#Abd bomba

Sincabın Amerikan Futbolunda Touchdown Yapması 00:27

Sincabın Amerikan Futbolunda Touchdown Yapması

Kent State ile Louisville arasında gerçekleştirilen ve ABD’nin en popüler sporu olan Amerikan futbolu maçında, sahadaki sincap kameralara takılmış. Sahayı neredeyse boydan boya gezen sincabı maçın spikeri de oyunculardan..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Köpek Balığı Tarafından Isırılan Adamın Kurtarılması 06:15

Köpek Balığı Tarafından Isırılan Adamın Kurtarılması

ABD'nin Florida eyaletinde denizde yüzdüğü sırada karnından hemşire köpek balığı tarafından ısırılan adam arkadaşları tarafından böyle kurtarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fox TV Spikerinin Reklam Arasında Sigara İçmesi 00:37

Fox TV Spikerinin Reklam Arasında Sigara İçmesi

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki almış.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Gol Olmayınca Olmuyor 00:33

Gol Olmayınca Olmuyor

ABD USL Batı Conference liginde Reno ile Real Monarchs arasında oynanan maçta Antoine Hoppenot'un kaçan penaltısı sonrası kaçan gol pozisyonları, gol olmayınca olmuyor dedirtti...

Bozdağ'dan MTV Açıklaması 00:55

Bozdağ'dan MTV Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bodağ yüzde 40'lık Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Bakanlar Kurulumuz MTV'nin kanun tasarısında ön görülen rakamdan aşağı bir rakama, makul b..

Katliamdan Az Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı 02:26

Katliamdan Az Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı

ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan silahlı saldırıdan birkaç saat farkla kurtulan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Türkiye’ye döndü. Akalın, Birkaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım. Hep açık alanlarda gezdik ora..

  • ANKA tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi 01:43

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi

ABD’nin Las Vegas kentinde müzik festivalini kana bulayan saldırı sonrası ölü sayısı 59’a yükseldi...

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı 01:59

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un bir bağlantısı daha ortaya çıktı. 17-25 Aralık kumpasçısı olan daha önce FETÖ'cü polis müdürleriyle yoğun temas kurduğu öğrenilen Metin Topuz’un şimdi de bir El Kaide..

Ayı Ailesinin Çöp Kutusuyla İmtihanı 03:59

Ayı Ailesinin Çöp Kutusuyla İmtihanı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde aç kalan anne ayı ve iki yavrusunun çöp kutusuyla olan imtihanı amatör kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Dünyanın En Uzun Dili Olan Köpeği 01:53

Dünyanın En Uzun Dili Olan Köpeği

ABD'nin Güney Dakota eyaletindeki Sioux Falls kentinde yaşayan St. Bernard cinsi 8 yaşındaki köpek 18.58 santimetre uzunluğundaki diliyle, dünyanın en uzun dilli köpeği rekorunu kırmış...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları) 01:40

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları)

Flakka, zombiye dönüştürdüğü öne sürülen yeni nesil uyuşturucu olarak sosyal medya gündeminde yer alıyor. İçerdiği bileşenler dolayısıyla ağrı ve acıya duyarsızlık hissi veren Flakka, saldırganlık etkisi nedeniyle de hal..

  • JET TV tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzlerce Yavrusunu Üzerinde Taşıyan Örümcek 00:56

Yüzlerce Yavrusunu Üzerinde Taşıyan Örümcek

ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan bir evde örümceği görüntüleyen aile şaşkınlıklarını gizleyememiş. Yüzlerce yavrusunu üzerinde taşıyan örümceğin görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emperyalist Güçlerin Maşası  Barzaniler 14:01

Emperyalist Güçlerin Maşası Barzaniler

Kuzey Irak'ta, ikinci İsrail'i kurmak için referandum yapan Mesud Barzani'nin ailesinin tarihi de karanlık. Barzani ailesi geçmişte de önce Rusya ile işbirliği yapmış ve Osmanlıya karşı ayaklanmış ama başarılı olamamıştı..

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

Madem Öyle, Gel Böyle… 05:15

Madem Öyle, Gel Böyle…

Hürriyet'in 'Vize Restleşmesi' ile alakalı sürmanşetinin ilk spotunda şu cümle dikkat çekiyordu: “İlişkilerin hiç bu kadar iyi olmadığının söylendiği ABD ile 20 gün içinde restleşir hale geldik.” Buraya dikkat… Daha üç h..

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler! 00:52

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler!

Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri sona erdi. Son maçların ardından Meksika, Kosta Rika ve Panama Dünya Kupası vizesi alırken, ABD turnuva dışında kaldı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası bileti alan Panama'nın Kosta Rika..

McDonald’s, Starbucks, Burger King ve FG 06:04

McDonald’s, Starbucks, Burger King ve FG

ABD'li yazar Thomas Friedman, “sınırları içerisinde McDonald's olan iki ülke birbiriyle savaşmaz” tezini ortaya atmıştı. Şu ana kadar sanırım bu tezi yanlışlayan bir savaş çıkmadı. Ayrıca literatüre girmiş “McDonald'slaş..

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında 01:39

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında

10 Ekim Salı günü NASA astronotları Randy Bresnik ve Mark Vande Hei uzay gemisinin robotik kollarından birini tamir etmek için Uluslararası Uzay İstasyonunun dışına çıktı. Canadarm2 Kanada Uzay Şirketi tarafından yapılm..

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar 04:53

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar

Ezeli ve ebedi' müttefikimiz olarak yıllarca konumlandırılan ABD, tüm Türk milletini 'cezalandırmak' üzere bir karar aldı. Bu kararın nedenini sadece bir iki kişiye karşı yürütülen yasal işlemler olarak düşünmek ne kadar..