#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Çöpte PS4 Bulan Adam 01:11

Çöpte PS4 Bulan Adam

Çöp toplarken çektiği videolarla Twitch'de ünlenmeyi başaran adam bir canlı yayın sırasında çöplerin arasında tamamen çalışan PS4 buldu. Şanslı adam PS4'ü evinde test ettiğinde daha büyük bir sürprizle karşılaştı. Konsol..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Cinleri Kontrol Eden İnsanlar Hüddamlar 10:44

Cinleri Kontrol Eden İnsanlar Hüddamlar

Bazı kimseler , insanlar ve cinler arasında köprü görevindedirler. Bir şeytani cin musallat olurda, musallat olduğu bedeni terk etmez ise araya hüddam olarak bilinen bu kişiler girer. Hüddamlar bedeni terk etmeyen cinniy..

  • ZULMA tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme! 11:36

Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Bahar Candan, Dilara Taşkın'ın kombinini 3 Adam programı için uygun bulmayınca ikili arasında gerginlik yaşandı. Bahar daha sonra Dilara'nın..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özcan Deniz Baba Oluyor! 03:40

Özcan Deniz Baba Oluyor!

Özcan Deniz kendisinden 20 yaş küçük olan Feyza Aktan ile bir yıldır birlikteydi.Evlilik hazırlığında olan çift Feyza Aktanın hamile olması üzerine nikah tarihlerini de öne alacağı gelen haberler arasında...

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Gözdağı! 00:50

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Gözdağı!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanacak olan derbi maçı öncesi ev sahibi takım sosyal medya hesaplarından Beşiktaş'a göndermede bulundu...

Yurdumun Berberinden Tehlikeli Hareketler 01:10

Yurdumun Berberinden Tehlikeli Hareketler

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kuaför, müşterilerini uçurum kenarında tıraş etmiş. M.Ö. 2000 yılına kadar dayanan tarihi ile tarihi kalıntıları ve doğanın eşsiz güzelliğini yansıtan, halk arasında ise “Torosların Damı” o..

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı! 00:44

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı!

Hollanda Ligi'nde ADO Den Haag ile Sparta Rotterdam arasında oynanan karşılaşmanın 54. dakikasında Spartalı kaleci Roy Kortsmit bir pozisyonda ceza sahası içerisinde üst üste yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu!..

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu 15:44

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Aleyna Eroğlu geçen gün Kemal Doğulu'yu sinirlendirmiş ve Kemal Doğulu, Aleyna'ya küsmüştü. Aleyna bugün Kemal Doğulu'nun gönlünü almak için..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Palmeiraslı Oyuncudan Roberto Carlos Golü 00:40

Palmeiraslı Oyuncudan Roberto Carlos Golü

Brezilya Serie A liginde Fluminense ile Palmeiras arasında oynanan maçta, Palmeiras'ın oyuncusu Egidio ceza sahasının dışından muhteşem bir gol attı...

Sincabın Amerikan Futbolunda Touchdown Yapması 00:27

Sincabın Amerikan Futbolunda Touchdown Yapması

Kent State ile Louisville arasında gerçekleştirilen ve ABD’nin en popüler sporu olan Amerikan futbolu maçında, sahadaki sincap kameralara takılmış. Sahayı neredeyse boydan boya gezen sincabı maçın spikeri de oyunculardan..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Bursasporludan 35 Metreden Muhteşem Gol 00:19

Eski Bursasporludan 35 Metreden Muhteşem Gol

Bursaspor'un eski oyuncusu Fernando Belluschi, Estudiantes ile San Lorenzo arasında oynanan maçta 35 metreden muhteşem bir gol attı...

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Podolski'den Japon Spikeri Çıldırtan Gol 00:41

Podolski'den Japon Spikeri Çıldırtan Gol

Japonya Liginde Albirex Niigata ile Vissel Kobe arasında oynanan maçta 88. dakikada Lukas Podolski rakiplerini geçip gol attı. Maçı anlatan spiker gol sonrası heyecandan ateda çıldırdı...

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Adı Efsane 16.Bölüm - Dursun Aşık Oluyor! 02:09

Adı Efsane 16.Bölüm - Dursun Aşık Oluyor!

Dursun, okula yeni gelen müzik öğretmenine aşık oluyor! Okula yeni müzik öğretmeni atanmıştır. Yıldız Ay! Biraz telaşlı olduğu görünen Yıldız Hoca, müdürün odasını ararken elindeki dosyaları düşürür. Ona yardım etmek içi..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Gol Olmayınca Olmuyor 00:33

Gol Olmayınca Olmuyor

ABD USL Batı Conference liginde Reno ile Real Monarchs arasında oynanan maçta Antoine Hoppenot'un kaçan penaltısı sonrası kaçan gol pozisyonları, gol olmayınca olmuyor dedirtti...

Attığı Uçan Tekmeyle Rakibinin Bacağını Kırıyordu 00:49

Attığı Uçan Tekmeyle Rakibinin Bacağını Kırıyordu

El Kadsia ile Al Salmiya arasında Kuveyt Ligi'nde oynana ve 2-2 lik eşitlikle sona eren maçta enteresan bir olay yaşandı. Al Salmiya oyuncusunun rakibine yaptığı bu hareketten sonra ortalık karıştı...

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar 01:26

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar

Beşiktaş'ta bulunan Başbakanlık Ofisi yakınlarında baba ile oğul arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Oğlunu silahla yaralayan baba gözaltına alınırken olay nedeniyle Başbakanlık Ofisi çevresinde hareketli dakikal..

Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı 04:30

Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Aydın’da gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında sandıktan çıkan oy sayısı oy kullanan kişi sayısından fazla çıkınca partililer arasında arbede yaşandı. Olay yerine çağrılan polis eki..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Adı Efsane 18.Bölüm - Seni Seviyorum Tarık! 04:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Seni Seviyorum Tarık!

Seçil, Tarık'a aşkını itiraf ediyor. Seçil'in itirafı karşısında şaşkına dönen Tarık nasıl tepki verecek? Seçil, yıllardır içinde beslediği aşkı daha fazla kendi içinde saklayamıyor ve Tarık'a her şeyi anlatan bir mektup..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü 02:10

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü

Savaş soğuk nefesini, hiç olmadığı kadar Cevdet ve ailesinin yüzünde hissettirir. Büyük bir çaresizlik yaşayan aile, yapacakları hiçbir şey olmadan infaz zamanını beklemektedir. Cevdet, ailesini ve vatanını korumak aynı ..

  • ANKA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Leon Hilalin İnfazını Engelleyebilecek Mi 02:44

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Leon Hilalin İnfazını Engelleyebilecek Mi

Hilal ve Leon, bu kez parmaklıklar arkasında karşı karşıya gelir; Leon, Hilal'in infazını engellemek için her şeye yapmaya hazır olduğunu söyler. Hilal ve ailesi için çıkarılan infaz kararı, Leon'u büyük bir acıya sürükl..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce