#Abd bomba

Nazi Bandı Takıp Siyahileri Aşağılayınca Böyle Dayak Yedi! 00:16

Nazi Bandı Takıp Siyahileri Aşağılayınca Böyle Dayak Yedi!

ABD'nin Seattle eyaletinde Nazilerin svastika işareti şeklindeki kol bandıyla gezen bir adam siyahi bir genci otobüste ırkçı ifadelerle taciz etmeye başlayınca dayak yedi. Nazi destekçisi adamın dayak videosu sosyal medy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Kuruluş Temsilcilerini Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Kuruluş Temsilcilerini Kabul Etti

Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu vesilesiyle ABD'nin New York kentinde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi kuruluş temsilcilerini kabul etti..

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor 01:42

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor

Aksaray'da bir çiftçinin izlediği belgeselden etkilenerek, ABD'den getirttiği tohumlarla tarlasında ürettiği rengarenk mısırlar görenleri şaşırtıyor. Çiftçi Katman, Renkli mısırlar üreteceğim dediğimde birçok arkadaşım ..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

BM Genel Kurulu Karşısında Panayır Gibi Eylem 02:50

BM Genel Kurulu Karşısında Panayır Gibi Eylem

ABD’nin New York kentinde gerçekleşen Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurul toplantısı sürerken, dışarıda yapılan eylemler de renkli görüntülere sahne oldu...

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

İşte İhanetin Belgesi  Tam 120 Tır 00:24

İşte İhanetin Belgesi Tam 120 Tır

ABD'nin PKK'nın Suriye kolu olan YPG'ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptığı bildirildi...

Köpeğin İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Köpeğin İnanılmaz Kurtuluşu

ABD'de otomobilin altında kalan köpeğin inanılmaz kurtuluşu kameraya yansıdı...

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı 01:04

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı

Afganistan'daki Kabil uluslararası havalimanı, bugün ABD Savunma Bakanı James Mattis'in sürpriz bir ziyarette Afganistan'a gelmesinden birkaç saat sonra saldırıya uğradı. havalimanına en az 20 rokete saldırıldığı ve bölg..

Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı! 01:05

Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı!

Denizde yüzdüğü sırada hemşire köpek balığının ısırdığı adamı görenler şoke oldu. ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda denizde yüzdüğü sırada karnından ısırılan adam arkadaşlarının bıçakla köpek balığını kesmesiyle ..

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki aldı...

Las Vegas'ta Konser Alanına Silahlı Saldırı! 01:54

Las Vegas'ta Konser Alanına Silahlı Saldırı!

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir festivalde düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler.....

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı 00:37

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı

ABD Başkanı Donald Trump ülkede büyük hasara neden olan kasırgalar sonrası mağdur Porto Rikolulara insani yardım malzemesi dağıttı. Trump'ın yardım malzemelerini dağıtış şekli sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu...

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Bir Tekmeyle Nakavt Etti! 00:26

Bir Tekmeyle Nakavt Etti!

ABD'de yapılan kafes dövüşünde Jafar Toshev rakibi Jonathan George'i bir tekmeyle nakavt etti...

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

İşte O An  Evlat Edinildiğini Öğrenince 01:01

İşte O An Evlat Edinildiğini Öğrenince

ABD'de iki yıl boyunca kendisini evlat edinecek bir ailenin hayalini kuran Tannah Butterfield isimli 11 yaşındaki küçük kız, bir ailenin kendisini evlat edinmeye karar verdiğini öğrendiği anda sosyal hizmetler görevlisin..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Dünyanın En Beceriksiz Soyguncusu Kamerada! 00:27

Dünyanın En Beceriksiz Soyguncusu Kamerada!

ABD'de silahla soyguna kalkışan hırsız elindeki silahı market çalışanına kaptırınca arkasına bile bakmadan kaçtı. O anlar güvenlik kamerası tarafından böyle görüntülendi...

Hırsızı Kurşun Yağmuruna Tutan Dükkan Sahibi 00:28

Hırsızı Kurşun Yağmuruna Tutan Dükkan Sahibi

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde bir mağazayı soymaya çalışan hırsız dükkan sahibi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Başarılı olamayacağını anlayan soyguncu çareyi kaçmakta buldu...

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı 01:50

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı

ABD’nin California eyaletinde devam eden yangınları söndürme çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 31 kişinin ölümüne neden olan yangınlar eyalette binlerce kişi tahliye edildi. Eyalette sekiz ayrı bölgede 20 farklı yangın d..

Polis Marketi Soyan Hırsızı Böyle Öldürdü 00:43

Polis Marketi Soyan Hırsızı Böyle Öldürdü

ABD'de marketi soyan şahıs, polis tarafından vurularak öldürüldü...

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Polise Silah Çeken Genç Neye Uğradığını Şaşırdı 00:35

Polise Silah Çeken Genç Neye Uğradığını Şaşırdı

ABD'nin Utah eyaletinde bir genç polise silah çekti, neye uğradığını şaşırdı...

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı 00:33

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı

Görev yapan itfaiye aracını çalmaya kalkan kişi izleyenleri şoke etti. İlginç görüntülerin adresi ABD'nin New York eyaleti. Manhattan bölgesinde, görev sırasında çalışır halindeki araca bir kişinin bindiğini fark eden it..

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..