#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi 01:32

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta binlerce kişinin katıldığı “Milli Birlik ve Türkiye'ye Destek” mitingi düzenlendi. Başkent Kopenhag'ın Hellerup semtinde bulunan büyükelçilik binası önünde gerçekleştirilen gösteriye bi..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurgül Yeşilçay Ve Özcan Deniz Yeniden Aynı Projede Yer Alacak Mı 01:24

Nurgül Yeşilçay Ve Özcan Deniz Yeniden Aynı Projede Yer Alacak Mı

Nurgül Yeşilçay Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi 01:03

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fethullah Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında olduğu altı sanığa anayasayı ihlâl suçundan ağırlaştırılmış müeb..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç'a Bekarlık Yaramış 06:44

Serdar Ortaç'a Bekarlık Yaramış

Serdar Ortaç Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Chloe Türkiye'ye Dönecek Mi Eski Eşi İle Araları Nasıl? Aynı Evde Yaşayacakları İddiası Doğru Mu?..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ceza'dan Norm Ender'e Cevap Kimse Mekanın Sahibi Olamaz 06:10

Ceza'dan Norm Ender'e Cevap Kimse Mekanın Sahibi Olamaz

Ceza, Norm Ender'in Mekanın Sahibi iddiasına cevap verdi! Ben Fero'nun Demet Akalın şarkısında kinaye var dedi. Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler'in galasına katılan Ceza gündemdeki rap tartışmalarına değ..

  • BETA tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sonet İnternet İlk 6ay Bedava 00:10

Sonet İnternet İlk 6ay Bedava

6 Ay Bedava Fiber İnternet Yeni Yıl Kampanyası, Mutlu Yıllar Türkiye http://sonet.com.tr/bireysel/kampanyalar-2020-yeni-yil-kampanyasi.html Bu paketler kaçmaz, 2020 yılında da internetin zengin dünyasına 6 AY BEDAVA olar..

En İyi TV Çifti Miray Daner Ve Boran Kuzum'dan Mesaj Var 00:42

En İyi TV Çifti Miray Daner Ve Boran Kuzum'dan Mesaj Var

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu 00:53

Keyfzade Maraş Tarhana ve Çorba Reklam ve Tanıtım Videosu

Keyfzade tarhana 2005 yılından bu yana bu sektörde kaliteli doğal ve hijyenik yöresel gerçek maraş tarhanasını özelliklerini aybetmeden üretme amacıyla kurulmuştur. Tamamen doğal ve özel üretim yapmaktadır. 12000 metre ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani Can Feda Filminin Galasında Röportaj 02:24

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani Can Feda Filminin Galasında Röportaj

an Feda filminin galası yapıldı Başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin paylaştığı Can Feda adlı film, 6 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği, senaryosunu Zafer Külünk’ün k..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarma Aramasından Kaçmak İçin Gizlenen Amca 01:04

Jandarma Aramasından Kaçmak İçin Gizlenen Amca

Türkiye genelinde 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmaları yasaklandı. Bu uyarıyı dikkate almayıp bir gencin arabasına binen amca yakalanmamak için gizlenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi 00:44

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi

Saat 23.??. Virusun 72 saatte yapmasi gereken etkiden cok daha fazlasini yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye calisacagiz. Sonuc:Test tekrarı.... Sayın hocam size ve..

İşten Çıkarma Yasağı 3 Ay Uzatıldı 00:57

İşten Çıkarma Yasağı 3 Ay Uzatıldı

Yeni istihdam kalkanı paketinin ayrıntıları belli oldu. Buna göre salgın ile getirilen işten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uygulaması 3'er ay uzatıldı.....

Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele 01:17

Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele

Korona ile mücadelede bazı tedbirler hiç aksatılmıyor. Günde milyonlarca yolcunun kullandığı yüksek hızlı tren ve Marmaray vagonları her gün dezenfekte ediliyor...

Yazmalı maskeler nefes açıyor 03:30

Yazmalı maskeler nefes açıyor

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden bilim adamlarının Tokat Olgunlaşma Enstitüsü ile birlikte doğal bitkilerden üretilen kök boyalarla imal ettiği aromalı yazmalı maskeler nefes açıyor..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Başbakanı May ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantının soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz gazetecinin Türkiye'de basın kartı olup da terör suçundan tu..

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi 02:03

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi

Sayın seyirciler Ankara’da Cumhur İttifakı zirvesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen pençe-kaplan hareka..

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması 01:13

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “4 maaş alıyor” iddialarına nokta koydu. “ Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı” diyen Şahin, RTÜK ile birlikte sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı aldığını açıkladı...

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane önünde yaşadıklarını anlattı 06:23

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane ö

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 'Alişan' olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş'ın kullandığı cip, takla attı. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlatt..

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri 11:37

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri

Türkiye, 24 Haziran seçimleri öncesi son dönemece girerken muhalefetin attığı adımlar soru işaretlerine yol açıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir klip, Türk siyaset tarihine Erdoğan karşıtlığı olarak geçecek cephenin kod..

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce