#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

2017 Gümüş Rengi Topuklu Ayakkabı Modelleri 03:05

2017 Gümüş Rengi Topuklu Ayakkabı Modelleri

Özellikle gece şıklığının tamamlayıcısı olan ve son zamanlarda da öne çıkan gümüş renk ayakkabı modelleri bu sezonda da yine vazgeçilmezler arasında yerini almakta.Umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızlar İçin Cool Olma Önerileri (Okulda) 03:19

Kızlar İçin Cool Olma Önerileri (Okulda)

Her ortamada dikkatleri olumlu anlamda üzerine çekmek isteyenler için önerilerimiz için videomuzu izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı 00:54

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı

Belçika’nın kuzeybatısında Flaman bölgesinde bulunan Benediktin tarikatına ait bir manastırda görevli rahibeler kendilerine ait bir sosyal medyada kanal açtı.Rahibeler yayınladıkları kısa videolarda manastırın kalın duva..

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

Katar - Dünyanın en zengin ülkesi! 06:53

Katar - Dünyanın en zengin ülkesi!

Dünyada en zengin ülkeler arasında bulunan Katar....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Moda Diyeceğiniz Çanta Modelleri 11:42

İşte Moda Diyeceğiniz Çanta Modelleri

Her yerde dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında olan 2017 çanta modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dil..

  • Kadınca tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göz Göre Göre Kar Aracına Sıkışan Adam 00:59

Göz Göre Göre Kar Aracına Sıkışan Adam

Arkadaşının kar aracının saplandığı yerden çıkmasına yardım eden adam, bir anda aracın dişlileri arasında kaldı.Durumu farkedilmesi üzerine araç durduruldu ve arkadaşları adamı sıkıştığı yerden kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!! 07:40

Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!!

Sizler de hem modern hem şık hem de modaya uygun giyinmek istiyorsanız. 2016-2017 en güzel topuklu ayakkabı modelleri arasında tercih yaparak2017 bayan ayakkabı modelleri ve ayakkabı modası; şöyle bir göz gezdirmek gerek..

  • Kadınca tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır 00:36

Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. dedi...

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması 15:42

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması

Normandiya Çıkarması, General Dwight D. Eisenhower kumandasındaki Müttefik kuvvetlerinin 1944 Haziran - Eylül ayları arasında giriştiği hücum harekâtıdır. Müttefiklerin çıkarmasından sonra Alman cephesinin yarılmasına ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Bir Maçta 92 Sayı Attı 00:21

Bir Maçta 92 Sayı Attı

ABD'de lise basketbol ligi oyuncularından La-Melo Ball bir maçta kaydettiği 92 sayıyla geleceğin yıldızlarından biri olacağının sinyallerini verdi...

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek 01:35

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek

Tahlil için kan örneği verdikten sonra 24 ila 48 saat arasında beklemek gerekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreci çok daha hızlı ve kolay hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Buna göre, özel bir kağı..

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

Yok Artık 00:40

Yok Artık

adamda ne güç varmış,dünyanın güçlü kişileri arasında..

FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...

2017 Uzun Etek Modelleri 07:43

2017 Uzun Etek Modelleri

Geçmişten günümüze kadar gelen parçalardan bir tanesi uzun eteklerdir. Uzun eteklerin ayrı bir havası vardır. Özellikle yeni sezonda uzun etek modelleri çok revaçta olacaktır. Her tür kesime hitap eden modelleri ve renkl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce