#Abbas ahmed mesele ne eva müzik dinle

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle 08:31

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle

6.5.2017, Hull City 0 – 2 Sunderland İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen Sunderland, Kümede kalmaya çalışan Hull City’e konuk oldu. konuk ekip Sunderland maçı 2-0 kazandı ve Hull City’i ateşin içine attı. G..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:12

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica'ya elenen Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 2. haftada aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tu Mera Nahi (Official Video) - Amaal Mallik | Aditi B | Rashmi Virag | Love Song 2020 03:47

Tu Mera Nahi (Official Video) - Amaal Mallik | Aditi B | Rashmi Virag

“Some people were meant to fall in love with each other, but not meant to be together”nPresenting 2020’s most anticipated pop debut - Amaal Mallik’s, Tu Mera Nahi.nn#AmaalMallik #Amaalian #TuMeraNahinnPre-Save the track..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Kemal Kılıçdaroğlu Canlı Yayında Rezil Oldu 02:17

Kemal Kılıçdaroğlu Canlı Yayında Rezil Oldu

Yunanistanın Ekonomisi Bizden Daha İyi Diyen Kemal Kılıçtaroğlu İzleyenlerin Gülümsemelerine Neden Oldu :)) Kemal Kılıçdaroğlu, Abbas Güçlü'ye 'öğrencilire 'başarılı mıyız?' diye sordurttu! Hayır denilince öyle bir bozu..

Nikah Bugün Müydü Unutmuşum 01:04

Nikah Bugün Müydü Unutmuşum

Horoz Ali, Piç Rıza ve Deve Ömer'in hapishaneden salınması ile başlayan filmde; üçlü birbirinden ayrılmadan evvel namuslu insanlar olacaklarına söz verirler. Ancak Tazı Niyazi'nin üçüünü de ayrı ayrı gazlaması üzerine, F..

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır) 45:50

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Aile Şerefi - Film Müziği (Melih Kibar) [01:40] • Beyoğlu Güzeli - Nasıl Geçti Habersiz (Belkıs Özener) [05:09] • Bizim Aile - Film Müziği (Melih Kibar) [06:41] • Boş Kalan Çerçeve - Film Müziği..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

yüzü şekil olan kız 01:37

yüzü şekil olan kız

^mesele ben bu videoyu çok severim...

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Malatya Rüzgarı 02:59

Malatya Rüzgarı

Bir başkadır benim memleketim Doğusundan batısına Kuzeyinden güneyine..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Recep Tayyip Erdoğan Evet Şiiri 02:05

Recep Tayyip Erdoğan Evet Şiiri

Mesele Memleket Birlikte Evet..

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..