#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Aleyna Tilki Demet Akalın'a Zeytin Dalı Uzattı 05:20

Aleyna Tilki Demet Akalın'a Zeytin Dalı Uzattı

Son günlerin olay kızı Aleyna Tilki Demet Akalın ile ilgili polemiğe son noktayı koydu. Aleyna Tilki Demet Akalın ile aralarındaki polemiğin ortaya çıkmasından medyayı sorumlu tuttu. Demet Akalın ile hiç bir problemi olm..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Fiorentina 2-2 Torino (Maç Özeti - 27 Şubat 2017) 05:30

Fiorentina 2-2 Torino (Maç Özeti - 27 Şubat 2017)

Torino ikinci devrede Belotti ile döndü! Serie A'da 26. haftada Fiorentina ile Torino karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 8. dakikada Ricorda Saponora ile öne geçen fiorentina 38 dakikada Nikola Kalinic ile farkı 2'ye çı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Photoshop Tutorial _ Change Background _ Mixing Color Grading 08:34

Photoshop Tutorial _ Change Background _ Mixing Color Grading

Photoshop cs5, cs6, cc Ve Diğer Ürünler İle Uygun Kullandığımız Teknik Tamamen Photoshop Programı İçerisinde Yer Alan Klasik Yöntemler İle Hazırlanmıştır. Kısacası İstediğiniz Photoshop Programının Versiyonu Photoshop C..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne 05:53

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne

Gözde'nin ihaneti sonrası ilk defa yüzleşen Bora, geçmişteki defterlerin açılmasına sebep oluyor! Evren ile yaptığı iş birliği sonrası, Bora'nın hedefi haline gelen Gözde ile karşı karşıya gelirler. Bora, Gözde'den hiç b..

  • ANKA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pişti Oldu 11:31

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit düğün törenlerinde bir ömür boyu birlikte yaşamak için evet dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ayrıldıklar..

  • ANKA tarafından
  • 1.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eli Havada Kalan Donald Trump'ın Fena Bozulması 00:19

Eli Havada Kalan Donald Trump'ın Fena Bozulması

Trump, Polonya'ya gerçekleştirdiği ziyarette Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve eşi Agata Kornhauser-Duda ile bir araya geldi.Trump ilk önce Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile tokalaştı ardından Duda'nın eşi ile tokalaşma..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu! 00:56

Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu!

NBA takımlarından Sacramento Kings ile büyük ölçüde anlaşan Bogdan Bogdanovic'ın boşluğunu doldurmak için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Kızılyıldız'dan Marko Guduric ile görüşmelere başladı. 22 yaşındaki 1.96'lı..

  • OFSAYT tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun! 05:29

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun!

Duygu'nun bir inat uğrana Alp ile birlikte olduğunu ve kendisini unutamadığını düşünen Serkan, Duygu ile yüzleşiyor. Bodrum'da yaşadıklarını bir türlü kafasından atamayan Serkan, Duygu'ya aşık olduğunu bir kez daha anlar..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı! 00:41

Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı!

Adı en son Survivor Tuğçe Melis Demir ile anılan Adem, şimdi de Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gözde Deniz ile görüldü. İkilinin samimi görüntüleri herkesi şaşırttı. TV8'de ekrana gelen Survivor 2017 yarışmacılarınd..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce