#Abd bomba

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan sparrow olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca be..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama 00:53

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Kudüs, Filistin’in sonsuza kadar başkenti olarak kalacak” dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya Göndereceğiniz Her Silah Acıyı Büyütecektir 00:54

Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya Göndereceğiniz Her Silah Acıyı Büyütec

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya göndereceğiniz her silah acıyı büyütecektir, kanın ve gözyaşının akmasına yol açacaktır. O nedenle biz Rusya'yı da ABD'yi de uyarmak zorundayız...

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu 00:23

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'le basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Trump, CNN muhabiri Jim Acosta'nın Norveç vatandaşlarıyl..

Ebru Gündeş'e Kötü Haber 04:57

Ebru Gündeş'e Kötü Haber

Ebru Gündeş'in, ABD'de tutuklu eşi Reza Zarrab'ın aldığı ve usulsüz tadilat yapıldığı iddia edilen İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararı çıktı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mhp Genel Başkanı Bahçeli  Pyd Pkk'nın Defteri Dürülmelidir 01:38

Mhp Genel Başkanı Bahçeli Pyd Pkk'nın Defteri Dürülmelidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin operasyonel ortağının kökü kazınmalıdır. Suriye Demokratik Güçleri çatısı altında kamufle edilen PYD/YPG'nin hesabı görülmeli, defteri dürülmeli, şehitlerimizin aziz ruhları şad edilme..

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir 00:32

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in İsrail meclisindeki konuşması sırasında “Kudüs Filistin'in başkentidir” yazılı pankart açan 13 Arap İsrailli milletvekili güvenlik tarafından zorla dışarı çıkarıldı...

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Sigarayla Kadınları Kandıran Adam Edward Bernays 04:18

Sigarayla Kadınları Kandıran Adam Edward Bernays

Geçmişte yaratılan tabulardan birisi de kadınların sigara içmesiydi. Sadece erkeklere özgü olduğu düşünülen sigara içmek, ABD'de bazı eyaletlerde kanun haline gelerek, kadınların içmesini yasaklıyordu. Edward Bernays isi..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem 00:45

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem

Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyindeki Alaska eyaleti açıklarında 8,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), yerel saat ile 09.30 sıralarında yaşanan depremin merkez üssünün Kod..

Özel Birliklerin Yılan Kanı İçerek Yaptığı Gösteri 00:58

Özel Birliklerin Yılan Kanı İçerek Yaptığı Gösteri

Endonezya özel birliklerinin ABD Savunma Bakanı Jim Mattis'i karşılama töreninde yaptığı yılanlı gösteri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi 02:32

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi

Afrin'i işgal eden terör örgütünün, ABD'nin desteği ile inşa edilmiş 300 metrelik televizyonlu tüneli böyle görüntülendi. Yaklaşık 90 santimetre kalınlığında, 1,5 metre genişliğinde ve 2 metre yüksekliğinde betondan yapı..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Amerika Geleneksel Alışveriş Anlayışını Değiştirdi 00:59

Amerika Geleneksel Alışveriş Anlayışını Değiştirdi

Alışverişimizi nasıl yapacağımızı etkileyebilecek kadar devrimsel bir adım atan Amazon, ilk kasasız süpermarketi açtı. ABD'nin Seattle kentindeki Amazon Go, geçtiğimiz yıl çalışanları tarafından test edildi. Tavanlara ..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Hulk Hogan Bal Mumu Heykellerini Görmeye Gelenleri Korkuttu 01:27

Hulk Hogan Bal Mumu Heykellerini Görmeye Gelenleri Korkuttu

ABD'nin güneydoğusundaki Florida eyaletinin Orlando şehrinde bulunan Madame Tussauds müzesinde hayranlarının karşısına çıkan profesyonel güreşçi, aktör ve müzisyen Hulk Hogan insanlara korku dolu anlar yaşattı..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce