#Abd bomba

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Hemşire  Eşi Doktoru Öldürdü- Namusumu Temizledim! 03:18

Hemşire Eşi Doktoru Öldürdü- Namusumu Temizledim!

Gündeme bomba gibi düşen, bir cinayet haberi daha....

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arka Sokaklar 432. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 432. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 432. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay'ın kardeşi taksinin altına gizlice yerleştirilen bomba sonucunda ölecek mi? Ekip, Malik'in oyununa son verebilecek mi?..

Benzin Dolu Poşet İçerisinde İphone 7'nin Patlatılması 07:59

Benzin Dolu Poşet İçerisinde İphone 7'nin Patlatılması

Gizmoslip benzin içerisinde yerleştirdiği iPhone 7'yi ağır çekim görüntüler içerisinde patlatarak izliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Nurgül Yeşilçaydan Erkan Petekkayaya Bombardıman 03:04

Nurgül Yeşilçaydan Erkan Petekkayaya Bombardıman

Geçtiğimiz senenin en çok konuşulan polemiğiydi Erkak Petekkaya-Nurgül Yeşilçay kavgası.Açtığı davadan son anda çekilen Erkan Petekkaya ile ilgili Nurgül Yeşilçay ise bomba açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Ringo Şaban 04:09

Ringo Şaban

Kemal SUNALIN efsanevi hapishane sahnesi umudumuz şaban filminden laflar bomba olup argo terimlere dikkat edin.Bu lafları başka yerde bulamazsınız...

Umudumuz Şaban 08:57

Umudumuz Şaban

Umudumuz şaban filminin bomba sahneleri...

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Cephanelik izle 04:37

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Cephanelik izle

Silah, bomba, çadır, kılıç, palaska ve çanta yapımı ile ilgili görüntüler..

Gülümsemesiyle Çok Şey Anlatan Suriyeli Küçük Kız 01:07

Gülümsemesiyle Çok Şey Anlatan Suriyeli Küçük Kız

Cips ve kraker dağıtılmasını bekleyen çocukların çok yakınında patlayan bomba hafta sonu 68 çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Suriye'de gerçekleşen katliamdan kurtulan küçük bir kızın görüntüsü ise insanın yüreği..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Daddy Yankee - Hula Hoop 03:56

Daddy Yankee - Hula Hoop

Daddy Yankee - Hula Hoop Şarkı Sözleri Cómo me castiga el movimiento Lord has mercy! No tengas piedad ven agárrame por la jersey Mami hice la tésis, saliste las más sexy Eres la candidata para que sientas al presi Muy ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüler Neler Yapıyor? Haber Turu 18:59

Ünlüler Neler Yapıyor? Haber Turu

Haftanın magazin olayları, bomba Açıklamalar ve özel haberleriyle dolu olan haber turu sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce