#Abd bomba

Tavşanının Alevlerden Çıkışını Böyle Bekledi 00:29

Tavşanının Alevlerden Çıkışını Böyle Bekledi

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen büyük yangın hala söndürülemedi. Alevler içerisinde kalan tavşanının faciadan kurtuluşunu korku ve heyecanla izleyen genç adam böyle görüntülendi...

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı 01:19

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı

İHH ile Memur-Sen üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki amacıyla yarın ülke genelinde cuma namazı sonrası Kudüs Cuma'sı adıyla eylemler yapacak...

40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Tom Clancy’s The Division  1.8 Free Update Launch Trailer PS4 02:12

Tom Clancy’s The Division 1.8 Free Update Launch Trailer PS4

Agents! The Free 1.8 Resistance update releases on December 5 on all platforms. This update introduces West Side Pier, a completely new area of the map, as well as new PVP and PVE content and much more. Tom Clancy’s The..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Ormanlık Alandaki Yoga Aşkı Derede Bitti 01:45

Ormanlık Alandaki Yoga Aşkı Derede Bitti

ABD'nin Colorado eyaletinde bulunan ormanlık alanda dereyi birleştiren kütük üzerinde yoga yapmak isteyen kadının hazin sonu kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:23

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterle..

Kudüs İçin Bir Şey Yap 01:35

Kudüs İçin Bir Şey Yap

Kudüs... Kapanmayan yaramız, bitmeyen meselemiz. Şimdilerde ABD'nin skandal kararı ile gündemimizde...

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti 02:13

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımını deplasmanda 83-68 mağlup etti. THY Avrupa Ligi'ndeki 8. galibiyetini İspyanya deplasmanında alan Fenerbahçe Doğuş, rakibine ise 7..

  • OFSAYT tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da 01:49

Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da

Yenikapı'da, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için “Kudüs İslam'ındır Mitingi” yapılıyor. Mitinge, ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı...

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:56:08

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle

Ölümünün ardından 200 sene geçmiş olmasına rağmen Lt. Ripley, bir grup bilimadamı tarafınca klonlanıp yeniden yaratıklar ile savaşabilmesi için meydana getirilmek istenmektedir. Ancak Lt. Ripley yeni yaratıklarla gelir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle 2:34:26

Yaratık 2 :Yaratığın Dönüşü 1986 Film İzle

YARATIK 2: YARATIĞIN DÖNÜŞÜ 1986 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Nostromo uzay gemisinden kurtulan tek kişi Teğmen Ellen Ripley, yarım yüzyıllık derin uykusundan uyandırılıp dünyaya getirilmektedir. Bu esnada yaratıkları bulmuş olduk..

  • PengoTV tarafından
  • 8.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Urfalı Çocuktan En Samimi 'Kudüs' Tepkisi 00:49

Urfalı Çocuktan En Samimi 'Kudüs' Tepkisi

Şanlıurfa'da bir ilkokul öğrencisinin, ABD başkanı Donald Trump'ın skandal Kudüs kararına en samimi tepkiyi verdiği o anlar izleyenleri gülümsetti...

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:29:17

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle

Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson'dır.Bean, Lo..

  • PengoTV tarafından
  • 15.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz 02:16

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması bü..

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir' 01:05

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir'

Başbakan Binali Yıdırım Mecilis Bütçe görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım ABD'nin Kudüs kararıyla ilgili Bölge barışını ve küresel barışı tehdit etmektedir. Bilinmelidir ki yıllardır barış için bedel ödeyen Filis..

Kudüs İçin Acil Eylem Çağrısı 03:42

Kudüs İçin Acil Eylem Çağrısı

Müslüman ülkeler birbirlerine karşı silah kullanıyor, İsrail'i ise sadece kınamakla yetiniyor. Yarın İstanbul'da toplanacak İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde, Kudüs konusunda güçlü karar çıkması bekleniyor. Müslüman ..

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak ka..

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali 01:17

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösteren Filistinli yönetmen Nevres Ebu Salih, Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasını ve bunu sinemaya yansıtmanın en büyük hayali olduğunu söyledi...

Batı Şeria'daki Gösterilerde 36 Filistinli Yaralandı 01:47

Batı Şeria'daki Gösterilerde 36 Filistinli Yaralandı

ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan kararına karşı işgal altındaki Batı Şeria’da devam eden gösterilerin altıncı gününde İsrail güçleri ile Filistinliler arasındaki çatışmalarda 36 Filistinli yaralandı...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalım..