#Abd büyükelçiliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -ABD'deki Olaylar Demokrasinin Yüz Karası- 02:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -ABD'deki Olaylar Demokrasinin Yüz Karası-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, Amerika'da yaşanan gelişmeler ile Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu...

Solmaztürk- ABD'nin Dominant Rolü Törpülenecek 08:49

Solmaztürk- ABD'nin Dominant Rolü Törpülenecek

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI'NDA 28. GÜN..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı 01:21

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına molotofkokteylli saldırı düzenlenirken saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Türkiye'nin Varşova Büyükelçiliği binasına molotof kokteyli ile saldırı ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..