#Ab ile türkiye arasında iŞİde

Demet Akalın'dan Kahraman Şoföre Jest 04:31

Demet Akalın'dan Kahraman Şoföre Jest

Şarkıcı Demet Akalın Türkiye'nin konuştuğu kahraman şoföre altın hediye edeceğini belirtti...

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi 05:03

Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Ölümcül 10 Tabanca 08:17

En Ölümcül 10 Tabanca

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım  Evlenme Yaşı Kanunlarda Bellidir 00:45

Başbakan Yıldırım Evlenme Yaşı Kanunlarda Bellidir

Başbakan Yıldırım, Ergenlik, buluğa erme işi ayrı bir iştir. Ama evlenme yaşı, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında bellidir. dedi...

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Öfke Kontrolüyle İlgili Sorunlar Nasıl Aşılır 02:42

Öfke Kontrolüyle İlgili Sorunlar Nasıl Aşılır

Öfke kontrolüyle ilgili sorunlar psikoterapiyle ve öfke kontrol gruplarıyla aşılabilir. Türkiye'de en sık görülen öfke tipi saldırganlık ve şiddettir, bu küfür de olabilir. Öfkenin sosyal ayağında toplumda şiddeti bir ö..

  • NABIZ tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbet Kuşları 1964 Türk Filmi İzle 1:34:00

Gurbet Kuşları 1964 Türk Filmi İzle

Konusu: Küçük bir kasabadan altın şehir dedikleri İstanbul'a göçen bir ailenin parçalanış öyküsü. Yapımı : 1964 - Türkiye Tür : Dram Süre: 90 Dak. Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Cüneyt Arkın , Filiz Akın , Tanju G..

Aleyna Tilki Bombayı Patlattı; 2018'de 18 Yaşına Basacak Aleyna Tilki Büyük Sürprizlere Hazırlanıyor 04:11

Aleyna Tilki Bombayı Patlattı; 2018'de 18 Yaşına Basacak Aleyna Tilki

İzlenme rekoru kıran O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının en büyük sürprizlerinden biri olan Aleyna Tilki sahne sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı...

  • BETA tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle 1:26:48

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Şaban, saf görünümlü bir köylüdür. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmaz. İş bulmak için Almanya'ya çalışma izni olmadan giden Şaban, yolda tanıştığı Bahar adlı bir kıza aşık olur ve aynı farbikada çalışmaya başl..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Mercedes-AMG GTs  Test Sürüşü 22:54

Mercedes-AMG GTs Test Sürüşü

Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. ·Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle 1:23:42

Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının ölümünden sonra çaresiz kalan ve annesi tarafından para için küçük yaşta evlendirilen bir kız ve sonu hapishanede biten bir hikaye toplumsal bir film yine küçük yaşta evlendirmeler ve mutsuzluk ve ..

Hepatit B Aşısını Kimler Ne Zaman Yaptırmalı 00:40

Hepatit B Aşısını Kimler Ne Zaman Yaptırmalı

Hepatit B aşısı şu an Türkiye'de aşı programının içerisinde. Çocukluğunda Hepatit B aşısı yaptırmamış kişiler ve özellikle mesleki risk grubunda olan kişiler bu aşıyı yaptırmalı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle 1:14:00

Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle

Konusu: İslamiyeti Anadolu'da yaymak için uğraş veren Hacı Bektaş'ın öyküsü Yapımı : 1967 - Türkiye Tür : Dram Süre: 90 Dak. Yönetmen : T. Fikret Uçak Oyuncular : Ali Şen , Ahmet Turgutlu , Gülgün Erdem , Cüneyt Gökç..

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme Ve Temsil Hakkına 7 Haziran'da Sahip Olduk' 00:16

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme Ve Temsil Hakkına 7 Haziran'da Sahip Olduk'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye’de yaşayan kadınların seçme ve temsil hakkına tam manasıyla 7 Haziran 2015’te kavuştuğunu dile getirdi...

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle 1:28:41

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalan Nazlı’nın sevdiği adama kavuşmasını konu edinir. Ağabeyi Rıza, Nazlı’yı zorla İnayet Efendi adında biriyle evlendirir. Fakat Nazlı, henüz on sekiz yaşını doldurmadığı iç..

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı 01:01

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Bora Egemen'in üstlendiği Hadi Be Oğlum filminin başrollerine Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi yer alıyor. Vizyon tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen: Bora Egemen Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Ali..

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir 01:30

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir

Başbakan Yıldırım ABD'nin terör ordusu kurma planına ilişkin NATO içindeki bir ülke, Türkiye'nin sınırlarını koruyacağı yerde terör örgütüyle bir olup, askeri bir örgüt kuruyor. ABD bu yanlıştan vazgeçmelidir dedi...

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme ve temsil hakkına 7 Haziran’da sahip olduk' 00:16

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme ve temsil hakkına 7 Haziran’da sahip olduk'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye’de yaşayan kadınların seçme ve temsil hakkına tam manasıyla 7 Haziran 2015’te kavuştuğunu dile getirdi...

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı 04:28

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı

Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim-öğretim yılında Kars Kampüsünü açmaya hazırlanıyor. Kars’a yapılacak olan yeni kampüse 20 milyon TL yatırım yapılacak...

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor 09:17

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 240 metrelik irtifasıyla Türkiye’nin en yüksek cam seyir teraslarından birisi hizmete açıldı. Cam seyir terasının üzerine çıkan vatandaşların birçoğu korkudan camın üzerinden değil de kirişl..

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.616 görüntüleme
  • 7 yıl önce