#Ab ile türkiye arasında iŞİde

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-? 21:20

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-?

Türkiye'nin gündeminde yeni covid tedbirleri var. Restoranlara gidip oturmak 20 Kasım'dan itibaren yasak. İşletmeler paket servise geçecek. Bu karar birçok işletmeyi etkiliyor. İşletmeciler, garsonlar ne yapacak? Yeni te..

Çalınan sondaj makinesi bulundu 02:28

Çalınan sondaj makinesi bulundu

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANMIŞ, JEOLOJİ MÜHENDİSİ İLKER BALIK'IN SONDAJ MAKİNESİ PAZARLIK YAPILIRKEN ÇALINMIŞTI! BİZ DE BU OLAYI EKRANLARINIZA TAŞIMIŞTIK. NİHAYET İYİ HABER GELDİ. 2 MİLYON DEĞERİNDEKİ SONDAJ MAKİNESİ AYLAR ..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’ 01:50

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’

Maltepe Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Türkiye’nin dört bir yanında pes etmeyen öğretmenleri buldu, ilham veren hikâyelerini ekrana taşıdı...

5 milyon kişi aşılanacak! 01:36

5 milyon kişi aşılanacak!

KORONAVİRÜSTE TÜM GÖZLER AŞI ÇALIŞMALARINA ÇEVRİLMİŞKEN, TÜRKİYE'NİN POLİTİKASI DA BELLİ OLDU. BUNA GÖRE UYGULAMA ÇİN'DEN GELECEK AŞIYLA BAŞLAYACAK. RİSKLİ GRUPTAKİ 5 MİLYON KİŞİYE UYGULANACAK AŞIDAN, ÜCRET ALINMAYACAK...

Türk gemisine hukuksuz arama! 02:04

Türk gemisine hukuksuz arama!

TÜRK GEMİSİNE HUKUK DIŞI ARAMA..DOĞU AKDENİZ'DE HAREKETLİ SAATLER YAŞANDI... YUNAN KOMUTAN YÖNETİMİNDEKİ İRİNİ HAREKATINDA GÖREVLİ BİR ALMAN FIRKATEYNİ TÜRKİYE'DEN LİBYA'YA YARDIM MALZEMESİ TAŞIYAN GEMİYİ DURDURUP SAATLE..

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

Milli Helikopter Motorumuz TS-1400 02:44

Milli Helikopter Motorumuz TS-1400

Tüm Türkiye’nin kulağındaki pası, Eskişehir’den yükselen milli helikopter motorumuz TS-1400’ün çıkardığı o çok ama çok güçlü ses sildi. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen milli helikopter motorumuz, ilerleyen yıll..

Türkiye sanat güneşini andı 01:47

Türkiye sanat güneşini andı

BUGÜN TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ SESİ, SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'İN DOĞUM GÜNÜ. 24 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMASA 89 YAŞINDA OLACAKTI. TÜRKİYE PAŞASINI YİNE ŞARKILARLA, ŞİİRLERLE, ALKIŞLARLA ANDI.....

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı 03:02

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı

Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin Ankara ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Erdoğan, Türkiye’nin ve Irak’ın geleceğinde bölücü terörün yeri olmadığını söyledi. Er..

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor 02:38

Otomobil Dünyasında E-Şarj Dönemi Başlıyor

Türkiye'nin rüyası yerli otomobilin üretim çalışmaları sürüyor. Otomobil dünyasında kuralları değiştirecek yerli otomobil için, Türkiye'de altyapı çalışmaları da hız kazandı. Şarj ünitelerinin kurulma işlemleri başladı. ..

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor 02:23

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor

Türkiye'de telefonlara taktığımız SIM kartlar tarih oluyor. Bunun yerine Elektronik SIM Kart devri başlıyor. Peki eSIM'ler nasıl kullanılacak? Cevabı haberimizde....

Vatandaşlardan 2020 yorumu- 'Böyle bir yıl görmedik' 05:18

Vatandaşlardan 2020 yorumu- 'Böyle bir yıl görmedik'

Türkiye’de 2020 yılı, korona virüs (Kovid-19) salgını ve yaşanan felaketler nedeniyle vatandaşların hafızasında ’travma’ olarak yer tuttu. Bu durum yeni yılla ilgili temennilere de yansıdı...

Yerli Otomobil Ne Kadar Olacak- 02:06

Yerli Otomobil Ne Kadar Olacak-

Türkiye'nin otomobili TOGG ne kadar olacak? İpuçları verilmeye başlandı bile... İşte yerli otomobilin fiyatı…..

Konya Ovası suya hasret kaldı 05:06

Konya Ovası suya hasret kaldı

Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Ovası suya hasret kaldı. Ekim ayından bu yana yağış beklenen tarlalara ekilen ürünler baş göstermedi...

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı 01:23

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı

Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı PT-3'ün testleri tamamlandı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar başarıyla tamamlanan o testlere ait görüntüleri paylaştı. İşte o anlar.....

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

Kardeş Ülke Azerbaycan'a Destek Sürecek 01:50

Kardeş Ülke Azerbaycan'a Destek Sürecek

Türkiye, Karabağ’ı Ermenistan işgalinden kurtaran kardeş ülke Azerbaycan’a desteğini sürdürüyor.. Bu kapsamda cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev’le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..