#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Köyceğiz'de çıkan orman yangınına müdahale sürüyor 00:58

Köyceğiz'de çıkan orman yangınına müdahale sürüyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor. Ağla Mahallesi'ndeki ormanlık alanda dün başlayan yangın, Beyobası Sazak Mahallesi'ne kadar ulaştı. Bölgede 10 arazöz ve 2 dozer ile çok sayıda ya..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

Yangın'ın 5.gününde can kaybı 9'a yükseldi 04:59

Yangın'ın 5.gününde can kaybı 9'a yükseldi

Antalya'nın Manavgat, Akseki, Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Köyceğiz ile Milas ilçelerinde orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor...

Canlı Yayında Korkunç Anlar! Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı! 05:06

Canlı Yayında Korkunç Anlar! Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı!

Haber Global muhabiri Mehmet Altunışık, kameraman Emir Ünlü ile birlikte Milas'tan canlı yayın yaptıkları sırada alevler artmaya başladı. İşte o anlar.....

Erdoğan'dan Alman Gazeteciye Tokat Gibi Yaptırım Cevabı- Rusya'ya Rağmen Yaptık! 03:45

Erdoğan'dan Alman Gazeteciye Tokat Gibi Yaptırım Cevabı- Rusya'ya Rağm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...

Yüz Yüze Eğitim Pazartesi Günü Başlıyor 02:48

Yüz Yüze Eğitim Pazartesi Günü Başlıyor

Okullarda yüz yüze eğitim yarın başlıyor. Anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri pazartesi günü ders başı yapacak. Okullarda korona önlemleri çerçevesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.nnTGRT HABER YOUTUBE KANALINA ABONE OLM..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Geleceğin Doktor Adayları Köylerde Kapı Kapı Dolaşıp Sağlık Taraması Yapıyor 05:12

Geleceğin Doktor Adayları Köylerde Kapı Kapı Dolaşıp Sağlık Taraması Y

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Antalya'nın Serik ilçesinde köy meydanına kurdukları sistemle gönüllü sağlık taraması yaptı. Öğrenciler, hocalarının da destekleriyle gönüllü olarak medikal ve eczanelerden ..

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti 00:44

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti

Kocaeli'de tehlike saçan başıboş sokak köpekleri, bu kez üniversite kampüsünde bir kız öğrenciye saldırdı. Çığlık çığlığa kalan öğrenci o anları cep telefonu ile kaydetti...

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı 01:25

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı

Rusya, Seyir füzeleri ile Ukrayna topraklarını hedef aldı...

Sahtekarların Kaçak Yağ Oyunu 02:05

Sahtekarların Kaçak Yağ Oyunu

SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN ÜRÜNÜ AYÇİÇEK YAĞI İLE İLGİLİ KORKUNÇ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI. GIDA SAHTEKARLARININ, KULLANILMIŞ ATIK YAĞLARI, AYÇİÇEK YAĞINA KATARAK PİYASAYA SUNDUKLARI ÖNE SÜRÜLDÜ...

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı 01:53

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı

Hakkındaki dava geçen hafta sonuçlanan, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker cezaevinde koronavirüs karantinasına alındı. Şeker'in tedbir amaçlı bekletildiği ifade edildi.nnnnn==============================..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Motosiklet Faciasından Acı Haber Geldi 02:30

Motosiklet Faciasından Acı Haber Geldi

Düzce'de akşam saatlerinde motosikletin yaya ve bisiklete çarpması ile 3 kişinin yaralandığı kazadan acı haber geldi. Kazada ağır yaralanan 17 yaşlındaki bisiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti...

Beylikdüzü’nde Kağıt Yüklü Tır Devrildi 02:10

Beylikdüzü’nde Kağıt Yüklü Tır Devrildi

Beylikdüzü'nde kağıt malzeme yüklü tır kontrolden çıraka devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, kaza dron ile havadan görüntülendi...

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

Adana’Da Asfalt Yol Çöktü 01:40

Adana’Da Asfalt Yol Çöktü

Adana'nın Pozantı ilçesinde 2 yıl önce yapılan asfalt yol çöktü. Yol, kum dökülerek ve dubalı şerit ile ulaşıma kapatıldı...

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti 02:40

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti

İstanbul'da baharın gelmesiyle birlikte havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar mesai saati bitimiyle birlikte ailelerini alıp sahillere ve parklara akın ederek güzel havanın tadını çıkardı. Bakırköy sahilindeki yo..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor 04:10

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde Mustafa Zehir (35) 4 ay önce kesmek için aldığı kaz arasındaki bağ, dikkat çekiyor. 'Paşa' ismini verdiği kaz, Mustafa Zehir ile kahvehaneye gidiyor, traktörünü takip ediyor...

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi 02:18

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere’deki orman yangını Muğla’nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe’nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yağını havadan gö..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Bakan Karaismailoğlu AKM Gar Kızılay Metro Şantiyesi İşçileriyle Sahur Yaptı 09:37

Bakan Karaismailoğlu AKM Gar Kızılay Metro Şantiyesi İşçileriyle Sahur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay metro şantiyesi çalışanları ile birlikte sahur yaptı...