#Abd bomba

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı 01:15

Trump'ın Yüzüne Rus Bayrağı Fırlattı

ABD Kongre Binası'nda bir protestocu Donald Trump'ın yüzüne Rus bayrağı fırlatarak Trump vatan hainidir diye bağırdı...

Obama Askeri Selamlamayı Unutunca 00:42

Obama Askeri Selamlamayı Unutunca

ABD Başkanı Barack Obama, Annapolis kentindeki Donanma Akademisi'ne gitmek için helikoptere binerken ilginç bir olay yaşandı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı 00:46

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir öğretmen, sınıf arkadaşlarının gözü önünde Müslüman bir öğrencisinin başörtüsünü zorla çıkardı. Öğretmen, İslamofobik eylemini videoya kaydetti ve bu videoyu sosyal medyada “güzel saçlar”..

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor 00:55

65 Yıldır Bu Makinenin İçinde Yaşıyor

ABD'de ortaya çıkan son çocuk felci salgını sırasında hastalığa yakalanan Paul Alexander'ın neredeyse ömrünün tamamını içinde geçirdiği 'çelik ciğer' isimli hava geçirmez cihaz, hastanın boyun çevresini sıkarak ciğerleri..

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

Lübnan'da Kudüs Gösterisi 00:33

Lübnan'da Kudüs Gösterisi

ABD'nin Lübnan'daki Beyrut Büyükelçiliği önünde toplanan göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'ın Açıklaması Bizi De Kudüs'ü De Bağlamaz 02:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'ın Açıklaması Bizi De Kudüs'ü De Bağlamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, (ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması) ABD, Kudüs kararıyla dökülen kana ortak olmuştur. Biz bu kararı tanımıyoruz, tanımayacağız. Trump'ın açıklaması bizi bağlamaz, K..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Texas'taki Kamyon Kazasından Sonra 18 Ton Avokado Yandı 00:45

Texas'taki Kamyon Kazasından Sonra 18 Ton Avokado Yandı

Abd, Texas Otol 35E de Trafik kazasında 18ton avakado meyve yanarak yollara dağıldı. İtfaiyenin hızlı müdahale ettikten 3 saat sonra otoyol ulaşıma açıldı. Herhangi bir can kaybı yaşanmadığı kaza da ucuz atlatıldı...

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor 00:57

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüşeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini de dile getirdi...

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Şişeden Su İçmeyi Beceremeyen Trump 00:58

Şişeden Su İçmeyi Beceremeyen Trump

13 günlük Asya ziyaretinden dönen ABD Başkanı Trump, kameraların karşısına geçti. Konuşması sırasında pet şişeden su içen ABD Başkanı ülke basınında manşet oldu..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Gün Yüzüne Çıkan Kelliği 00:26

Trump'ın Gün Yüzüne Çıkan Kelliği

ABD Başkanı Trump’ın uçağa bindiği sırada esen rüzgâr saçlarını havaya kaldırdı. Trump’ın büyük bir özenle taradığı saçlarının aslında çok az olması ABD medyasında alay konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı 00:31

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı

ABD'de bir adam, göl kenarında oltasıyla yakaladığı balığı timsaha kaptırdı. ABD'nin Florida eyaletinde göl kenarında balık tutmak isteyen bir adam tuttuğu balığı timsaha kaptırdı. Adam oltasıyla yakaladığı balığı çekerk..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı 00:40

Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı

Serenay’ı rahat uçurmadılar Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu Kerem Bursin 10 gün önce ABD'ye gitmek için uçağa bindi. İkili, yolcuların yoğun ilgisinden rahatsız oldu. Serenay'ın kendisinden talepte bu..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı 00:57

Alkollü Otoyolu Bir Birine Kattı

ABD'de kontrolünü kaybeden bir sürücü, lüks kamyonetiyle otoyolu birbirine kattı. ABD'nin Wisconsin eyaletinde alkollü araç sürücüsü otoyolda kontrolünü kaybedip bariyerlere çarptı. Dev elektrik direklerini deviren sürüc..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..