklaşık 2 ay öne otobüs kaçırarak Türkiye gündemine gelmişti. Çok konuşulan o olaydan sonra o ufaklıklar şimdi de bir minibüs kaçırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Red Kit - Daltonların Öyküsü - HD (1978) 1:19:27

Red Kit - Daltonların Öyküsü - HD (1978)

Lucky Luke, Türkiye'de Red Kit isminin verilmesinin hikâyesi şöyle; Ferdi Sayışman'ın, daha sonra isim babası olacağı Red Kit ile tanışması 1954-56 arasında rastlıyor. O zaman Lucky Luke'un maceraları Fransız Spirou der..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Şenol Güneş Taklidi Yapan Görevliler 00:11

Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Şenol Güneş Taklidi Yapan Görevliler

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57. dakikasında tribünden atılan yabancı madde yüzünden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan olayı Ti'..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah yılanların dansı görüntülendi 01:06

Siyah yılanların dansı görüntülendi

Hakkari’nin Yüksekova ile Şemdinli ilçeleri arasında bulunan Güzelkonak köyünde siyah yılanların dansı cep telefonuyla görüntülendi...

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da 01:35

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da

Emeklilerin merakla beklediği tarihler açıklandı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin kurban bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceği açıklandı. Üstelik emekliler ödemelerini almak için bankalara gitmey..

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen karalılıkla ilerlemeye devam ediyor' 06:37

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen

Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı tarafından, Türkiye’nin tüm bakanlıklarının ve Avrupa Birliği fonlarından faydalanan kuruluşların desteği ile Avrupa Birliği Projelerinin hayata ve insana dokunan kazanımlarını anlatan 22-2..

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘hak arama’ mücadelesi 05:04

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘h

Uzan ailesi üyelerinin Türkiye'de 1988-2003 yılları arasında faaliyette bulundurduğu İmar Bankası'nın mudilerinin mağduriyetleri sürüyor. Bankanın mağdurlarından görme engelli Ali Çimen, 2003 yılında yatırdığı eski para ..

Rusya'dan Tüm Dünyayı Şaşırtan Karar Geldi! Böyle Duyurdular 01:06

Rusya'dan Tüm Dünyayı Şaşırtan Karar Geldi! Böyle Duyurdular

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'ya barış gücü göndermek NATO ile Rusya arasında doğrudan çatışmaya yol açabilir. ifadelerini kullandı...

Telefon Dükkanında Sopa Ve Sandalyelerin Havada Uçuştuğu Kavga Kamerada 02:35

Telefon Dükkanında Sopa Ve Sandalyelerin Havada Uçuştuğu Kavga Kamerad

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sıfır aldığı telefonu beğenmeyen müşteri ile esnaf arasında sandalye ve sopalı kavga çıktı...

ŞOK AÇIKLAMALAR! 1:17:18

ŞOK AÇIKLAMALAR!

Siyonist örgür Chabad'ın derin faliyetleri! Netenyahu kabinesi ve yeni kriz senaryoları! Kıbrıs adası kıyılarına vuran uyuşturucular! Brezilya'da görevi devralan yeni başkanın şok açıklamaları! Korku ile umud arasında bi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
UYARIYORUM! SEÇİM ÖNCESİ KAOS PLANI! E DEVLET VERİLERİMİZ SIZDIRIZDI! BANKA HESAPLARI TEHLİKEDE! 1:38:38

UYARIYORUM! SEÇİM ÖNCESİ KAOS PLANI! E DEVLET VERİLERİMİZ SIZDIRIZDI!

Seçim öncesi Türkiye'ye bekleyen büyük tehlike nedir? E-Devlet verileri nasıl sızdırıldı? Ümit Özdağ'ın verileri bile satılıyor mu? Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında neler yaşandı? Muhalefet medyası nerede h..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle 1:37:50

Siyah Giyen Adamlar 3 Film İzle

Filmin Konusu Ajan K’nın işi bu kez çok ama çok zordur. Çünkü bir nedenden dolayı zamanda geriye doğru yolculuk yaparak Ajan K’yı bulmalı ve kendisini ikna ederek Dünya’nın sonunun geleceğine inandırmalıdır. Ajan J. bir ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor 01:01

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor

Osmaniye'de bir manav tezgahındaki 6 kilo 380 gramlık dev turp görenleri şaşırttı. Türkiye'nin turp ihtiyacının yüzde 70'ini karşılayan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde üretilen ve 25 yıllık manav Mehmet Erdoğan'ın tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı 16:41

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı

Afrodit lakaplı Yeşilçam sanatçısı Banu Alkan yıllara meydan okurcasına kendinden söz ettirmeyi biliyor. Ünlü sinema sanatçısı Banu Alkan, bir döneme damga vuran isimler arasında. Geçmişte oynadığı filmler gişe rekorları..

  • BETA tarafından
  • 222 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı- 09:36

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı-

Günlerdir Türkiye’de göçmen ve mülteci akınına karşı bir tepki vardı. 10 Ağustos günü Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir kavga zaten oldukça gergin olan bu ortam için bir kıvılcım etkisi yarattı. O akşam Suriyeli bi..

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır 12:18

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır

Pastalarda, tatlılarda, kurabiyelerde kısacası bütün tatlılar arasında en çok tercih edilenler arasında birinci sıradadır, karamel. Peki bu kadar çok tercih edilen bir şey nasıl yapılıyor? Bu videoda geleneksel yöntemler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri 02:52

Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri

Yeni sezonun özellikle gençler arasında öne çıkan erkek saç modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Bayan  Kazak Modelleri 04:05

2017 Bayan Kazak Modelleri

Sonbahar,kış ve ilkbahar da biz kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan kazaklar her daim özel tercihlerimiz arasında yer almaya devam edecektir.Bu sezonun modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıllar Önce Kıvanç Tatlıtuğ 02:09

Yıllar Önce Kıvanç Tatlıtuğ

Bülent Ersoy'un klip çekimleri için erkek modeller arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ elenmişti. Yılar önceki haliyle şimdiki hali arasında çok fark olan Tatlıtuğ'un görüntülerini bu videoda izleyebilirsiniz.....

  • ANKA tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce