#Ab ile türkiye arasında iŞİde

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler! 01:15

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler!

10 yaşındaki Muhammed Uğur Kaya bisiklet sürdüğü sırada komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Uğur Kaya bisikletini apartmanlarının garajına bıraktı. Bu sırada kavga ettiği arkadaş..

  • GÜL tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şakayı Kaldırmayan Damat 00:15

Şakayı Kaldırmayan Damat

Düğünlerinde sıra pasta kesme merasimine gelince gelin ile damadın arasında tatsız bir an yaşanmış. Gelin pastayı damada uzatıp geri çekmiş ancak bu şaka damadın hoşuna gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı 02:17

Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı

Bursa'da belediyenin geri dönüşüm çalışanları ile karton toplayıcılar arasında çıkan kavgada geri dönüşüm çalışanı 1 kişi başında şişe kırılması sonucu yaralandı...

Tebriz’de Azerbaycan’a destek gösterisi 01:32

Tebriz’de Azerbaycan’a destek gösterisi

İran’ın Tebriz şehrinde Azerbaycan’a destek gösterisi yapıldı. Göstericiler, İran ile Ermenistan arasında bulunan Norduz Sınır Kapısı’nın kapatılmasını istedi...

Trende Biletsiz Yakalanan Kedi 01:18

Trende Biletsiz Yakalanan Kedi

Çin ile Moğolistan arasında sefer yapan trende bilet kontrolü yapan görevli bir kedi görmüş ve kediyi ilk istasyonda indirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı? 24:17

Sevda Demirel Hande Ataizi'ni neden tokatladı?

Sevda Demirel yıllar önce Hande Ataizi ile arasında yaşanan olayın detaylarını tek tek anlattı. Hande Ataizi'ne tokat atan Sevda Demirel, ''Bugün olsa yine tokat atarım'' demesi izleyenleri şaşırttı..

  • GÜL tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yeni görüntüler 00:59

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yeni görüntüler

Bornova Belediye Başkanı İduğ, Bayraklı tarafında yıkık bina sayısı fazla. 4 katlı binanın yıkıldığını biliyoruz. Yıkılan bina için sahaya çıkıyoruz. Bornova'nın merkezinde sıkıntı yok diye konuştu. Artçı depremler sü..

Sol Yanım - Tanıtım 01:11

Sol Yanım - Tanıtım

Sol Yanım'a Abone Olmak İçin → http://bit.ly/sy-dd-subnn‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le t..

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor 00:49

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor

Suriye'nin Rakka şehrinde bulunan Ayn İsa bölgesinde TSK destekli Suriye Milli Ordusu ile terör örgütü YPG/PKK arasında yaşanan şiddetli çatışmalar devam ediyor...

Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü 01:39

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü

Dünyanın en zengin iş adamları arasında bulunan Ali Baba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili Pekin'den yeni bir hamle geldi. Hükümet medyaya, soruşturma haberlerini sansürlemesi talimatı verdi..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' iddiası 02:12

Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' iddiası

SİYASETİN BİR BAŞKA POLEMİĞİ DE MERAL AKŞENER İLE MUHARREM İNCE ARASINDA... FİTİLİ AKŞENER'İN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE İNCE LEHİNE ÇEKİLMEMİ İSTEDİLER' SÖZLERİ ATEŞLEMİŞTİ. İNCE İSİM AÇIKLAMAYA DAVET EDİNCE İYİ PARTİ ..

Avrupa Birliği'nin Tehdidi İngiltere'ye Sökmedi 01:47

Avrupa Birliği'nin Tehdidi İngiltere'ye Sökmedi

İngiltere ile Avrupa Birliği arasında AstraZeneca aşısının tedariki konusundaki anlaşmazlık büyüdü. İngiltere, AB'nin ihracat yasağı tehdidini ciddiye almayacağını açıkladı...

Durakta tartışma çıktı 01:41

Durakta tartışma çıktı

YOLCU ALMAK İÇİN ARACINI DURAĞA YANAŞTIRMAYA ÇALIŞAN HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ İLE BİR TAKSİCİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI. OTOBÜSÜ TAKİP EDEN TAKSİ SÜRÜCÜSÜ, ARACIYLA EVİNE GİDEN ŞOFÖRÜN ÖNÜNÜ KESEREK, ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ONU..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Savcı doktoru gözaltına aldırdı! 01:43

Savcı doktoru gözaltına aldırdı!

OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE DOKTOR İLE CUMHURİYET SAVCISI ARASINDA GERİLİM YAŞANDI, İDDİAYA GÖRE DOKTOR RANDEVUSUZ MUAYENE OLMAK İSTEYEN SAVCIYI UYARDI, SONRASINDA İSE TANSİYON YÜKSELDİ, OLAY EMNİYETE TAŞINDI..

Prens Philip'e veda... 01:51

Prens Philip'e veda...

BİRLEŞİK KRALLIK BUGÜN 30 KİŞİLİK TÖRENLE PRENS PHILIP'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI. 26 YAŞINDA KRALİÇE İLE EVLENEN EDİNBURGH DÜKÜNÜ UĞURLAYANLAR ARASINDA KRALİYETE BAYRAK AÇAN TORUNU PRENS HARRY DE VARDI. TÖRENDEKİ HER DE..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Ezel - Ezel 6.Bölüm | Hayaller Hayaletler - HD 1:39:59

Ezel - Ezel 6.Bölüm | Hayaller Hayaletler - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 6. Bölüm ÖzetnnAnneler ve babalar oyuna dahil oluyor. nMeliha, artı..

  • Dizi TV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tavuk yemeği tartışması kanlı bitti, gelin kayınpederini bıçakladı 01:20

Tavuk yemeği tartışması kanlı bitti, gelin kayınpederini bıçakladı

Adana’da tavuk yemeği pişirmeye hazırlanan kadın ile kebap yapmasını isteyen kayınpederi arasında çıkan tartışma sopalı bıçaklı kavgaya dönüştü. Kayınpederini bıçaklayan gelin, sopayla başından yaralandı...

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..