#Abd büyükelçiliği

Erdoğan Ve Trump Ortak Basın Açıklaması Yaptı 13:11

Erdoğan Ve Trump Ortak Basın Açıklaması Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki görüşmesi TSİ 19.45'te başladı. İki lider görüşme sonrası açıklama yaptı...

  • En Yeniler tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

2 Sevgilisiyle Aynı Evde Yaşayan Adam 00:56

2 Sevgilisiyle Aynı Evde Yaşayan Adam

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan Adam Lyons isimli adam, aynı evde 2 kız arkadaşıyla birlikte yaşıyor.Haber..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızı Yakalayan Kadın Sürücü Sosyal Medyayı Salladı 00:45

Hırsızı Yakalayan Kadın Sürücü Sosyal Medyayı Salladı

Kadın sürücü otoparktan arabasını çalmak isteyen hırsıza verdiği mücadele ile sosyal medyayı salladı. ABD'de yaşanan olayda büyük mücadele sonrası kadın sürücü hırsız ı durdurmayı başarıyor...

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan 02:13

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, senato karşısında, Rusya ile seçimlere müdahale konusunda işbirliği yaptığı iddialarını yanıtladı. İddiayı kesin dille yalanlayan Sessions, yer yer tonunu sertleştirdi. Senatörlerden de S..

Kuralsız Film İzle 1:59:17

Kuralsız Film İzle

Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısını bu hiyerarşik yapı üzerine inşa ettiğini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanmaya karşı çıkan Tris, hem çevresindeki insanla..

  • Tv Series tarafından
  • 19.492 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Dosya Film İzle 2:05:13

Gizli Dosya Film İzle

Film; dönemin ABD başkanı George Bush’un ülke hizmetini sorgulayan ve eleştiri yağmuruna maruz kalan CBS kanalı haber sunucusu Dan Rather (Redford) ve yapımcı Mary Mapes’in (Blanchett) kariyerlerine mal olan araştırmayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump Get Lucky Dinlerken 01:00

Donald Trump Get Lucky Dinlerken

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Ulusal Bayramı etkinlikleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte ordu bandosunun çaldığı Daft Punk'ın Get Lucky adlı şarkısını böyle dinledi...

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlerin Kapışmasında Gol Şov 02:36

Devlerin Kapışmasında Gol Şov

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Tottenham, Paris Saint-Germain'i (PSG) 4-2 mağlup etti. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venezuela'da Kirli Plan 09:05

Venezuela'da Kirli Plan

Latin Amerika ülkesi Venezuela, uzun süredir sokak eylemleri ile gündeme geliyor. Yabancı güçlerin Nicolás Maduro yönetimine karşı yerel güçleri kullandığı ülkede son olarak bir de askeri darbe girişimi oldu. Başarısız d..

Trump New York'taki İkinci Gününde de Protesto Edildi 01:40

Trump New York'taki İkinci Gününde de Protesto Edildi

ABD Başkanı Donald Trump, iki günlük programı kapsamında geldiği New York'taki ikinci gününde de bazı gruplar tarafından protesto edildi...

Cengiz Ünder'den Rüya Gibi Açılış! 01:35

Cengiz Ünder'den Rüya Gibi Açılış!

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Roma, Tottenham Hotspur'u 3-2 mağlup etti.Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD..

  • OFSAYT tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gold Cup'ta Nefes Kesen Final! Şampiyon Amerika (Özet) 01:48

Gold Cup'ta Nefes Kesen Final! Şampiyon Amerika (Özet)

Kuzey ve Orta Amerika takımlarını karşı karşıya getiren Gold Cup şampiyon ABD oldu. Levi's Stadı'nda Jamaika ile karşılan Amerika Birleşik Devletleri, rakibini 2-1 mağlup ederek 4 yıl aradan sonra yeniden mutlu sona ula..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti 00:42

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede çıkan son olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında kendisine soru sormak isteyen CNN muhabirine Ben doğru haberleri severim, yalanları değil. Siz yalan h..

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi  Musaddık 03:21

Ortadoğu'da Bir Darbe Hikayesi Musaddık

İran petrolünü millileştirerek İngiltere'ye kafa tutan İran Başbakanı Musaddık, 19 Ağustos 1953 günü henüz Başbakanlığının 3. yılında bir askeri darbeyle devrilip tutuklandı. Musaddık'ın devrilmesinde İngiltere ve Amerik..

Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme 02:17

Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme

ABD nin PYD ye silah desteği nedeniyle kapatılacak söylentisi çıkan İncirlik Üssünde yeni bir gelişme yaşandı.ABD Hava Kuvvetleri üssün modernizasyonu için 30 milyon Dolarlık fon talep etti...

Cumhurbaşkanı  Türkiye'ye Yönelik Siyasi Bir Adım 03:48

Cumhurbaşkanı Türkiye'ye Yönelik Siyasi Bir Adım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik siyasi bir adımdır. Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor. dedi...

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasırga Sırasında Bulutlarda Beliren Ürkütücü Görüntü! 00:27

Kasırga Sırasında Bulutlarda Beliren Ürkütücü Görüntü!

ABD'yi alt üst eden Irma Kasırgası sırasında bulutların oluşturduğu ürkütücü görüntü bir cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi 00:26

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası etkisini sürdürüyor. 4 milyon evin elektriksiz kalmasına neden olan kasırga nedeniyle timsahlar sokaklara indi. Pazar günü 4. kategoride olan kasırga, Karayipler'de 38 kişin..

Washington’da Liseye Silahlı Saldırı 00:27

Washington’da Liseye Silahlı Saldırı

ABD'nin başkenti Washington’da liseye düzenlenen silahlı saldırıda 1 öğrencinin hayatını kaybettiği, 5 öğrencinin yaralandığı belirtildi...

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi 00:18

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi

ABD’nin Florida eyaletinde büyük hasara yol açan Irma Kasırgası nedeniyle Tampa şehrinde bulunan parktaki flamingolar da tahliye edildi. Kasırga kente ulaşmadan önce tahliye edilen flamingolar güvenli bölgelere götürüldü..

Dev Ağaç Cipin Önüne Devrildi 00:25

Dev Ağaç Cipin Önüne Devrildi

Irma kasırgasının etkisi altında olan ABD’nin Georgia eyaletinde feci bir kaza yaşandı...

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı 00:24

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı

ABD’de yol çalışmasını geç fark eden sürücü, ölümden döndü. Şahsın otomobili, bir tır ile yol çalışması yapan ekibin kamyonu arasında sıkıştı. Araç bir diğer kamyona çarparak durabilirken, kazada yolda çalışan 3 işçi ve ..

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular! 01:05

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular!

ABD polisi New York kentinde evinde elinde silah ve bıçakla dakikalarca polise direnen 31 yaşındaki üniversite öğrencisi Miguel Richards'ı öldürdü. Gencin neden oyuncak silahla direndiği ise bilinmiyor...

Siyahi Genci Öldürmekle Suçlanan Polis Beraat Etti  Protestolar Başladı 00:42

Siyahi Genci Öldürmekle Suçlanan Polis Beraat Etti Protestolar Başlad

ABD'nin St. Louis kentinde siyahi bir vatandaşı öldürmekle suçlanan polisin beraat etmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor. Cuma gününden bu yana devam eden gösteriler bazı eyaletlere de sıçradı...

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı 00:17

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın konuşma yapmadan önce kendisini sahnede karşılayan First Lady Melania Trump'ın elini ciddi bir şekilde sıktı ve sahneden aşağıya uğurladı...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazi Bandı Takıp Siyahileri Aşağılayınca Böyle Dayak Yedi! 00:16

Nazi Bandı Takıp Siyahileri Aşağılayınca Böyle Dayak Yedi!

ABD'nin Seattle eyaletinde Nazilerin svastika işareti şeklindeki kol bandıyla gezen bir adam siyahi bir genci otobüste ırkçı ifadelerle taciz etmeye başlayınca dayak yedi. Nazi destekçisi adamın dayak videosu sosyal medy..