#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Ateş Hattı 11 Nisan 1994 1:14:36

Ateş Hattı 11 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; 5 Nisan 1994 Ekonomik Kararları, Türkiye ekonomisi, kamu kurumlarının zarar etmesi, özelleştirme ve istihdam sorunu konu edilmektedir. Programda ayrıca iş adaml..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 25 Nisan 1994 1:02:12

Ateş Hattı 25 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Türkiye'nin ekonomik durumu, IMF ile olan ilişkiler, stand-by antlaşmaları ve hükümetlerin aldığı ekonomik önlemler konu edilmektedir...

Ateş Hattı 7 Kasım 1994 1:06:26

Ateş Hattı 7 Kasım 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Atatürk’ün vasiyeti, Nazım Hikmet’in mezarının Türkiye’ye getirilmesi tartışması ve Sinan Çetin’in Sinemadan para kazanamayan yönetmen eşektir” açıklaması konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar 02:30

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar

Avrupa bize çok yalan söyledi, hala da söylüyor. Avrupa Birliği'ne bizi almazlarsa almasınlar, 54 sene almadınız da ne oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sözleri El Cezire'ye verdiği röportajda dile getirdi. C..

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle 04:33

Beşiktaş 3 2 Adanaspor Maç Özeti İzle

24/04/2017 ‘de Türkiye Spor Toto Süper Lig ‘de oynanan Beşiktaş – Adanaspor maçında; Ev sahibi Beşiktaş maça hızlı basladı ilk dakikalarda gol bulmasına ragmen konuk takım buna karsılık verdi ve ilk yarı 1-1 ile sonuclan..

Erdoğan'dan Avrupa'ya Çağrı Şu teröristleri Ülkenizde Gizlemekten Vazgeçin 00:45

Erdoğan'dan Avrupa'ya Çağrı Şu teröristleri Ülkenizde Gizlemekten Vazg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'ya seslenerek, Hayır' kampanyasına destek verdiniz, kaybettiniz. Şimdi o defteri kapayın da 'Türkiye ile nasıl münasebetleri geliştireceğiz' buna gayret edin. dedi....

Ağzında Sigarayla Protokolün Önünden Geçen Dayı 00:16

Ağzında Sigarayla Protokolün Önünden Geçen Dayı

Yer Çanakkale.Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 93.Yıldönümü törenlerinde; ağzında sigarası, altında motosikleti ile protokolün önünden geçen vatandaş polisi alarma geçirdi.Dayıdaki rahatlık takdire şayan...

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden 01:33

Kahramanmaraş’a 2 Başarı Birden

TOKİ Kazım Karabekir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Hokey Takımı İle Öğretmenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Takımı Okul Sporları Gençler Hokey Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Ettiler...

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..

Başbakan Yıldırım Moldova Büyükelçilik Binası Açtı 04:48

Başbakan Yıldırım Moldova Büyükelçilik Binası Açtı

Başbakan Binali Yıldırım, Moldova ziyareti kapsamında Moldova Başbakanı Pavel Filip ile birlikte Büyükelçilik binasının açılışını yaptı...

Devlet Bahçeli  İdamı Getirelim Alttan Almayalım 01:46

Devlet Bahçeli İdamı Getirelim Alttan Almayalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idam cezasının getirilmesi ile ilgili, “Durmayalım, alttan almayalım, geciktirmeyelim. Türkiye’nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim” dedi...

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle 45:12

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Mayıs 1968’de Fransa’nın Sorbonne Üniversitesi’nde De Gaulle iktidarına karşı meydana gelen öğrenci hareketleri ve Türkiye'deki yansıması röportajlar ile anlat..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle 48:28

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Türkiye’de 1968 yılı sonrasında yaşanan gençlik hareketleri, Adalet Partisi’nde yaşanan iç çatışmalar ve 1970 yılı bütçesinin reddedilmesiyle gelişen olaylar r..

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle 44:40

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; CHP'deki Ortanın Solu hareketi, 1970'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle 48:52

Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; 70'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle 51:07

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de 1983 yılında yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 1.Parça 51:44

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 1.Parça

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünün 1. parçasında; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Günaydın Türkiye programının sunucuları ile yapılan röportajlara yer verilmektedir...

Bir Varmış Bir Yokmuş 2.Bölüm 33:32

Bir Varmış Bir Yokmuş 2.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Celal İnce'nin çalışmaları, İlham Gencer ile Ayten Alpman'ın birlikte açtıkları Çatı Kulübü , Fecri Ebcioğlu'nun yabancı şarkılara Türkçe sözler yazarak başlattığ..

Çözüme Doğru 4.Bölüm 43:04

Çözüme Doğru 4.Bölüm

Önder Şenyapılı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Türkiye'de beslenme ile tarım ve hayvancılıktaki sorunlar konu edilmektedir...

Arda'ya Yaptığı Yanlışı Doğru Şekilde Göstermeliyiz 02:09

Arda'ya Yaptığı Yanlışı Doğru Şekilde Göstermeliyiz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Arda Turan ve Fatih Terim ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...,..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan'dan Yıldırım'dan Vize Çağrısı 01:36

Başbakan'dan Yıldırım'dan Vize Çağrısı

Başbakan Binali Yıldırım, vize muafiyeti konusunda Macaristan Başbakanı Orban’a çağrıda bulunarak, Vizelerde sıkıntı var, Sayın Başbakan. Vizeleri iş adamlarından başlamak üzere biraz gevşetmemiz lazım dedi. Başbakan Y..

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:53

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya'da Düzenlenen 15 Temmuz Ulusal Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki Hain Darbe Girişi..

Norm Ender Aslında Kim? 06:10

Norm Ender Aslında Kim?

1985, Ender Eroğlu, bildiğimiz adıyla Norm Ender, sonradan “şehrim ülkemin en batı yakası, Allah'ı gibidir ve tektir atası” diyeceği İzmir’de dünyaya geldi. Bir gün, bizim Türkiye’ ye rap müziği sevdiren efsanevi grup C..

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Adriana Lima’nın Sevgilileri 01:23

Adriana Lima’nın Sevgilileri

Türkiye'nin en çok kazanan yazarlarından kişisel gelişim kitapları yazarı Metin Hara ile birliktelik yaşamaya başlayan dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima'nın aşk defterinde bugüne kadar kimler yer aldı? B..

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı 02:14

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı

Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Hamad Havalimanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret..

İBS de Anılar!Hangi Yarışmacı Dansıyla Şoke Etti! 16:42

İBS de Anılar!Hangi Yarışmacı Dansıyla Şoke Etti!

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ın Süper Yıldızı Beın Sports'ta! 00:19

Beşiktaş'ın Süper Yıldızı Beın Sports'ta!

Beşiktaş süper yıldızı Pepe, beIN SPORTS’a konuk oluyor. Beşiktaş'ın süper yıldızı Pepe, Türkiye'deki ilk özel röportajını beIN SPORTS'a veriyor. Pepe ile özel röportajı bugün 14.30’da beIN SPORTS 1’de...

  • OFSAYT tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esra Oflaz'ın Muhteşem Evi 00:53

Esra Oflaz'ın Muhteşem Evi

MCD’nin kurucusu ve Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, ailesinden işi devralan 23 yıllık bir televizyoncu. Türkiye’de birçok tematik yabancı kanalın lisans haklarının yanı sıra kanalı için seçtiği yabancı diziler, filmler ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce