#Ab ile türkiye arasında iŞİde

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Ver Elini Aşk Fragmanı 01:11

Ver Elini Aşk Fragmanı

Ver Elini Aşk Fragmanı yayında! Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak'ın olduğu ve Kaan (Ali İl) ile Ayperi (Sevda Erginci) arasında gelişecek aşka, komik olaylara şahit olacağımız dizi Ver Eli..

12 Tonluk Dövüşçü Robotu: Eagle Prime 04:47

12 Tonluk Dövüşçü Robotu: Eagle Prime

Çelik Yumruklar filminin gerçeği çok yakın zamanda gerçekleşecek. Amerika ile Japonya arasında gerçekleşecek dövüşte, megabotlar kozlarını paylaşacak. Amerika tarafından 12 tonluk Eagle Prime robotu tanıtıldı...

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı! 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı!

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı 00:59

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı

Davos Ekonomi Forumu dünya siyaset ve ekonomisinin zirvesini bir kez daha biraraya getiriyor. Forum açılışı 23. kristal ödül töreniyle yapıldı ve törende 3 sanatçıya ödül verildi. Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira insani..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Belediye Otobüsünde Klima Kavgası 01:26

Belediye Otobüsünde Klima Kavgası

Bursa'da BURULAŞ'a ait belediye otobüs şoförü ile yolcular arasında, klima açma meselesi yüzünden çıkan tartışma kameralara yansımış. Yolcuların, otobüsün havasız ve sıcak olduğu için klima açmasını söylediği otobüs şofö..

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi Gösteri Uçuşu Ödülünü Solotürk Kazandı 00:46

En İyi Gösteri Uçuşu Ödülünü Solotürk Kazandı

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, bu kez Slovakya semalarındaydı. 23-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Slovakya Uluslararası Hava Gösterisi'ne 14 ülke katıldı. 300 bin izleyici önünde SOLOTÜRK imkan..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah Sahnede İzleyenlerini Şaşırttı 04:21

Şebnem Ferah Sahnede İzleyenlerini Şaşırttı

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü'nde sahneye çıkan Şebnem Ferahın seyircilerin şaşkın bakışları arasında sırtına aldığı mikrofon sehpası ile şarkılarını söylemesi ilginç görüntülere sahne oldu...

  • ANKA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu 00:17

Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu

Rangers ile Dundee arasında oynanan maçta, Dundee'nin defans oyuncusu Jack Hendry topu yakalamak isterken takım arkadaşı Cammy Kerr'e kayarak müdahale etti...

Ayağı Kırılan Futbolcunun Annesi Sahaya Daldı 02:14

Ayağı Kırılan Futbolcunun Annesi Sahaya Daldı

Paraguay Ligi'nde General Diaz ile Atletico National arasında oynanan karşılaşmada talihsiz bir olay yaşandı. Bir pozisyon sonrası ayağı kırılan Richard Prieto'nun annesi kucağında çocuğuyla sahaya daldı...

Şampiyonlar Ligi Maçında Hakeme Havai Fişek Atıldı 00:15

Şampiyonlar Ligi Maçında Hakeme Havai Fişek Atıldı

Şampiyonlar Ligi E grubunda Maribor ile Spartak Moskova arasında oynanan maçta, taraftarlar hakem Deniz Aytekin'e havai fişekle ateş etti...

Malcom'dan Şahane Gol 00:41

Malcom'dan Şahane Gol

Toulouse ile Bordeaux arasında oynanan maçta Malcom 69. dakikada şahane bir gol attı...

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı 01:38

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı

Almanya 3. Lig'inde Carl Zeiss Jena ile SV Meppen arasında oynanan mücadele fair-play ruhuna yakışmayan bir şekilde gol atılması sahanın karışmasına neden oldu...

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu! 00:30

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu!

Yunanistan Süper Ligi'nde oynanan Olympiakos ile Asteras Tripolis arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike damgasını vurdu. Nijeryalı oyuncu, ceza sahası içinde eliyle topu ağlara gönderdi ama gol değeri..